Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 265
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Яница, зависи как ще го представят. Ако е елегантно, може да не прилича на латино сериал Simple Smile

Не се съмнявам в способностите на сценаристи, режисьори и т.н. Сигурна съм, че ще го представят оригинално, както са действали досега. Героят на Наум според мен има шанс да изпъкне доста този сезон и да излезе от сянката на Вяра с тази история, която му замислят. Още повече, че той е по-известен от Ирина Митева.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 22:13 от yanitsa.s

# 61
Дона, какво значи да целят. Представят ни един образ, който те са описали по този начин. Надвил смъртта, ама се държи някак страхливо всъщност. И показно безстрашно. Сигурна съм, че в даден момент ще стане ясно, че умира от страх.

Батко е супер протективен обаче, изкефи ме как изтика Тони от колата. Grinning
Предполагам, че сега като спасят бебока, шефът не само ще им предложи работа, но и ще се погрижи за Тони.

Яница, зависи как ще го представят. Ако е елегантно, може да не прилича на латино сериал Simple Smile

Именно, представят го доста тъпо. Не си представям така да се държи човек, който веднъж е надвил смъртта. У такъв човек нне би следвало да има страх, а жажда за живот.

Също ми е леко притеснено това с Фотев - ако е някаква баш мутра, ок, ще спаси болницата, обаче, братче те трябва да работят в страх от него

# 62
Не знам, Дона, ше изчакаме още няколко епизода, за да видим как ще обрисуват Тони. Засега загатнаха някакви неща, но още е неясен.
Докато при Батко няма неизвестни. Той ще е благородния рицар Grinning остава само да видим дали опасението на Майчето ще е вярно и ше бъде благородно тъпия рицар Joy

Иначе за Фотев те в анонса казаха, че ше им постави условия. Но трябва да имаме и злодей. Самият актьор много ми хареса как игра. Изобщо, и тримата нови ме радваха.

# 63
Според мен поведението на Тони е продиктувано от желанието му брат му да не тъгува по него. Често се случва умиращият да не показва, че се страхува от смъртта и целенасочено да отблъсква близките си, да не страдат след смъртта му. Нещо такова видях аз в Тони. Но утре ще гледам епизода пак, защото точно на техните сцени все ме разсейваше детето. 

# 64
За Батко мога да направя само един коментар - Heart Eyes
Joy

Fairy, аз този коментар бих го направила след сцената за следващия епизод, където е под душа и тогава се появява Зорница. Joy

# 65
Да, актьорът, който играе Фотев, е жесток! Спечели ме само с няколко минути игра!

# 66
Да, актьорът, който играе Фотев, е жесток! Спечели ме само с няколко минути игра!

Гласът на Бинев ми е направо нереален. Още не мога да го възприема извън дублажа. Точно така си представях актьора, много му пасва образа.

Още от първия епизод много ми липсва Димо, хайде да се появяват по-бързо с Наталия.

# 67
  • тук, на мястото си

Васил Бинев е великолепен ....като глас,  за първи път го виждам в игра.

# 68
Бинев ми е толкова странно да го слушам и в същото време да го гледам, страхотен.

# 69
Joy

Fairy, аз този коментар бих го направила след сцената за следващия епизод, където е под душа и тогава се появява Зорница. Joy

Тогава ще е най-вероятно така- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Joy
Аз очаквам утре да стане каквото ще става, защото Марио не е наясно с историята на Зорница и няма основание да се дърпа. После ще бере ядове.

Обаче се замислих защо всички лекари бяха в ступор при колата. Айде, Пешко е, мишон, ама останалите...

# 70
Ами те и останалите са като него... Виж Калин ако беше там, вярвам че веднага щеше да се включи с Ковачеви.

# 71

Васил Бинев е великолепен ....като глас,  за първи път го виждам в игра.

Участваше във Връзки, аз там съм го гледала, но не знаех, че е съпруг на Силвия Лулчева.

# 72
Joy

Тогава ще е най-вероятно така- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Joy
Аз очаквам утре да стане каквото ще става, защото Марио не е наясно с историята на Зорница и няма основание да се дърпа. После ще бере ядове.

Обаче се замислих защо всички лекари бяха в ступор при колата. Айде, Пешко е, мишон, ама останалите...

Моята реакция при тази сцена беше само едно "уау" Joy Остави ме без думи. Innocent
Пък може да се окаже принципен и да не се поддаде толкова рано. Не си го представям нещо, но ще се види утре. Току виж се окаже някоя фантазия на отчаяната ни Зорница, както някой в предишна страница спомена.

# 73
На мен също ми направи впечатление това. Някакси беше логично всички да се втурнат да помагат, все си представям, че това им е като инстинкт - да помагат.
А Петър показа, че не става за директор. - само с тези си действия.

# 74
А Ковачеви работят ли в болницата? Останах с впечатление, че познават по-големия Ковачев , но не стана ясно дали е част от екипа.

Общи условия

Активация на акаунт