Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 851
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
А, актьора, актьора чисто визуално - когато му оформят косата и брадата Grinning
Иначе за героя мога да кажа положителни неща. Вярно е, че двамата с Пенев са шутовете на болницата, но Владов е една идея по-сериозен, знае кога да се спре и замълчи в критични моменти. Пенев няма спирка просто.

# 196
Ето ги въпросите и отговорите към Павлов и Захариев Simple Smile :

https://nova.bg/accents/view/2018/02/28/208427/%D0%B7%D0%B0%D0%B … 1%87%D0%BA%D0%B0/

# 197
  • Разпиляна във въображението
Хах, първите въпроси са моите Simple Smile

# 198
Йейййй, най-после! Третият въпрос беше от мен Simple Smile Жалко, че не са отговорили на другите ми въпроси (ама аз се бях оляла)

# 199
Отговорът на Велислав на въпроса дали се притеснява да участва в сериала след „величията” е жесток! Много му се изкефих как елегантно ги постави на място, фен съм му до гроб на тоя човек Grinning

Ели, така се изхилих на коментара ти, че колегите ме изгледаха в недоумение Joy
Но и моите настроения спрямо Малкия са в тая плоскост. Flushed

Защо искате Батко да почне нещо със Зорница и да спре? Това ще я досъсипе, не й стигна всичкото отхвърляне...освен ако не го направи мноооого елегантно.

# 200
Отговорът на Велислав на въпроса дали се притеснява да участва в сериала след „величията” е жесток! Много му се изкефих как елегантно ги постави на място, фен съм му до гроб на тоя човек Grinning

Защо искате Батко да почне нещо със Зорница и да спре? Това ще я досъсипе, не й стигна всичкото отхвърляне...освен ако не го направи мноооого елегантно.

И мен ме изкефи как отговори на този въпрос, още повече, че много се издразних на хората, които го бяха задали тогава и даже коментирах. Браво на Велислав ! Няма нужда да се сравнява с никого и точно заради това стои много добре !

# 201

Защото си представям, че той ще иска от нея доста повече от секс на първа среща и ще иска да започне отдалече.
Иначе сега, ако го направят, после и да и се обяснява в любов, няма да е същото.

# 202

Fairy, самият въпрос е глупав, защото за масовата публика Павлов може д ане е много известен, но има голям опит. Той с тези хора е снимал, играл на сцена, познават се от много време и т.н. В техните среди той също може да е величие - сещам се покрай Вездесъщият някакви негови колеги се бяха изказвали супер позитивно за Велислав. Филмите в чужбина не ги броя. В отговора на Димитър си личи, че има по-малко "трудов стаж". Това е ралзиката. На мен отговорите и на двамата ми харесват, просто всеки говори съответстващо на опита си.

Честно акзано, ми е неприятно Тони да бъде наричан "леке". В крайна сметка той се бори със смъртта и това му влияе на характера. Има хора, които в такива ситуации просто правят глупсоти, това не значи, че са лекета. Понякога несъзнателно или не си играеш със смъртта. Може д асе държи така, защото това е неговият начин да накара брат си да не страда, да не го вижда сдухан и уплашен.

# 203
Дона, на мен и двамата ми харесаха как са отговаряли, да, логично е Митко да е по-обран, млад актьор е. То и към него няма толкова претенции сякаш.
За лекето не го взимай вътрешно, лигавим се тука. Hug
Но! По принцип той показва типично поведение на човек, който саботира собственото си лечение. Ясно е, реакции, ала бала, но е редно да бъдеш по-отговорен, поне заради близките ти, които се борят за теб.

Вера, не знам, според мен той пак ще си заиска нещо повече след това. А може и той да си мисли, че я вижда за пръв и последен път, вярвайки, че заминават за Израел, и затова да се възползва от момента да бъде с нея макар и веднъж. И после като останат, да стане леко конфузно и за двамата Grinning

# 204
Не се сещам къде съм гледала актьора, който играе Марио...
Отплата, Дървото на живота, Вездесъщият. За други не се сещам.
В  Дървото на живота кой беше newsm78

# 205
Сега си пуснах пак епизода със следобедно кафенце 😉

Да си призная бях положително настроена към Велислав Павлов, но след първата серия симпатиите ми към него нарастнаха още повече. Смятам, че много си подхождат с Диана 😊

И пак загледах тази, която е снаха на боса явно -  тя не участваше ли скоро в Черешката на тортата навапцана като индианка?

# 206
И пак загледах тази, която е снаха на боса явно -  тя не участваше ли скоро в Черешката на тортата навапцана като индианка?

И щерката я разпозна като нея:)

# 207
Не се сещам къде съм гледала актьора, който играе Марио...
Отплата, Дървото на живота, Вездесъщият. За други не се сещам.
В  Дървото на живота кой беше newsm78
Братът на Азра, който Тодор уби.

# 208
Може да е изтрещяла леко Зорница, но когато спасяваха бебето видях любимата ми Кошута Sweat Smile, а и Марио видя това Smirk :

# 209
  • Разпиляна във въображението
Пускам си епизода Simple Smile На първо четене Тони хич не ми изглежда като човек завършил и висше образование, т.е. учил толкова много години. Като едно момченце е, чийто брат се грижи за него.

Общи условия

Активация на акаунт