Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 264
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Ако не бяха го издали в онзи репортаж от снимачната площадка то
"вече няма такава болница Св. Кирил" щеше да бъде истинска изненада особено както досега друга болница в околията нямаше.

# 31
Оф,тая бременната се надявах да не я гледаме вече

# 32
Много слаба игра на Ваня. И сега какво - изчезва за няколко месеца уж защото не може да се раздели с детето, а сега изведнъж се съгласява да го даде. Много нелогично.

# 33
Ооооо и Марио е с две специалности Grinning

Радвам се, че тая ще им даде бебето Simple Smile

# 34
  • София
Марио както и очаквах е супер засега Simple Smile Кефи.
Като спасят сега Фотеви, бързо бързо ще върнат болницата.
Добро начало въпреки изтъркания вече номер с новия главен герой, който с подръчни материали спасява човешки живот в екстремни условия. Но явно това е запазената марка за представянето на новия мач в шоуто, така че го приемаме.
Жалко за рибката.  Sad

# 35
  • Пловдив
Тоя Фотев какъв е?

# 36
  • София
Оф,тая бременната се надявах да не я гледаме вече
противна е да, цялото и излъчване. върнали са я само и само да им даде детето и после ще я разкарат (надявам се).

# 37
Не ми хареса как веднага представят Марио като супер героя, който спасява бебето (защото е ясно, че ще го спаси), а Тони е умиращата, безпомощна сянка на брат си. Изобщо не дават шанс на единия персонаж

Стана ми мъчно за Зорница, особено като скъса снимката Sad Май ище в следващия епизод ще има нещо с Марио

# 38
Страхотен епизод, браво Simple Smile

Късането на снимката, беше късането с минало Sad
От промото явно Зорито си го е харесала Марио и няма изобщо да се бави да го свали Grinning

# 39

Стана ми мъчно за Зорница, особено като скъса снимката Sad Май ище в следващия епизод ще има нещо с Марио

Охоо и още как. Май съвсем се е хвърлила в отчаянието си и се мята на всичко живо що е мъж. Не ми харесва нещо тази работа. Не мога да си я представя като мъжемелачка. Grinning Мисля си, че ще пробва и Марио по този начин, но там вече ще се случат чувствата и той ще я извади от пропастта в която е попаднала.  Ееех това магаре, докъде я докара нашата Зорница, за бой е. Joy Стаменова много грубо й намекна, че е пропаднала и току виж има някоя друга зараза.  Интересно ми е къде ги е забивала тези мъже, че Стаменова знае. В болницата с пациенти ли?! Joy

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 21:09 от yanitsa.s

# 40
Това със Зорница в следващия епизод си е сън според мен

# 41
  • тук, на мястото си
Като всяка първа серия и тази беше много добра,  разчувства ме най - много с клетвата. Дано така да бъде до 50-та серия!

# 42
  • София
Мутра.
Добре почна макар, че няма нищо общо със сериала който следях.

# 43
  • Щастлива мама на 3 слънца
Някой знае ли кога ще го качат ?

# 44
  • София
Не трябва ли бюста на бъдещата майка да е по-изявен?

Общи условия

Активация на акаунт