Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 350
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм с малко смесени чувства за Велислав Павлов. Не е красавец, но има нещо интересно и екзотично в него, така че по-скоро ще му се получи.
Четохте ли статия, че Банков щял да се връща към края на сезона след дълги размисли кого да избере ? Мен ме съмнява да е вярно, нл гледам да не подценявам и болния мозък на сценаристите:)

# 121
Е, тя не се е влюбила. Засега Grinning
Очевидно е страдала много, три месеца си държи снимката в шкафчето, едва сега събра сили да я скъса. Стига й толкова.

Майче, сцените в колата бяха добри, прехвърчаха искри, ще им се получи на тия двамата Wink

Велислав Павлов има топли очи, хубав глас и мъжкарско поведение, на мен това ми стига Grinning

# 122
Е, тя не се е влюбила. Засега Grinning
Очевидно е страдала много, три месеца си държи снимката в шкафчето, едва сега събра сили да я скъса. Стига й толкова.

Майче, сцените в колата бяха добри, прехвърчаха искри, ще им се получи на тия двамата Wink

Велислав Павлов има топли очи, хубав глас и мъжкарско поведение, на мен това ми стига Grinning
И накрая не намери сили да я скъса . Сега има новини в нета ,че Вергов щял да се върне накрая на сезона . Тъкмо ще намери нова любов със свободен мъж и той ще вземе пак да и  обърка живота .

# 123
Ирис, скъса я, през средата и я хвърли на земята. Simple Smile
В края на сезона страдах много за заминаването на Банков. В момента не ми се иска да се връща. Момичето има шанс да бъде обичана от някой, който е необременен и може да й даде всичко. Защо да се връща в старата каша. Но сме в началото, така че няма да го мислим отсега Simple Smile

# 124
Защото, както ти сама каза, тя го обича - дори и след три месеца.
Не, че не може да заобича някой от тези новите.

# 125
  • София
Като цяло много ми хареса старта на новия сезон, браво! Очаквах нещо муууудно и протяжно, негативно, като старта на предния с двете погребения и караниците на Калин и Наталия.

Двамата нови герои не ми харесват хич като визия, но то и Димо Алексиев не ми харесва, но пък Калин Генадиев ми е любим персонаж. Та, хареса ми старта, обещава да е интересно. Само защо Огнянова решиха в такава светлина да я представят? И извинете, сценаристите, но кой вози толкова малко бебе самичко, без кошница за кола, на задната седалка?!
Романова е много красива с новата прическа!

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 10:46 от Аня♥♥♥

# 126
Много нереалистично ми звучи за някакви си три месеца болницата да изпадне в тоз апокалипсис, Зорница толкова да му отпусне края с произволни връзки, че чак да почнат да я одумват колегите й и т.н.

Иначе новия лекар , с когото се очаква тя да има нещо, много ми допадна. Искам да им се получат нещата, изглежда ми добър човек, съвестен, отговорен, мъжкар. Хич не искам Банков да се връща, той си взе решението, да си стои в Германия.

# 127
Много силно начало, дано да задържат темпото до края. На мен пък Велислав ми харесва като визия. Има много топло и същевременно мъжкарско излъчване, без да е изписан красавец. Другото сте го казали, да не се повтарям. Не съм чела темите назад в паузата между двата сезона, така че всичко ми е ново. Явно сте предвидили доста от нещата, които се случват, но на мен всичко ми е интересно.

# 128
Зорница трябваше да изплесне нанякъде след тая болка и разочарование. Не вървеше просто да си седи и да страда тихичко, няма да има интрига. Аз се притеснявах повече да не вземд да залитне към алкохол, наркотици и прочее дивотии, така че за мен това е по-приемливия вариант. Даже снощи Стаменова като каза, че е рискова, изтръпнах да не я изкарат болна от някоя болест заради безраборните си връзки. Нищо й няма, Батко ще я излекува Simple Smile
Това с одумването и мен ме подразни, щото не вярвам тя да вее байряка, но по какъв друг начин да разберем какви ги е вършила.

Аня, това с необезопасеното бебе беше наистина малоумно, но може да е имало столче, което просто да не сме видели Simple Smile
Хареса ми обаче момента с досещането - Мечета! и Марио я гледаше като изтърван Joy

# 129
Някъде появи ли се промото за довечера ?

# 130
Велислав не е красавец, но е харизматичен и има страхотен глас.  Simple Smile
Ето го прословутото промо за тази вечер, друг път го качват с новия епизод сега позакъсняха  Grinning
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/922545?autostart=true

# 131
Нямало е столче, иначе щяха да го видят, затова и Зорница се досети по одеялото - много ми хареса и на мен тази идея.
Между другото, не знам дали знаете - стикерите “бебе в колата” целят точно това - при инцидент да се знае, че е възможно да се вози дете и да го търсят. Аз мислех, че е по-скоро предупреждение за останалите шофьори да шофират по-внимателно.

А относно необезопасяването в колата - все още за съжаление ни е много ниска културата по това отношение и масово хората си возят децата както решат или слагат столчетата за пред полицията, а не мислят за сигурността.
Всяка втора реплика по темата е - Нас едно време да не са ни возили в столчета....

# 132
Ванилия, права си за това. На мен любимо ми е невръстно дете на предната седалка. Но това е друга тема Simple Smile

Майче, благодаря за линка Simple Smile. Никакъв сън не е, нашето момиче не си губи времето Joy Съдейки по промотата, тия двамата първо ще правят секс и после ще се целуват Joy Много се надявам, че ще видим как Батко се бори за нея.
А по едно време я даваха, че се киска с Малчо Grinning

Тоя Фотев много ме кефи какъв е безцеремонен Grinning

# 133
Стилът на Фотев ми напомня на "Седем часа разлика", даже се чудя дали н играеше и там.
 Светлината при еротичната сцена е доста странна- червеникава и заглушена , но ще е доста наивно да е сън. По-скоро наистина Зорница се  впуска в авантюра без чувства, която ще излезе извън контрол по някое време. Най-вероятно около завръщането на Банков ще се усети , че има някакви чувства:)

# 134
Щото са в някакво такова помещение. Миналият сезон Зорница като се скри да плаче, пак беше такава червеникава светлината.

Аз мисля, че доста по-рано ще се влюби Зорница, няма да чакаме края на сезона.  Продължавам да мисля, че оная целувка от голямото промо, беше израз на любов, а не на забиване.
А и да не вярваме на всякакви неизвестни сайтове. Милошев в никакъв случай не потвърди, че Вергов ще се върне.

Общи условия

Активация на акаунт