За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 60

• 41 616
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм съгласна с горните мнения. Дъщеря ми се роди доста дребничка, после обаче много бързо взе да наваксва и стана абсолютно непредвидимо кога колко ще е висока. Много ме е яд, че сума ти дрешки подаръци останаха необличани, просто защото не пасваха за сезона, когато пък и ставаха на размер.
Но по стандарт май се водеше, че на 8-9 месеца е 74 см, но може и да бъркам.
Няма нищо противопоказно в морския климат за бебета, стига на самото дете да му хареса. Ние за пръв път я заведохме като беше на 7 месеца. Супер добре и се отрази, даже там махна нощното хранене. Но следвахме плътно нейния режим, а на плаж сме стояли не повече от час - два на ден. После я водихме още 2 пъти. За тази година сме още по - смели и букнахме и море с полет, да видим, малко тръпна.
Но всичко си е до дете. На наши приятели бебето се скъса да реве, хич не му понесе. Изтормози майка си и баща си, че и нас покрай тях. Grinning

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 14:42 от Likeadream

# 631
Кога, това лято или следващото?

# 632
Е, иска ми се това лято.
Имаме роднини по морските градове и там може да си отседнем спокойничко на морски климат.

# 633
Герда, супер е морският въздух за бебе и за всеки. Ние го водихме нашето, на 6м беше и тази година пак ще го заведем.
74 см беше на годинка нашия. Само че наистина зависи от детето.
Ние бански не сме му слагали. По памперс и под чадъра Wink

# 634
74 см колко месечно бебче е ?
За 8 месеца горе долу колко см?

Моя син на  почти 6 месеца е 68 см. Така, че да речем 7-8 месечно дете.
Аз така се олях с купуването на дрехи. Имам купувани  от преди да се роди, които още не му стават..

# 635
Е, иска ми се това лято.
Имаме роднини по морските градове и там може да си отседнем спокойничко на морски климат.

Давай смело. Детето ще си покаже. Ако не му хареса, винаги може да се върнете. Simple Smile

# 636
По колко см средно растат на месец бебоците?

# 637
Зависи кои месеци. В началото най - интензивно, около 5. После може и малко по- малко.
Но ти щом за бански мислиш - те все пак се разтягат. Виж бебето досега с какви темпове расте и горе- долу прецени. Simple Smile

# 638
Аз в началото купих малко дрешки, идеята беше, че нямам представа кое ще ми е удобно-половинки, цели.. След раждането ходих на спокойствие и си избирах дрешки.
При нас не важеше това, което казват всички:,, бързо ги износва" и ,, не взимай малки размери". Размер 50 й беше огромен. А първите дрешки израстна след 2рия месец. Роди се дребосъче. От началото на бременността ни казваха, че е малка, а тя се оказа още по малка. Не е недоносена, да отбележа.
И аз нямам търпение да идем на море, през късния август ще е на 8м   Simple Smile

# 639
  • София
Индивидуално е много , моята е 70 см на 5 месеца, на приятелка малкия на 8 месеца беше 71см.

Аз съм за море винаги. Синът ми е август роден юли ходих на море да не изпусна нещо.

# 640
Бански не ти трябва, а по-скоро фланелка/ромпър със слънцезащитен фактор и памперс бански за надолу: няколко броя Simple Smile

https://www.amazon.com/BeautyIn-Girls-Floral-Swimwear-Months/dp/ … 9782011&psc=1

# 641
  • Стара Загора
Мнооооого зависи от дрехите, има дрехи, на които пише 9м и са му точни, има и такива за 3 месеца, които са му големи. Всеки си прави каквото си знае и лепи етикети на изуст. Имаме едни бодита от Лидл от 2-6м, още плува в тях. А е почти 8кг и 68 см шошко.

# 642
 Като заговорихме за бански - имам два много сладки за 9 месеца и за годинка за момиче. Ако на някой му трябват, драснете ЛС - подарявам ги. Simple Smile

# 643
Да, такъв слънцезащитен гащеризон. Гледах като полезно изкопаемо мамите как говореха за ромпъри.
Викам си кво е тва чудо пък.
Много обичам есенното море. Кога може да се направи досег на бебече с морето, с водата, от коя възраст?
Иначе дори и да сме на морски климат, ще го пазим.
А как стои положението с размерите на "пътъчките"? 13-15 как са? Че искам да ги съчетая с едно комплектче, важното е да не са малки.

# 644
Лидълските дрешки и тези от HM са уголемени. Всъщност там (Германия) са по едрички и затова 62см там няма нищо общо с 62см тук. Когато живеех там си купува дрехи от юношеската колекция, а съм 60кг.
Днес пристигна поръчка, която бях направила от HM. 62см ги дават за от 2 до 4м,моята е почти на 3,5м и бая ще почака за носенето им.
Пп:От сайта постоянно правят отстъпки. 2 дни има 20%на избрани бебешки дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт