Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 616
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Много не схванах с Васил кво се случи. .изигра ли, парите загуби ли?.. Но пък това път в тази серия ми беше като истински мъж. Нямаше го оня маниер.......
Май Катя и Ана ще се съюзят да разберат истината, та да видим. Интересно ще стане.

# 121
  • с/у ОколоМръсТното
Това дете с червеното яке играе ужасно дразнещо, изобщо не ми харесва.
Разбирам, че трябва да е троснато и контра на всичко, защото страда от МС и т.н., но не се получава май търсеният ефект.
Изглежда надменно, лигавичко и постоянно се подсмихва.

мда...
Някак не могат да намерят подходящи деца, които да играят естествено...
А едно време какво деца-артисти имаше?!  Joy

И аз не разбрах новите драми на Васето... Дано не пропадне съвсем.
Ани и Катето ще намерят общ език, убедена съм. Харесвам ги и двете и ми е приятно да ги гледам как играят заедно.
Ноооо...баща им... ох-леле-мале, отгде го изкопаха тоз артист? Като кръпка е в сериалчето.

Mari_Mar  Heart Eyes bouquet

# 122
  • Варна
Ноооо...баща им... ох-леле-мале, отгде го изкопаха тоз артист? Като кръпка е в сериалчето.
Артиста си е супер, Марин е неприятен. Mr. Green
Интересно е, че се закле пред Ани, че не е спал със Снежа. Или наистина не помни или няма никаква съвест.

# 123
Марин ми е малко като болен , нзн моя телевизор ли го показва така, но ми е един прежълтял понякога.
Ами ще се закълне нали си знае какво ще се случи ако признае. Пък в разговора със Снежана, останах с впечатлението че е имал нещо .нали нещо се заговориха за годините .....

# 124
Много ми е неприятен как се пули постоянно Марин. Разбрахме, че има сини очи! И така накъсва речта ужасно!

# 125
И аз не харесвам Баненкин, странен ми е Simple Smile и винаги го свързвам с лош герой, измамник, мафиот, не знам... то това си е субективно усещане.
Много харесвам играта на Даяна, като за дебют направо си е супер.

# 126
  • с/у ОколоМръсТното
Артиста си е супер, Марин е неприятен. Mr. Green

съжалявам, но точно обратното го чувствам/ виждам.
Марин-чо е ясен и предсказуем, макар понякога да го играе скрита лимонка. Но артистът...  Crazy

# 127
Аз го харесвам Баненкин като актьор. Като цяло всички актьори харесвам, с изключение на Лорина и София Бобчева.

# 128
И аз не харесвам Баненкин, странен ми е Simple Smile и винаги го свързвам с лош герой, измамник, мафиот, не знам... то това си е субективно усещане.

може би защото все такива роли играе Simple Smile И в Посоки беше гадняр.
Здравейте Simple Smile В серията от сряда, след  среща и разговор с хлапетата (по-точно с това, което е у тях), Борис  като се прибра в дома си се загледа ведна снимка, на която бяха мъж и дете.. и я прибра в шкафа си. Кои бяха те?

# 129
В серията от сряда, след  среща и разговор с хлапетата (по-точно с това, което е у тях), Борис  като се прибра в дома си се загледа ведна снимка, на която бяха мъж и дете.. и я прибра в шкафа си. Кои бяха те?

Той и някакво дете, за което каза на Катерина, че е най-любимото му същество, но не е ясно все още кое е детето.

# 130
благодаря ти!

# 131
  • somewhere near the sea
Димитър Баненкин нали игра и в "Под прикритие"?

А този Васко с неговите драми все ми се струва, че ходи по "левия" тротоар...Нарочно ли го прави така актьорът? Или му се получава без да иска.

# 132
Димитър Баненкин нали игра и в "Под прикритие"?

А този Васко с неговите драми все ми се струва, че ходи по "левия" тротоар...Нарочно ли го прави така актьорът? Или му се получава без да иска.

На първия въпрос - да.

На втория, май му се получва без да иска сякаш, защото за героя няма никакви такива индикации в сюжета дотук. Simple Smile

# 133
  • Тра-ла-ла
Според мен е без да иска. Опитва се да го играе мекушав мъж и залупен мунчо-неудачник. Но се получава леко гей ефект.

# 134
  • Варна
Според мен е без да иска. Опитва се да го играе мекушав мъж и залупен мунчо-неудачник. Но се получава леко гей ефект.
Да, твърде е истеричен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт