Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 608
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Най -накрая си призна. Аз не разбрах Ани и Катерина направиха ли си ДНК тест? От благодарност Катето да не се върне при бившия?

# 151
направиха, след 10 дни ще е готов

# 152
  • София
И Марин призна за Ани.

В днешната ли серия е признал. Аз не успях да гледам , ама ако не заспя по късно ще пусна да гледам .

# 153
помоли Снежана да каже на  жена му, че Ани не е негово дете.
Тя: Искаш да я излъжа ли?
Той: Да

# 154
Сега наваксах с последните две серии. Диди отслабнала ли е или на мен така ми се струва? По-добре ми изглежда отколкото в началните епизоди

Зорница ме дразни ужасно много. Не понасям жени, които говоря така уж леко загадъчно и флиртаджийски с всеки. Сцената с Марин в къщата можеше спокойно да мине за флирт. Все по-неприятна ми става. А и говори някак забавено - все едно с малоумни комуникира

А този сладкиш Любчо направо ще го изям. Не мога да му се нарадвам на това момче. Толкова е естествен и готин Simple Smile

За Румен - много странно ми хареса, когато влезе в къщата с Венета и се усмихна. После, когато Катя го изпращаше също. Когато не изглежда така сякаш е глътнал бастун мисля, че изглежда приятен Simple Smile

А Марин най-накрая призна. Обаче милия не знае какви ги е свършила дъщеря му заедно с Ана. Като разбере ще му стане лошо

# 155
  • Варна/Филаделфия
Ех, Любо заради една реклама как намаза Grinning
Горкият, не очакваше така да го засенчат, но Зорница оправи нещата! Харесвам я Simple Smile

"Косе, аз си мислих, че съм направил човек, то излезе дезодорант" Joy

# 156
Прилошаването на Анчето дали не е сигнал за бременост?
Иначе и на мен Румен по-добре ми стоеше в тази серия. Може би Катето се страхува, че Ани й е сестра и иска да се отдалечи максимално от Борис.
На мен ми харесва как играе Крум, точно като вечно сърдито и уплашено дете. А сцените му с Косьо са най-яки Grinning

# 157
Вече няма да се учудвам от нищо. Най-вероятно е бременна Анна.
 А на Катето й се стовари много. Първо приятеля й изневери. Сега разбира за баща си. Майка й не е добре... Дано не я съберат отново с докторчето.

# 158
Дано не е бременна от първия си братовчед Ана, ще е много тъпо.

Има ли още някой, който да смята че Марин не е баща на Ани?
Може да се напише в първи пост, че е окончателно разкрита тази линия.

# 159

По-скоро ще е тъпо, ако разбере, че е бременна и реши да роди бебето. Другото вече е станало - все пак и двамата не знаеха, че са братовчеди.

# 160

Тя може и от Борис да е бременна, дори е по-вероятно. А и ще запълнят 50 серии докато докажат кой от двамата е бащата.

# 161
На мен много ми харесва Румен.Външно си е красавец, а самия актьор,според мен много добре си играе ролята.Но въпреки това не ми се ще да се събира с Катето.Повече ще му отива Анчето.Така тъкмо ще се наредят двойките.

# 162
  • София
Дано Снежа не му играе по свирката на Марин и да не излъже за Ана. Ще е голяма тъпотия от нейна страна. Те вече тест за ДНК си направиха, късно е. Ако е истински мъж на място да си бе признал веднага на жена си. Мижитурка.
Крумчо какъв бодигард само, сладур.
Горкото вълче.  Sad

# 163
Изглежда ,че  Боби и Катя се разминаха с шанса си да са заедно . Катето започва да става близка с Ани , а и май ще прости на Румен , койте   напоследък  е някак  различен и по-човечен .
Жалко за "толкова силната химия" , химичната реакция  ще бъде неутрализирана ... newsm78
Бабата какво  надудна - беше като проклятие - да умре така вълк било на лошо ...

# 164
Според мен Катя и Боби ще се отдалечат за известно време. Възможно е да ги съберат с други хора за определен период, в който и двамата да осъзнаят, че си липсват. И накрая хоп - ще ги съберат.

А Снежа изобщо не мисля, че ще свири по свирката на Марин. Все пак тук има намесени сериозни пари. Тя иска да осигури дъщеря си и молбите на Марин няма как да преборят това

Общи условия

Активация на акаунт