Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 560
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • с/у ОколоМръсТното
Милица, горката, как след всеки любовен напън на Цвъто си сръбва, за да го понесе Laughing

най-интересната двойка в сериала  Joy Joy

# 256
Според мен Ани ще се окаже бременна. След това няколко епизода ще се тюхка кой е бащата и накрая ще каже на Станислав. Ще направят ДНК тест и ще се окаже, че не е от него. Докато излязат резултатите, обаче Милица и Станислав ще потъркват доволно ръце. Накрая Ани ще каже на Борис, че е бременна и ще се съберат заради детето. Борко тайно ще си копнее по Катето, но ще се прави пред Ани, че няма нищо. През това време Катя ще се върне при Румен и ще си страда за Борко. Накрая, обаче Катя и Борко ще се съберат

😐

# 257
  • somewhere near the sea
Как мислите, каква е режисьорската идея да горят огнищата на открито- в двора, в гората, а в същото време вратите да прозират и като говорят дъхът им да се вижда дори вътре. Сигурно сте обсъдили бутафорията, но мен ме дразни, затова повдигам въпрос.

# 258
Обяснението, че освен за тъпи ни имат и за хора с проблем със зрението.
И мен ме дразни, но това няма как да туширам. Вече го гледам онлайн заради звука. Ако кажете с какво да замъглявам и екрана - ще е пирфектно Laughing

# 259
  • Варна
Горящите навън огньове не ми бодат толкова очите, но студа в къщите е дразнещ. Става ми жал за актьорите. Актьорът играещ Станислав беше разказвал, че му се налагало да играе по пуловерче в -18 градуса студ. Докато снимали през зимата се разболял три пъти и имунната му система била разбита. Rolling Eyes
Странно е, че при толкова вложени средства не са помислили за комфорта на актьорите. Нас е ясно, че ни мислят за идиоти.

Милица, горката, как след всеки любовен напън на Цвъто си сръбва, за да го понесе Laughing

най-интересната двойка в сериала  Joy Joy
Във фейсбук бяха сравнили тази сцена като излязла от Туин пийкс. Наистина е така.
Скрит текст:

# 260
  • София
Във фейсбук бяха сравнили тази сцена като излязла от Туин пийкс. Наистина е така.
Скрит текст:

[/quote]

хахахах абсолютно, то цялата им връзка ми напомня на Туийн пийкс Smile

# 261
Как мислите, каква е режисьорската идея да горят огнищата на открито- в двора, в гората, а в същото време вратите да прозират и като говорят дъхът им да се вижда дори вътре. Сигурно сте обсъдили бутафорията, но мен ме дразни, затова повдигам въпрос.
Опитват се да представят селския бит. Но явно всичко е правено от хора, които са виждали само курортни селища и къщи за гости.
Горящия на открито огън е пълна дивотия! Особено пред къщата на баба Злата- насред гората , без огнище- какъв е смисъла от него, дори веднъж не го е ползвала за нещо. Цялата и къща е безумна- без двор, без ограда , шума до прага..
Готвенето на печка на дърва в къщата на Дочеви също е нелепо,  на фона на диваните от ИКЕА , фотьойла на дядото, и това, че в къщата има електричество. Много се смях, когато Марин и Катя палеха печката - веднага щом драснаха клечката , тигана беше загрял и готов за пържене на палачинки. Те май друго не ядат в тази къща:grinning:

# 262
  • Варна
Горящия на открито огън е пълна дивотия! Особено пред къщата на баба Злата- насред гората , без огнище- какъв е смисъла от него, дори веднъж не го е ползвала за нещо. Цялата и къща е безумна- без двор, без ограда , шума до прага..

Аааа има смисъл.. Представям си как след всяка заснета сцена актьорите го наобикалят да се сгреят.
Разбрах, вече.. Не създателите на филма ни мислят за идиоти, просто.. ТЕ са идиоти.. Толкова си могат.. hahaha

# 263
Не са изпипали нещата. Маркират само.
Подбора на книги в къщата на Косьо също е интересен - " Да убиеш присмехулник" , Волтер ... Пък уж е " селския идиот"

# 264
От това гледане предварително на епизоди , в които нищо съществено не се случва , не мога да участвам , защото като нищо  ще издам някоя държавна тайна  и ...
Ухажването между Милица и Цвъто ми заприлича на  любовен танц на змии от  Анимал планет . Беше интересно на фона на мърлявите и студени къщи  и още по-мърлявата косица на Борис . Освен това като  дадоха  Боби в гръб /за да се подчертае  "фризурата" му , той се наливаше сам с някакъв алкохол - поне чашата беше такава .
Не виждам какъв е смисълът в това да  инквизираш актьорите да снимат при такива условия . Тия смешници /режисьорите/ не са ли чували за калориферите , които поставят по строителните обекти /на не съвсем затворени помещения/ , има и газови отоплителни уреди за масите по кафенетата , които се пускат при по-ниски температури и т.н.

# 265
Точно маркират, ама и аз толкова повърхностно гледам, че въобще не могат да ме подразнят с това.
Понякога се изнервям на неориентирания жанр на сериала, точно ми изглежда сякаш едно са тръгнали да правят, а то друго се получило, ама карай.

# 266
Понякога ме затормозяват различните диалекти , които пускат уж за автентичност .

# 267
  • somewhere near the sea
И чашата ѝ  автоматично се пълни. (Когато бяха прави и той я целуна по рамото беше празна. След това тя се обърна и о, чудо- чашата пак беше пълна)

# 268
В този сериал използват мелодия, която я имаше и във "Връзки"

# 269
  • Враца
Хаха, Станислав как каза на майка си когато беше с мацката: "Дай ми още 4 минути." 😂

Общи условия

Активация на акаунт