За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 60

• 41 823
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Ерин - повръщането рядко е от прехранване, успокой се. Децата връщат и повръщат заради физиологичното си неузряване- клапичката на стомаха към хранопровода не се затваря добре. Някои повече, други по-малко връщат, но се случва. Ако почти веднага след хранене им се случи и да трябва да се напъват, къде от мужи, газове или пък заради друго и ето ти фонтан.

# 211
за повръщането,, ние имахме толкова повръщане, че педиатърката беше насрочила консултация с хирург. но аз сложих лимит за количествата, които яде и почнахме да ханим на често по мъничко, повръщането намаля и сега изобщо го няма, въпркеи, че се храним вече по-рядко.
В повечето случаи се израства повръщането! но нашето бебе е много лакомо и според мен си яде до пръсване.

Момичета, купихме бейби джогър/вагонче за колело. Боли ме сърцето за цената, но поне съм решила да тичам всеки ден, за да се окупи Simple Smile)) бебето за първи път ще види околния свят, иначе все спи при разходки. сега мъжът ми го пробва в хола, а бебето реве
 и не се кефи Simple Smile))
За раничка, реших, че засега няма да купуваме, а ще караме на тези, които имаме, които са разни кучи марки.

# 212
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате добър гастроентеролог?

# 213
# 214
Абсолютно съм ЗА д-р Куманова.

# 215
момичета с хипп комбиотик. бебенцето ми от месец насам яде само хип. сега сме 4 месечни, ядем по 6 лъжички 2 пъти на ден и 7 лъжички 3 пъти на ден. това дали е много? откакто включихме 7 лъжички на някои хранения, има повече газове, снощи плачеше и пръцкаше насън. да върна ли на 6 лъжички,

също така, реагират ли вашите бебенца на други бебенца? моето само поглежда но до там, няма интеракция.

# 216
момичета с хипп комбиотик. бебенцето ми от месец насам яде само хип. сега сме 4 месечни, ядем по 6 лъжички 2 пъти на ден и 7 лъжички 3 пъти на ден. това дали е много? откакто включихме 7 лъжички на някои хранения, има повече газове, снощи плачеше и пръцкаше насън. да върна ли на 6 лъжички,

също така, реагират ли вашите бебенца на други бебенца? моето само поглежда но до там, няма интеракция.

На мен това количество ми се струва много. Моята госпожица е на 4 м. и половина и яде 2 пъти по 180 мл. вода с 6 лъжички, а другите 3 пъти по 165 мл.вода с 5 лъжички и половина. А тя е и лакома и е 7 кг. Спрямо детето се ръководи, но според мен е много 7 лъжички.

# 217
Лелеее, аз моя гладен го държа явно. През деня яде 3 пъти по 140+4 и 2/3 , а сутрин и вечер 150+5 л.

# 218
моят е много лаком, може би го прехранваме. Но той винаги си изяжда лъжичките, като ядеше само 6 лъжички след това малко плаче и иска още.

# 219
Исках да ви попитам лъжичките за адаптираното мляко отделно ли се купуват или ги продават с млякото?

# 220
Исках да ви попитам лъжичките за адаптираното мляко отделно ли се купуват или ги продават с млякото?

Във всяка кутия си има мерителна лъжичка.

# 221
  • София
Мисля че има в кутията. Покрай щерката бях събрала огромно количество лъжички.

# 222
  • София
И синът ми е на 5 хранения на 5м. Вечер преди баня 180мл с 6л, 3 пъти през деня 150мл с 5л и веднъж 90гр пюре+60мл мляко.

# 223
Здравейте, имате ли ТВ в стаята на бебето? Новородено бебче имаме ТВ ни е голям и е много близо до кошарата, има ли причина да се притесняваме?

# 224
всеки си преценява. лично ние пазим бебето от ТВ, от това, което сме чели, не е полезно. 

Общи условия

Активация на акаунт