Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 559
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Хаха, Станислав как каза на майка си когато беше с мацката: "Дай ми още 4 минути." 😂
Laughing
Селския Калигула.

# 271
  • Варна/Филаделфия
Подбора на книги в къщата на Косьо също е интересен - " Да убиеш присмехулник" , Волтер ... Пък уж е " селския идиот"
Тук не мога да не кажа, че Косьо не е селския идиот. Доста далеч е от подобен образ.
Просто е експресивен, простичко прям и добродушен, въпреки това пали лесно. Нищо идиотско не виждам! Горски е, има прекрасна съпруга, в сцените като търсиха Борис беше върха!
Нищо от тези неща не го спира да чете класическа литература!
На мен лично ми е любим образ, заедно с Неда.

# 272
  • somewhere near the sea
Дияна какво точно, освен хляб продава на селяните? Има изложени суджуци, сладка, консерви с грах, ябълки...
Че нали уж си произвеждат, пазар ще правят на биопродукти, какъв грах ще купуват от магазина.

А рок-бандата? Леле-мале! Нямам думи! smile3505

# 273
  • Варна
Я.. не очаквах Зорица да се поддаде на чара на Станислав. Thinking

Дияна какво точно, освен хляб продава на селяните? Има изложени суджуци, сладка, консерви с грах, ябълки...
Че нали уж си произвеждат, пазар ще правят на биопродукти, какъв грах ще купуват от магазина.
Еми сигурно точно грах не гледат. Няма как да си отглеждат всичко.

П.П. А суджуците и сладката можа да са домашно производство. За туристите.

# 274
# 275
Е, днес Ани май си купи ябълки от нелепия магазин... да беше притичала до баба Злати, тя размяташе някакви ябълки из гората Wink

# 276
  • Варна
Е, днес Ани май си купи ябълки от нелепия магазин... да беше притичала до баба Злати, тя размяташе някакви ябълки из гората Wink
Ами в това планинско село сигурно няма много ябълкови дръвчета. Свършили са им ябълките.. Mr. Green
А баба Злата сигурно и тя си купува ябълките, тя въобще няма двор.
Магазина наистина е нелеп с тези хлябове, но пък като гледам основно продава бира и кока кола.

П.П. Странни бяха бабите, които искаха кмета да им увеличи пенсиите. Rolling Eyes

# 277
  • Варна/Филаделфия
През цялото време чувах Зорница, едва днес разбрах, че е Зорица. Grinning

Само аз ли не разбирам чарът на Станислав? Външно - с пъти по- хубави са другите не дребни и не тантурести момци, а и е такъв мазен, мазен..
Актьорът страшно ми харесва, но такъв плейбой ..не ми се връзва..
Стига до коляното на Ани Joy

Пп. Едната баба е яко със склероза, затова иска увеличаване на пенсиите.
Много се смях като си взимаха парите. Joy
Някой знае ли коя баба как се казва?

# 278
  • Варна
Само аз ли не разбирам чарът на Станислав? Външно - с пъти по- хубави са другите не дребни и не тантурести момци, а и е такъв мазен, мазен..

Е.. трябваше да сложа чар в кавички.. Laughing
Ако се замисля обаче и аз ако търсех, неангажиращ секс без усложнения в село Бели вит, щях да се спра на Станислав.. Whistling

# 279
  • София
Пп. Едната баба е яко със склероза, затова иска увеличаване на пенсиите.
Много се смях като си взимаха парите. Joy
Някой знае ли коя баба как се казва?

[/quote]

Във филма са Донка, Сашка и Нинка Laughing ама коя коя е не знам

# 280
  • Варна/Филаделфия

Е.. трябваше да сложа чар в кавички.. Laughing
Ако се замисля обаче и аз ако търсех, неангажиращ секс без усложнения в село Бели вит, щях да се спра на Станислав.. Whistling

Нямах предвид точно твоето мнение, защото чарът си е на лице, гледай какви мадами се закачат Grinning
Но ме замисли.. може би и аз бих избрала Станислав.
Няма да си разваляме отношенията с останалите я! Joy

Даа, точно коя коя баба е питам! Grinning

Пп. Любо - сърце! Joy

# 281
  • София
Значи тая дето ги сдобрява все е Донка /май най-голямата, тая дето е по-зла е Сашка, и остава за Нинка да е тази, която не помни. Thinking май е най-възрастната.

# 282
Точно в тази серия на вземането на пенсията мисля че си казваха имената, една друга коя коя е!

# 283
Нинка е бабката със склерозата. Сашка е с тъмната коса, която все ѝ се кара (тя има май и най-много реплики), а тази, която слагат в средата, най-високата, е Донка (която е починала за съжаление). В надписите на сериала името на жената е оградено.
И трите са много сладки, понякога не играят много добре, но на моменти ме разсмиват много. Simple Smile

Чарът на Станислав мислех, че е някакъв вътрешноведомствен майтап за сериала, изобщо не ми е плей...

# 284
ЕЕЕх, горкия Боби.. всички спят с него..на сън Simple Smile
Сега наваксвам с вчерашната серия.
Диди ми е сладка колко е тъповатичка. Но сцената ѝ с Ана беше мъка. Голямо ЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪ беше

Общи условия

Активация на акаунт