Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 642
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Между другото Румен вчера ми хареса какво каза за Катерина - може наистина да е прекалено амбициозна и той в един момент да се е почувствал пренебрегнат. Не че оправдавам изневярата де, но все пак поне изтъкна някаква нормална причина, а не стандартните фрази.
Аз и това го броя за стандартна фраза. Тези, които изневеряват обикновено го ползват, за да набият чувство за вина или да се оправдаят пред себе си. Друг често срещан вариант на същото поведение е: "откакто се роди детето, ти спря да ми обръщаш внимание". Нищо ново не каза Румен. За мен поведението на Катя си е твърде адекватно. Не ми пречи и това, че не се усмихва. Има си такива хора - темерути.

Изобщо не ми харесват обиците на Снежа.

# 91
  • Враца

Може би и ги изработва Ани и за това ги носи, нали е човек на изкуството.

# 92
  • Radnevo
Аз и това го броя за стандартна фраза. Тези, които изневеряват обикновено го ползват, за да набият чувство за вина или да се оправдаят пред себе си. Друг често срещан вариант на същото поведение е: "откакто се роди детето, ти спря да ми обръщаш внимание". Нищо ново не каза Румен. За мен поведението на Катя си е твърде адекватно. Не ми пречи и това, че не се усмихва. Има си такива хора - темерути.

[/quote]

Не го харесвам Румен, надявам се да не ги събират с Катето повече, дори за малко. А тя и според мен си съвсем адекватна, при положение, че целият й досегашен живот се разпада, нещата не спират да се объркват все повече и повече, няма да е никак нормално да е весела и щастлива.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 13:24 от sanian

# 93
  • Тра-ла-ла
Не знам защо, но сънувах, че се целувам с кмета на Бели Вит и не беше никак зле Crazy. А дори не ми е симпатичен актьора Калановски. Да не кажа, че ми е малко антипатичен.

# 94
А аз си мисля, че на края ще се окаже ,че няма никакво наследство.Че дядо Дочо ги е излъгал, само за да ги събере заедно.

# 95
Satisfied
Не знам защо, но сънувах, че се целувам с кмета на Бели Вит и не беше никак зле Crazy. А дори не ми е симпатичен актьора Калановски. Да не кажа, че ми е малко антипатичен.

Grin От толкова младежи, баш Цвъто ли?

Гледам сериала от телефона и вече се обърквам кое е излъчвано по телевизията, затова няма да давам спойлери. Но има забавни случки и реплики. А и с тези деца, които са на лагер, малко се раздвижи ситуацията.

# 96
А аз си мисля, че на края ще се окаже ,че няма никакво наследство.Че дядо Дочо ги е излъгал, само за да ги събере заедно.

Скрит текст:
Като четох коментари във Фейсбук в страницата на сериала ,някой беше написал ,че дядо Дочо със сигурност е починал и по-нататък Дочеви щели да си отворят спа център в селото.Но дали е истина незнам.

# 97

И мене често ме връхлита тази мисъл. Един дядо на село с толкова пари и от къде са.
Може целта му да е да ги сплоти, да им покаже че може да са единни. Мисля че и този момент ще дойде. Ще се заобичат може би... интересно си е сериалчето.

# 98
  • Пловдив
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Пак така си беше и в Столичаните.

Лелеее, колко време се чудех от къде ми е позната, а то от Столичаните. Благодаря.

# 99
  • София

хахаха Джулая направо ми оправи деня LaughingLaughing

Да се изкажа и аз, първо се ядосах на Венета как кара Катето да му прости на Румен. Това е тъпо, каквато и причина да е имал, трябвало е първо да говори с нея. Тя може и да не се е озъзнавала, че се държи така /ако изобщо е вярно/. Аз лично, ако майка ми така ми говори, да съм простяла изневяра щях да и тегля една.. Не бих простила изневяра след дългъг съвместен живот. Бих простила в на Венета случая, или ако е в начало на връзката... Относно детето на снимката, аз мисля, че като виждам колко са плоски и елементарни сюжетните линии по-скоро ще се окаже някое дете на приятел на Боби, на което не е знаел как да помогне и сега за това да се е вдъхновил с центъра. Не мисля, че ще му е брат или негово детенце.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 14:38 от Десислава``

# 100
  • Тра-ла-ла
А може и дядо Дочо да е жив и да се крие при баба Злата Laughing

Satisfied
Grin От толкова младежи, баш Цвъто ли?
То па едни младежи - един под чехъл, един недоклатен, един псведоклатец, един раздвоен и един хазартен Mr. Green А от дъртите няма много свободни...и кой, кой? Кмета! Другият вариант беше Ленин Joy Иван не пипам, че Снежка ще ме гръмне Laughing

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 15:23 от Джулая

# 101
И мене често ме връхлита тази мисъл. Един дядо на село с толкова пари и от къде са.
Може целта му да е да ги сплоти, да им покаже че може да са единни. Мисля че и този момент ще дойде. Ще се заобичат може би... интересно си е сериалчето.

Е, моля не забравяйте, че  Държавната лотария  работи точно за хората на село Grinning Grinning Grinning
А може и хазарта да е обичал дядо Дочо, та сега Васко затова да си пада и той   Thinking

И на мен ми се струва, че  наследство няма да има и че ще е само една метафора...

Джулая  Joy Joy Joy

# 102
Това с наследството отдавна го обсъдихме. Повечето мислихме в началото, че наследство няма и дядото дори е още жив. Обаче в оригиналния сценарий на хърватската продукция се оказа, че наследство е имало накрая. Остава да чакаме да видим в нашата адаптация какво са решили.

# 103

Е, моля не забравяйте, че  Държавната лотария  работи точно за хората на село Grinning Grinning Grinning

По скоро вече националната.....лотарияStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 104
Има наследство сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт