За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 60

• 41 629
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Ами мисля, че ще е удобно сега като започна да захранвам, да си взима малкия сам.

# 616
То не се ли ползва като чиния?

# 617
  • София
Да, това на Томи типи май е за купичка. Забравих, че ще захранваш по ЗВБ.

# 618
Не е много голямо, ама пък за нашите (по-малки) бебета става.
За ЗВБ ми се струва, че ще върши екстра работа.

# 619
От колко до колко градуса трябва да е нормалната температура на бебе, премерена в дупето ?

# 620
  • Стара Загора
Да, чинийка е, силиконова. Поне така изглежда.
Мерси Жани отново, поръчвам 2 да видя как са. И на мен ми се струва супер за ЗВБ. И лесно ще се почиства.

# 621
  • у нас
Здравейте. Препоръчайте ми люлка-шезлонг, но да е за тегло 12 или 15 кг.
Благодаря

# 622
  • София
От колко до колко градуса трябва да е нормалната температура на бебе, премерена в дупето ?
При измерване на ректална температура трябва да извадите 0,5˚ C.
Иначе всяка температура под 37 е нормална.

# 623
  • София
Здравейте, бебо е на 10 дни и както спеше по 3 часа, от снощи се буди през 1 час и е неспокоен сякаш това нормално ли е , иначе си хапва пълни памперса ?

# 624
  • София
Възможно е да са колики.

# 625
74 см колко месечно бебче е ?
За 8 месеца горе долу колко см?

# 626
Герда ако ще купуваш за твоето нещо толкова напред, недей, че едва ли ще улучиш сезона. Питай ме как знам...

# 627
74 може и годинка да е. А може и 7 месеца.

# 628
Да, наистина не бързай.

1) Размерите на различните марки не се припокриват. Бебо е на почти 6м, а носи както дрехи 6-9, така и 9-12.

2) Номерацията не е много вързана с височината. Синът ми е около 68см сега, а цяла зима носи един космонафт 74 номер, който си мислех, че ще му стане чак на лято.

А за началото, хубаво е хич да не се купува 50ти номер, че го израстват страшно бързо (дори и на моят фин господин му умаля за месец). Направо 56/62.

# 629
Срам ме е да с ипризная, искам да купя един бански, бебешки.
Противопоказен ли да е морският климат за бебчовците? Това ми е мечтата да замъкна бебчо на морето.
Миналата година като гледах колко бебчовци имаше на семтемврийското море и се побърках от кеф. Някои за първи път ги срещаха с морето, големи реакции, големи вълнения.

Общи условия

Активация на акаунт