Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 613
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • тук, на мястото си
Четох едно интервю с Баненкин в което казва, че досега винаги е играл отрицателни герои. Аз тук го  гледам за първи път и понякога не ми харесва накъсването на думите или несигурността в изказването, за разлика от "сестра си" е малко мекушав, е, не чак толкова като Василчо, ама все пак.
Колкото до бащинството продължавам да мисля, че не е баща на Ана. Май съм единствената, която го мисли това. Grinning

# 136
  • Варна/Филаделфия
И аз съм в отбора, който харесва Марин. Харесва ми как играе актьорът. Доста е естествен.

Абе гледах интервю с Дидката. Честно, или не излиза от роля, или тази роля за нея е писана! Grinning
Не мога да си я представя в друго амплоа!

# 137
  • София
Ако Марин не е бащата на Ани, то Снежа каква е - мръсница долна или Дева Мария, ъ  Mr. Green

# 138
Колкото до бащинството продължавам да мисля, че не е баща на Ана. Май съм единствената, която го мисли това. Grinning
Е, той директно го казва в интервюто дадено на предишната страница, та наистина си единствена.

# 139
  • ENGLAND
На мен ми харесват повечето как играят, за мен са неизвестни, отскоро почнах да гледам български сериали. Но защо Марин говори така през зъби, така ли е и в другите сериали?
И направо вече не издържам с шумовете дето пускат като бакграунд, ужасно е, не се се чуват репликите на артистите. Ако някой от създателите на сериала чете тук, моля оправете си саунда. 170 серии не знам как ще издържа.

# 140
  • Варна
На мен ми харесват повечето как играят, за мен са неизвестни, отскоро почнах да гледам български сериали. Но защо Марин говори така през зъби, така ли е и в другите сериали?
И направо вече не издържам с шумовете дето пускат като бакграунд, ужасно е, не се се чуват репликите на артистите. Ако някой от създателите на сериала чете тук, моля оправете си саунда. 170 серии не знам как ще издържа.

През зъби говори Цветана Манева, сякаш ако отвори широко уста ще й изпаднат протезите. Embarassed
Много я уважавам като актриса, но трудно й разбирам в този филм.

# 141
  • Разпиляна във въображението
От фейса на Койна

# 142
В първа серия на сериала когато даваха ловната дружинка освен Иван, Косьо и Ленин при тях беше и Красимир Ранков. Интересно защо Ранков не се появи повече.

# 143
  • Тра-ла-ла
Много добро  Laughing
Цветан: А, Милица! Любов моя! Оле!
Милица: Цветане… да не си станал кмет на „Четвърти километър“?
Цветан: Не! Но теб изглежда са те избрали за Мис Зелена Киселица!

# 144
Обръщам да гледам и чувам дразнещото на Койна " Маринееее". Всеки ден! Всеки ден едно и също!!! Грррр

# 145
Ми така си му вика жената.

# 146
В първа серия на сериала когато даваха ловната дружинка освен Иван, Косьо и Ленин при тях беше и Красимир Ранков. Интересно защо Ранков не се появи повече.

Защото са го взели в Полицаите от края на града GrinningGrinningGrinningGrinning

# 147
  • somewhere near the sea

Защото са го взели в Полицаите от края на града GrinningGrinningGrinningGrinning
И то в по-значителна роля.

# 148
# 149
  • Разпиляна във въображението
И Марин призна за Ани.

Общи условия

Активация на акаунт