носихте ли червен конец докато бяхте бременни?

• 21 564
  • 322
  •   1
Отговори
# 75
  • София
носих през цялото време,сега мъника има червен конец на леглото,а на количката бях сложила манисто,но той го откъсна одавна:)

# 76
ами не съм носила.Мисля,че няма кой знае какво действие.

# 77
Аз не съм носила . Но на бебето вързах и въпреки протестите на татакото го носеше до 40 ден. На принципа " ако не помага то поне не вреди " Laughing

# 78
Червено не, имах си гривна против уроки, една позната ми я беше подарила, след това я дадох на снаха ми.
А иначе на Ния бях сложила червен конец с синьо мънисто, но до към 6-тия месец, тя сама си го свали и аз повече не настоявах да го слагам.

# 79
Не съм слагала нито нито през първата,нито през втората бременност.Сега като се замисля никоя от познатите ми бременни не носи червен конец. Peace

# 80
  • Ямбол
Не, нито като бременна, нито на децата ми. Нищо им няма и вярвам, че ако нещо ще им се случва, конецът няма да помогне! Naughty

# 81
Да, още от преди да забременея  Simple Smile

# 82
# 83
Не и на бебето не съм слагала,но ние с брат ми като малки винаги сме имали пришити на дрехите червени конци Laughing Обичаи и нрави....

# 84
Не нося   Thinking

# 85
не не съм носила!

# 86
  Не съм носила , даже не знаех за това суеверие , на малкия също не съм слагала.

# 87
Носих,макар да не вярвам в такива работи!

# 88
  • Стара Загора
Нося и то една мартеница  Crazy

# 89
Не, що за бабини деветини..

Общи условия

Активация на акаунт