Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 361
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Незнам кой каза, че искал да вижда Захариев като снощи повече. Ами че той снощи показа за пореден път какъв страхливец е. Само гледаше и не можеше да вземе решение. Една жена се оказа повече мъж от него.

Fairy, според мен Зори е на пръсти - Павлов е много висок на живо

Да все същият мухльо си е  .

# 166
Ето промото :
Фотев:Къде изчезна момчето, което спаси внука и сина ми?Не го видях в залата
Захариев:Доктор Ковачев не работи тук.
Фотев:Вече работи!

Захариев:Предлагам ти да станеш шеф на Спешното, по-висока заплата.
Марио:Няма как да стане, съжалявам.
Захариев:Ще имаш всичко, което поискаш

# 167
Спомням си как се молехме да мине поне половин сезон, а защо не и два, преди да видим Зорница в такива кадри с друг мъж, ама истината е, че тая сцена е много силна.

# 168
  • София
Само ако знаете колко е изнервящо да си покрай тъч линията и да не можеш да се впуснеш в дискусията Simple Smile

Не мога да си пусна промото от сайта на нова. Сега ще диря по групите.
LINK промото

# 169
Хубав Батко, доволна Simple Smile
Успя ли да видиш промото?

Ц, не. Гледам снимката по-горе.
Мхмммм, много гореща снимка  Simple Smile

# 170
И да не забравим да отбележим, че новият директор също пие! Grinning

# 171
Гледайки момента в който Зорница лежи и гледа в една точка, си мисля, че е след случката с Марио. Може би така се чувства винаги след подобни изпълнения. В момента в който го прави изпитва някакво облекчение и забравя за малко, после се чувства зле защото знае, че така въпреки всичко не е щастлива. Но явно това е нейният начин да притъпи болката. Леле то бива любов ама чак толкова незабравима. Grinning Май правилно предполагам, че ще опита да пробва с Марио само за веднъж и без чувства, обаче после ще се влюби.

# 172
  • Разпиляна във въображението
Mari_Mar , благодаря

Гледайки момента в който Зорница лежи и гледа в една точка, си мисля, че е след случката с Марио. Може би така се чувства винаги след подобни изпълнения.

Това не са ли дрехите й по време на протеста и инцидента?

# 173
Яница, аз мисля, че е веднага след като скъса снимката, тогава Марио ще отиде да се изкъпе, вероятно тя ще го види и тогава тя ще отиде при него. Simple Smile Този път тя ще е тази, която няма да иска да изпитва нищо, но това,което искаме и това, което реално става е много различно.

Да със същите дрехи е, под душа е без блузата, само с ризата.

# 174
Mari_Mar , благодаря

Гледайки момента в който Зорница лежи и гледа в една точка, си мисля, че е след случката с Марио. Може би така се чувства винаги след подобни изпълнения.

Това не са ли дрехите й по време на протеста и инцидента?
Не знам. И в сцената където лежи, и в тази където е банята не ги виждам добре, така че само предполагам.

# 175
Там където лежи е със сивата блузка от предния епизод. При Марио е с една ризка на цветя, която снощи носеше под сивата блуза, която пък беше цялата в кръв. Вероятно я е свалила и е тръгнала да се къпе и е попаднала на Батко.

# 176
  • 221B Baker Street
Тя директно си се запъти към душа, защото знаеше кой е там.

Честно, не ме кефи да се изплющят още във втората серия, но явно това е нова тактика на сценаристите.
И, не знам, ама много лесен го изкараха Батко, да оправя непозната жена под душа... Честно, ще си отдъхна, ако е само Зорина фантазия, или на Батко, няма значение...

# 177
Батко беше изложен на опасност още в мига, в който тя единствена отиде да му помогне, а след спасяването на бебето вече е обречен да я обича Joy
Би било много интересно, ако нещо го накара да спре, но не вярвам.

# 178
  • Разпиляна във въображението
Надали ще е обаждане, че жена му проявява признаци на живот. Най-много да я види разстроена, да й даде малко надежда, че ще стане нещо и после да я пусне. За нейно добро.

# 179
Тя директно си се запъти към душа, защото знаеше кой е там.

Честно, не ме кефи да се изплющят още във втората серия, но явно това е нова тактика на сценаристите.
И, не знам, ама много лесен го изкараха Батко, да оправя непозната жена под душа... Честно, ще си отдъхна, ако е само Зорина фантазия, или на Батко, няма значение...

И на мен не ми харесва тази сцена да е още във втори епизод. Не мисля,ч е ще е фантазия на Зори, тя не е влюбена в него, за да си фантазира. Жалко, веднага ги събраха един с друг - 50 епизода какво ще гледаме, незнам

Общи условия

Активация на акаунт