носихте ли червен конец докато бяхте бременни?

• 21 581
  • 322
  •   1
Отговори
# 45
               Не, не съм се сетила, но на детето в първите месеци му слагах конец със синьо оче.

# 46
  • с/у ОколоМръсТното
Носих червен конец и едно синьо топче на гердан (което не мога да сваля до ден днешен, поради развалена закопчалка)  Crazy

# 47
  • София
 Naughty Нито аз, нито беба.

# 48
Нито на себе си съм вързвала, нито на бебе. Дори не го бях чувала това за бременните. Crazy

# 49
И аз за пръв път чувам за подобна приумица! Докога с тези суеверия???

# 50
Не, не съм носила нищо  Grinning

# 51
аз не нося.незнам какъв ме у смисъла. една приятелка обаче имаше проблемна бременност и беше ходила на църква та там попът и беше завързал червен конец на корема, който носи до края на бремеността

# 52
Аз носих около два, три месеца червен конец със синьо манисто, бяха ми го вързали още преди баба Марта. Ама скоро го намерих паднало в леглото и го прибрах в кутия. Не съм суеверна.

# 53
За първи път чувам подобно нещо.

# 54
Аз носих  Blush

# 55
  • София
Не, това наистина са бабини деветини  Rolling Eyes

# 56
Много мразя суеверията, защото смятам, че само затормозяват и психират (особено такива податливи като мен). Но въпреки това на червения конец не устоях Mr. Green . Имах много сериозни проблеми с предната бременност и тя завърши неуспешно (за съжаление). Сестра ми също. Та майка като разбра, че сме бременни, това беше първото, което направи- да ни върже конец. Сега, истината е, че аз все още съм бременна (чук- чук на дърво), а сестра ми- пак проблем. Така че считай колко помага конеца... Sad. Ама аз си го нося все още моя. Ни хляб ми иска, ни вода....
Виж, за никакви други суеверия не съм мислила- майната им... Grinning

# 57
  • Sofia
Не съм носила.Аман от бабини девитини ooooh!

# 58
Не. Дори не съм чувала за подобно нещо. Знаех само за детето, но не съм му вързвала...

# 59
Не съм суеверна. Не вярвам в такива неща. А за червен конец по време на бременността не бях и чувала.

Общи условия

Активация на акаунт