Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 601
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Кога и е станало лошо на Ани? Аз уж гледах, ама съм го пропуснала. Много ще е тъпо да е бременна.... Според мен Снежа няма да излъже както Марин иска, поне образа и до момента не е на мекошава женичка, готова да клекне пред молбата на някъв мъж. Много ми хареса как Зорница оправи настроението на Любчо, а той какъв сладур беше в тази сцена...  Heart Eyes Heart Eyes

# 166
И аз съм пропуснала да и е лошо на Ани.
А това момиче не се ли казва Зорица или само аз така чувам.

# 167
На Ани й стана лошо, докато вървеше в коридора на болницата. Хвана се за диванчето, на което седеше Венета и седна до нея. После й каза, че е там с Катя и са си правили ДНК тест

# 168
  • София
Наистина е Зорица, не съм разбрала.

# 169
  • Враца
Защо ми се прокрадва в главата, че ДНК ще покаже , че не са сестри..  newsm78

# 170
Ами ако Катето не е Дочева , ще излезе ,че  Снежа лъже за Ани  newsm78
Малко вероятно ми се вижда  Венетка да е кривнала , но те тихите води ....

# 171
  • Ямбол
Защо ми се прокрадва в главата, че ДНК ще покаже , че не са сестри..  newsm78
Няма как да знаем какво има в главата ти. Поне логика ако имаше, нямаше да ти се прокрадва.

Изглежда ,че  Боби и Катя се разминаха с шанса си да са заедно . Катето започва да става близка с Ани , а и май ще прости на Румен , койте   напоследък  е някак  различен и по-човечен .
Жалко за "толкова силната химия" , химичната реакция  ще бъде неутрализирана ... newsm78
...
Ако ги съберат още сега, няма да има напрежение. А така те все ще се харесват, но ще е по-напрегнато, ако ги държат отдалечени.

# 172
  • Варна
Кога и е станало лошо на Ани? Аз уж гледах, ама съм го пропуснала. Много ще е тъпо да е бременна....
Тъпо, но аз го очаквам. След всичките намеци на Станислав, че Милица може да чака внуче... Пък и някак уверен беше, че ще е негово ако е бременна. За да го допусне въобще вероятно с Ани не са използвали предпазни средства.. което пък е странно, щото той уж го играе плейбой, би трябвало да не е толкова небрежен. Thinking

# 173
  • София
Хексе, все едно ми прочете мислите, как може селският е*** да прави секс без предпазни средства? Малко недоизмислено е ако стане така и мнооого извратено Weary

# 174
  • София
Анчето е бременна и според мен. Не вярвам да го направят така, че да се окаже от Станислав, ще е мнооого тъпо. Според мен и там ще има ДНК-тестове и разправии и накрая ще се окаже, че е на Борис. Тъпо ми е за Вени, дано се оправи. Sad
Румен в последния епизод беше симпатяга. Simple Smile

# 175
Оф, ма много омотано ще стане, ако Анито е бременно, такива заплетки в стил дълбоката колумбийска провинция хич не ми харесват... ма ще видим.

# 176
Те вече започнаха с тази история преди 22г. Ана се появила само от веднъж. Сега нейното бебе може пак да е станало от раз. Тези Дочеви големи специалисти ще се окажат.

# 177
  • София
Те вече започнаха с тази история преди 22г. Ана се появила само от веднъж. Сега нейното бебе може пак да е станало от раз. Тези Дочеви големи специалисти ще се окажат.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много ме разсмя това!

Сега се сетих, че ми е жал и за Васко. Оф бе за много хора ми стана жал от последните серии.

Допълвам, че сега се присетих: Очаквам скоро и Милица и Цвъто да преспят веднъж, и Станислав да стане батко. Mr. Green

# 178
Ма те преспаха. Добре,че Милка не е във фертилна възраст  Mr. Green

# 179
  • София
О, изпуснала съм го това! Спомням си, че Цвъто ѝ каза, че според него тя му се дърпа, защото била забравила как се прави.. Joy Явно е било след това. Еее, айде, значи чакаме още един наследник, както е тръгнало

Общи условия

Активация на акаунт