Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 593
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Кога са преспали??

Според мен ДНК ще докаже, че Ани и Катя са сестри. И тогава ще настанат терзания сред всички. А ако Анито е бременна и сме прави, че Борис е губил дете, може и да си я прибере. И затова го държат далече от Катето.

# 181
  • somewhere near the sea
Баба Злата знае много повече, отколкото казва.

Много ме кефят селските свахи- пишеше, че са натурщици, но сякаш съм ги гледала и другаде.

Смешно ми стана от черното аналогово телефонче в пощата. Такива не могат да работят, откакто цифровизираха аудиоуслугите преди повече от 10 години.

# 182
В края на една серия и ближеше крака.Натам не дадоха. Ма не сигур не е минал само с дефинфекцията.

# 183
  • Тра-ла-ла
Егасиму, изтървала съм всички сексове в сериала. И на Ани със Станислав, и на Милка с Цвъто. А уж следя изкъсо сериите. Crossing Arms Ама видяло ли се е наистина как си лягат въпросните двойки или се предолага, че дадена сцена е довела до хоризонтално развитие?! Mr. Green

# 184
 Joy hahaha Сериалът е от 18 ч. , всички "сексове" са с подразбиране .
Сцената на Любо и фотографката в обора беше "най-изпусната "  #2gunfire

# 185
  • София
Баба Злата знае много повече, отколкото казва.

Смешно ми стана от черното аналогово телефонче в пощата. Такива не могат да работят, откакто цифровизираха аудиоуслугите преди повече от 10 години.

Да,ама не - вкъщи още ми работи старият телефон - звъни, набира, просто няма  бутони -  с шайба е  bowuu  Цифров  е сигналът.

На баба Злата и това, което казва не може да се разтълкува .

# 186
Върху снимката има авторски права и не мога само нея да копирам. Но е  от тая сцена.
https://www.google.bg/search?biw=1280&bih=694&tbm=isch&a … rc=7-EA3NAT0i_sAM:

# 187
  • София
Ее.. Това с Любо и фотографката не беше кой знае какво. И по-скандални неща е имало. Като дават събота и неделя филми по програмите, е имало такива и с повече "подробности"

Баба Злата я харесвам, но и аз нищо не ѝ разбирам от тълкуванията. Както каза Милица в едната серия: Ти пък само казваш всяко нещо с времето си..

# 188
  • Тра-ла-ла
Joy hahaha Сериалът е от 18 ч. , всички "сексове" са с подразбиране .
Joy Това беше добро

# 189
  • Варна
В края на една серия и ближеше крака.Натам не дадоха. Ма не сигур не е минал само с дефинфекцията.

А дадоха. Милица си го изгони.

Аз искам да се появи бащата на Станислав. Любопитно ми е да видя за кого е била женена Милица.

# 190
  • Варна
Чак сега изгледах петъчната серия. Ами вие нищо не коментирате..
Много лошо впечтление ми направиха селските ергени в кръчмата, докато чакаха да гледат рекламата.
Пълен игнор на дамите, много странно ми се струва. Вярно, че Диди и Чочи се поскараха ама то и аз щях да се ядосам, ако постоянно заварвам моето гадже с разни мацки. И изглежда, че компанията им му харесва повече от моята. Крайно време е да се разделят.
Боби пък не поздрави нито Ани нито Катя.  Rolling Eyes Голяма надувка.
Зорица ме израдва, голяма флиртаджийка това момиче. Хареса ми като гледа на Станислав на ръка, той я гледаше сякаш му е познала. /Както вероятно ще се окаже/
Ани със сигурност е бременна. Преди да гледам серията мислех, че при теста са им взимали кръв и може би затова и е прилошало. Но тъй като не беше кръвен, смятам че няма друга причина освен бременност.

Обаче.. кой е бащата.. Mr. Green

Катето и Румен ми хареса, че затоплиха отношенията си, но според мен няма да е задълго. Смятам, че Марин е помолил Румен да му съдейства и Румен ще манипулира ДНК тестовете. Нали като заведе Венета говориха нещо насаме и го помоли за услуга.
Жената на Васко - много неприятна жена. Какво ли ще иска от нея Милица.
А.. и какво лошо според вас ще се случи заради вълка?

# 191
...Ани със сигурност е бременна. Преди да гледам серията мислех, че при теста са им взимали кръв и може би затова и е прилошало. Но тъй като не беше кръвен, смятам че няма друга причина освен бременност.  Обаче.. кой е бащата.. Mr. Green
... Смятам, че Марин е помолил Румен да му съдейства и Румен ще манипулира ДНК тестовете. Нали като заведе Венета говориха нещо насаме и го помоли за услуга.
...А.. и какво лошо според вас ще се случи заради вълка?...

Освен Ани да повярва  ,че не е Дочева /ако Румен  фалшифицира теста/ , да роди бебето от Станислав и то да е обременено  заради кръвосмешението  Rolling Eyes Shocked - Шегувам се , дано да не е това  Praynig

# 192
  • Варна
Освен Ани да повярва  ,че не е Дочева /ако Румен  фалшифицира теста/ , да роди бебето от Станислав и то да е обременено  заради кръвосмешението  Rolling Eyes Shocked - Шегувам се , дано да не е това  Praynig

Уф, това ще е много гадно.

Аз си мисля за някакъв вариант Койна и Марин да не са истински брат и сестра. Имаше нещо, че Койна е ходила да иска наследството си от дядо Дочо и заради това е имало някакъв разрив в семейството.
И стига с тези доводи, че и двамата имали сини очи.  Laughing Цвъто,Боби,  Косьо, Любо и баба Злата също са синеоки.

# 193
Ани е наистина доста наивна за да се съгласи да правят теста там където Катя има връзки. Въпреки, че Катя иска да знае истината, много противоречиви финансови интереси са намесени и резултата не е сигурно, че ще е истинския. Включително и Румен не би искал да се появи още един наследник за да не намалеят парите за Катя. Отделно Румен е податлив на влияние заради ситуацията и Марин би могъл да го манипулира.

# 194
  • Тра-ла-ла
И стига с тези доводи, че и двамата имали сини очи.  Laughing Цвъто,Боби,  Косьо, Любо и баба Злата също са синеоки.
Ох, какъв сценарий може да спретнем по тази сюжетна линия tooth Накрая като в латино сериал всички ще се окажат братя, сестри, братовчеди, ама половината вече ще са си легнали заедно Joy

Общи условия

Активация на акаунт