Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 359
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Разпиляна във въображението
Само ако знаете колко е изнервящо да си покрай тъч линията и да не можеш да се впуснеш в дискусията Simple Smile

Не мога да си пусна промото от сайта на нова. Сега ще диря по групите.

# 151
  • Русе
А за Стилянова - те вече са заснели половината сезон, на нея тепърва ще й проличава, докато свършат снимките, може да не се наложи да я мислят какво да я правят.

Нали щеше да заминава на обучение за робота Да Винчи? Може накрая да се случи. А може и да представят, че очаква второ бебе от Пецан. Като казах Пецан - за пръв път ми хареса снощи. Дано по-нататък да остане такъв, а да не се върне към образа си на подмолен страхливец.
И на мен двамата братя не ми харесват визуално, но по-големия има хубаво излъчване и се надявам да им се получи със Зорница.
Единственото странно ми се стори, че Калин и Наталия са хукнали с новородено чак в Канада. Не, че е невъзможно, де.  Peace

# 152
Не се сещам къде съм гледала актьора, който играе Марио...

# 153
Не се сещам къде съм гледала актьора, който играе Марио...
Отплата, Дървото на живота, Вездесъщият. За други не се сещам.

# 154
Както вчера някои от вас коментираха, липсата на реакция на персонала на болницата при инцидента беше учудваща. Петър доста често действа страхливо и го показа и в тази ситуация, първите притекли се на помощ бяха братята, Боби направи опит ама Захариев му заповяда да се маха. След това Зорница отиде да помогне и чак тогава реши, че понякога нарушаването на правилата за да се спаси живот е по-важно от последствията, които ще настъпят.

# 155
Имаше няколко случая, в които лекари от близки болници не се притичват на помощ, защото не било по правилата. Трябвало Спешна помощ. Явно се пазят от грешки. Още повече, че болницата беше затворена, консумативите прибрани в кутии, нямаше кръв.

# 156
Довечера ще бъде горещо иии...мокро

# 157
Мириел, правя някакви жалки опити да сваля промото и да ти го кача в ютюб, ама за момента удрям на камък Grinning

Всъщност,  след Тони, Тасев тръгна веднага, но Захариев го спря, а знаем, че на Тасев, когато му заповядват, изпълнява безпрекословно. Останалите не  си мръднаха пръста. Когато Зорница се притече на помощ, физиономията на Марио, като я видя, и репликата му "Няма ли мъже в тая болница, бе?" беше безценна Joy

Захариев взе решение да действа, едва когато Марио му каза, че ако не ги интубират, ще осъмне в медиите с два трупа. Иначе щеше да си седи и да си ги гледа.

# 158
  • Пловдив
Много от рано почнаха с Горещото и мокрото  Mr. Green

# 159
ELEONORI,  мдааа Joy ще видим обаче дали ще е реално или не, аз още не съм решила към кое клоня

Да, и Марио спря Тони и му каза да се отдръпне докато отвори вратата на колата, след това той и Зорница му помагаха, докато другите най-после се задействаха и разбиха болницата.

# 160
Обаче гледайки снимката, която Елеонори сложи, си казвам добре, че все пак не взеха Калинчо Врсчански, щото трябваше на пръсти да се надига в тоя момент Joy

# 161
Незнам кой каза, че искал да вижда Захариев като снощи повече. Ами че той снощи показа за пореден път какъв страхливец е. Само гледаше и не можеше да вземе решение. Една жена се оказа повече мъж от него.

Fairy, според мен Зори е на пръсти - Павлов е много висок на живо

# 162
Хубав Батко, доволна Simple Smile

# 163
Успя ли да видиш промото?

Павлов е висок колкото Вергов, Зорница и спрямо него стоеше висока.

Аз също не мисля, че Пешко показа топки снощи. Освен когато подкрепи Марио за операцията, но то не е труден избор да подкрепиш решението на единствения, който е специалист в случая.

# 164
Успя ли да видиш промото?

Ц, не. Гледам снимката по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт