Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 947
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Яна Маринова е на снимката, да. Ще се радвам да я гледам в сериала, ама тя ли ще е с Тасев?! Не...
А Захариев на бюрото си държеше снимка на Виолета. Явно персонажа му е такъв, че все има нужда от подбутване. Личи си, че му е трудно да вземе решение, от най-малката пречка е готов да се откаже. Вили щеше да му е от голяма помощ.

# 331
  • Разпиляна във въображението
Сигурна съм, че и двамата щяха да си спестят този секс, ако знаеха, че ще работят заедно.
Оооо, със сигурност тя отиде при него, защото той щеше да заминава и нямаше да го види повече, иначе щеше с двеста да си тръгне от там ако знаеше, че ще работят заедно. Захариев им провали плановете да бъде нещо еднократно между тях, което вероятно ще е за добро Smile

Ако работеха заедно Зорница можеше да им спести секса. Но, тя не отиде при него, защото знаеше, че заминава и т.н. На следващата сутрин тя попита Тони за брат му и той й каза, че е заминал за Израел.

# 332
Новият финансов директор (се очаква) ще е Ирина Митева, която играе жена на Фотев

# 333
Сигурна съм, че и двамата щяха да си спестят този секс, ако знаеха, че ще работят заедно.
Оооо, със сигурност тя отиде при него, защото той щеше да заминава и нямаше да го види повече, иначе щеше с двеста да си тръгне от там ако знаеше, че ще работят заедно. Захариев им провали плановете да бъде нещо еднократно между тях, което вероятно ще е за добро Smile

Ако работеха заедно Зорница можеше да им спести секса. Но, тя не отиде при него, защото знаеше, че заминава и т.н. На следващата сутрин тя попита Тони за брат му и той й каза, че е заминал за Израел.
Романова и каза, че заминава нещо като "още един добър лекар емигрира", след малко дойде Марио и пита за душовете.

# 334
Зорница знаеше, че Марио заминава, на другия ден, като видя, че Тони е там, просто искаше да се увери, че той наистина е заминал.

# 335
Въх, пропуснала съм го между ушите си. Сори.

# 336
Да споделя своите мисли относно втория епизод Simple Smile
Фотев много ми харесва - уверен, директен, не се занимава с излишни приказки, достатъчно откровен е с всички. Това, че хареса Стаменова беше очаквано, защото тя беше единствената, която беше достатъчно уверена в себе си, за да не му се мазни. Тъпо е, че Романова остана неизбрана, но тя трябва да си остане шеф на хирурията. А и предвид това, че Марио ще бъде шеф на спешното, рокадата със Стаменова се получи много добре.
Стаменова е много уверена в тия епизоди, допада ми.
Защо обаче Захариев реши точно Пенев да викне е пълна мистерия за мен.
Самият Захариев си е същия мишок като винаги. Стиснал службицата, да не би да я изпусне и пак жена му трябва да му помага да си решава проблемите и да намира начин да излезе от ситуацията. Добре че беше Галя, иначе си беше жив зян Пешко.
Лора адски ме дразни с поведението си и според мен повече вреди, отколкото да помага за постигането на целта им да имат бебе. Мисля, че Ваня ги излъга с кръвта в урината, за да не заминат, защото тя май не е сигурна, че иска да им даде детето. Според мен Ваня ще се опита да се докопа до Мазов и да елиминира Лора. И да остане с Мазов и бебето.
Марио адски ме изкефи как закова Захариев. Захариев какъвто е мекушав ще бере мнооого ядове с това момче Grinning
Решението на Тони за мен беше правилно, по-добре да остане тук и да има някаква цел, някакъв смисъл, иначе какво - цял живот само болен и като инвалид. Марио лекинко прекалява с отношението към брат си като към пеленаче, нормално е малкият да се съпротивлява.
Зорница не мога да я съдя. Душата ѝ направо крещи от болка, толкова е изгубена, милата, че само ми се иска да я гушне някой. Разбирам зараждащата се близост с Тони. Той изглежда сякаш единственият, който няма да я съди и ще бъде до нея. Дали от нейна страна ще бъде поредната бройка или ще предпочете да го съхрани като свой приятел, не мога да преценя за момента. Както и не мога да преценя дали Марио ще защитава брат си или ще му се иска да има нещо с нея. Тия двамата ще се ръфат здраво преди да стигнат един до друг Grinning Моля се само, в един момент Марио да види отвъд ролята, която е приела и да види това, заради което си заслужава да се бори. Той е единственият ѝ шанс, не Тони, само Марио би могъл да я спаси от това самоунищожително поведение.
Тя Виолета си му го каза директно на Пешката още миналия сезон "Ей тва си цял живот едно страхливо безгръбначно мекотело ". Колкото до Зори сигурно в един момент на отчаяние ще бъде на ръба и двамата братя ще се опитат да я спасят и да я върнат към живота . И със сигурност както дадоха на промото с Марио ще се зароди нещо повече от този секс за една вечер в банята , който гледахме снощи , той ще се опита за излекува ранената и душа . Колко до Лора напълно е права да се съмнява във Ваня малко ли номера им прави досега мръсницата - натресе им се в къщата,  бъркаше им се в семейния живот и сега пак играе долните си игрички .

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 10:11 от iris 40

# 337
  • somewhere near the sea
Ако (когато) се върне и Вергов, тогава ще стане четириъгълник.

# 338

Ще му бие шута. След всичко, което преживява и си причинява в момента, се надявам само да му обърне гръб с близалка в уста.

# 339
Честита Баба Марта на всички, видях това във фейса, много се смях, особено заради студа тази седмица  Joy

# 340

Ще му бие шута. След всичко, което преживява и си причинява в момента, се надявам само да му обърне гръб с близалка в уста.
Абсолютно! Гледам я в момента и се чудя с какви очи би се върнал, след като месеци наред тя затъва и затъва и се дави. И какво точно ще очаква от нея? Да му се метне на врата?

Лора е права да се съмнява, но с поведението си още повече я провокира, затова е добре да се спре малко.

Надявам се, че Фотев, въпреки че няма много работа, ще се мярка честичко из болницата.

# 341
  • София
Ако Банков се върне, то най-вероятно ще дойде с жена си. Едва ли ще очаква Зорница да му се метне на врата. Той няма как да изостави съпругата си, няма как да я изостави в болницата. Огнянова можеше по друг начин да се опита да се справи с любовните си терзания, а не като спи с всеки срещнат еднократно.

# 342
Ако Банков се върне, то най-вероятно ще дойде с жена си. Едва ли ще очаква Зорница да му се метне на врата. Той няма как да изостави съпругата си, няма как да я изостави в болницата. Огнянова можеше по друг начин да се опита да се справи с любовните си терзания, а не като спи с всеки срещнат еднократно.
Всеки реагира по различен начин, а тя е в такава дълбока личностна криза, че категорично не разсъждава логично и трезво. Трябва й разтърсване. Но все пак нали очакваме да стигне до критичната точка, има още да затъва. Братчетата ще я спасят Simple Smile

Ирис, да, Виолета беше много права за Петър. Аз преди си мислех, че той е бил потиснат от нея, но сега се убеждавам, че той просто има нужда от силна жена, която да го води за ръчичка, защото сам е изгубен.

# 343
Ааа ако ще си води и жената с него. хич да не се връща. Излишен ще е и Зорница още повече ще се срине.
Ако пък вземе, че се върне предлагам Зорница да го мине и него по бързата процедура, хем да му стане гадно и току виж се успокоила. Grinning

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 11:24 от yanitsa.s

# 344
Направо една тройка да си спретнат, не искате ли Joy шегата настрани, то ако имаше и минимална възможност да се върне без значение с или без жена, нямаше чак така да омажат положението още на финала.

Общи условия

Активация на акаунт