Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 550
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Според мен Милица ще каже на Румен да подмени резултатите, не Маринчо.

# 286
  • somewhere near the sea
Я.. не очаквах Зорица да се поддаде на чара на Станислав. Thinking

П.П. А суджуците и сладката можа да са домашно производство. За туристите.
Хехе, Цвъто ги е произвел... JoyНали магазинът е негов. (шегувам се)

Нина е бабата, която чака писмо от съветско другарче.

# 287
  • с/у ОколоМръсТното
... Само аз ли не разбирам чарът на Станислав? Външно - с пъти по- хубави са другите не дребни и не тантурести момци, а и е такъв мазен, мазен..

и аз, и аз не го виждам разнирам чара му. Както и не виждам друг чаровен младеж из селцето.  Thinking newsm78

Номинирам актрисата, изпълняваща ролята на Диди като най-естествено играещата в целия сериал.
Кефи ме мнооого.  Peace

И си чакам с нетърпение сценките на Цв-то с Милка  Joy

Хексе, и аз не очаквах това от ЗориЦа?! И какво се оказва сега (какво ни рекламират?!)... Млада жена + трева (?) и алкохол и всякакви задръжки и "периоди" падат. Следствие на "съдбата".  Crazy
Не знам допустимо ли е така да се рекламира използването на тревица (а бог знае, може да е и с примеси) в уж невинен сериал, излъчващ се в 18ч. привечер?!

# 288
с излъчването в 18ч да са му мислели бтв-то Grinning как можаха да го пуснат по това време, като повечето хора сме още на работа. 
От Зорица - не очаквах да се поддаде на "чара" на Станислав. Ама аз и чара му не виждам.
Гледах Диди (София Бобчева) преди седмица, или 2 в сутрешния блок на бтв - почти си е същата, като в сериала, само дето не е тъпичка Simple Smile ама там пък и е чара в сериала.

# 289
Може би бъркам , но останах с впечатление ,че Зорица се беше разгорещила , а Станислав се отдръпна и го изигра - аз искам нещо по-сериозно , не мога просто така , остани поне още 1 седмица и т.н.
А иначе Станислав и на мен ми стои доста сладникаво  , освен това е доста трътлест за млад мъж .

# 290
  • Варна
Станислав притежава качесто, което намирам много привлекателно в един мъж - чувство за хумор и самоирония.
В Бели Вит май само още Стефчо го има.

# 291
Станислав притежава качесто, което намирам много привлекателно в един мъж - чувство за хумор и самоирония.
Това - да , но в комбинация с трътката ..., трябва само да го слушам  Joy

# 292
  • Варна
Това - да , но в комбинация с трътката ..., трябва само да го слушам  Joy

С подходящ режим трътката се редуцира, ама другите качества са непроменлива величина. Ще те питам след 20 години брак.  Laughing

# 293
...
С подходящ режим трътката се редуцира, ама другите качества са непроменлива величина. Ще те питам след 20 години брак.  Laughing
Ама защо го приемаш по този начин  Joy hahaha Това момче просто не ми харесва , въпреки ослепителния си интелект , който за сега не забелязвам -нищо не е постигнал , а и с майка си не може да се справи  .
Ако ще го гледам  така /като за брак/ , не бих искала  трътката да е и наркопласьор .
След 20 г. брак хората остаряват заедно и тези неща  не  се забелязват  . За това ми е странно като си засменят партньорите на стари години и  трябва да свикват   отначало на всички   дефекти  newsm78

# 294
  • Враца
И само като се сетя, че Зорица е в период на въздържание..
Ми, ако не беше..😳😂

# 295
  • Варна
Ама защо го приемаш по този начин  Joy hahaha

А, нещо задълбах много... ooooh!
И само като се сетя, че Зорица е в период на въздържание..
Ми, ако не беше..😳😂
Мда.. Уж я чакахме за Любо.. Ама знам ли, може и да отреже Станислав.
Аз на Любо се дразня, че не предприема нищо за Ани. Той трябваше да е кошчето за душевни отпадъци, а не Станислав.

# 296
  • с/у ОколоМръсТното
, освен това е доста трътлест за млад мъж .

Сякаш Стефчо не е?!
Или пък Любчо с кривите краченца.
Боби като цяло не го харесвам, защото не харесвам Орлин.

След 20 г. брак хората остаряват заедно и тези неща  не  се забелязват...

така е, но мъжете някак не си променят драстично фигурата. Или поне не и моят...  Sunglasses

# 297
  • София
Вчера пак имаше някаква сцена с напушване, при изпращането на Зорица, доста неприятно впечатление ми направи. Изведнъж ми се отщя да гледам. Дадоха ги в някаква мъгла от гъст дим, който се стелеше, кой от кой с по-напушен и блуждаещ поглед, по едно време на този Любо чак слюнки му пръснаха от устата.
Защо толкова набутват това напушване в сериала, не знам, да ни убедят, че е модерно ли, що ли.
Хареса ми сцената с Неда и Косето на чардака / верандата. Тя си забрави чашата и той й каза, ами тая чаша кой ще ти я прибира, а ? Такива простички семейни фрази много са ми смешни и винаги ми допадат.
Не мога още да си отговоря на въпроса защо така са замислили героя на Васко - да изглежда супер наивен и като някакъв недорасъл тип. Има потенциал да развие много хубава роля, с мъжко присъствие и е хубав като мъж, но някакси тая роля го съсипва.
А Поля защо я скриха ? Много искрена и неподправена, естествено играеше.

# 298
  • Варна/Филаделфия

Или пък Любчо с кривите краченца.

Ей тука стана скандалът! Joy
За Любчо лоша дума - не! Далеч не бива да се сравнява с трътката Стани!

# 299
За мен и двамата са си чаровни по свое му. От младите мъже само Чочо не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт