Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 581
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
На мен Дидето не ми харесва нито с Васил ,нито с Чочо.Много е властна,а пък и двамата са мекушави.Трябва й някой който да я вкара в пътя и да й изкара мисълта от главата,че всички мъже ,трябва да правят каквото тя каже!!

# 241
На програмата на телевизора ми го няма , а тука също
https://www.xn----8sbafg9clhjcp.bg/tv/btv/
Не останах капо , изгледах го на нови сериали .

# 242
  • Ямбол
Днес /понеже било празник слез 3-ти март/  сме наказани да няма БГ епизод , но за сметка на това  Бостан ТВ  ще излъчат някакъв турски сериал "Сега и завинаги" - честит 3-ти март !
Защо снасяш невярна информация? За да се направиш на някаква ли с изрази като в цитата? Не си. Щом пишеш БГ вместо български, си същата като бостана.

# 243
...Защо снасяш невярна информация? За да се направиш на някаква ли с изрази като в цитата? Не си. Щом пишеш БГ вместо български, си същата като бостана.
Направило ми е впечатление ,че основният ти спорт е да се заяждаш с хора във форума персонално  Thinking
Намери си начин да живееш по-пълноценно  и не се хаби толкова /поне с мен / .Такива като теб  няма как да ме  впечатлят със забележките си на пенсионирана държавна служителка  Naughty.

# 244
Аз пък много искам Диди и Васил да се вземат. Радват ме.

# 245

Харесват ми като двойка, единия глуповат, другия наивен  Grinning.

Абеее...след последната серия хич не ми се струва наивен Васко.
Ще изскочи от тая трънка някоe вълче вместо заек Grinning

# 246
  • зад кестените
Дами,коя беше тази жена с която се срещна Милица.Да не е някоя да вземе да подмени резултата от ДНК теста че ще стане интересно...

# 247
Жената на Васил?С късата коса,нали ?

# 248
  • зад кестените
Жената на Васил?С късата коса,нали ?
Да, да , точно тя беше, но не я познах

# 249
  • Тра-ла-ла
Милица, горката, как след всеки любовен напън на Цвъто си сръбва, за да го понесе Laughing

# 250
  • София
Е не! Сега вече съм сигурна, че Марин ще каже на Румен. Оф много ще е тъп този сценарии Disappointed Relieved за какво и трябваше на Снежа да му казва! А реакцията на Борис направо ме изуми Anguished тоя заслужава да отгледа бебето на Станислав и Анка Bowtie дано се опомни по-навреме, че тоя образ му е много изкуствен.

# 251
# 252
  • Варна/Филаделфия
А реакцията на Борис направо ме изуми Anguished тоя заслужава да отгледа бебето на Станислав и Анка Bowtie

Борис (язък за Орлин) много анти взе да става! Като го дадоха в гръб - косата мазна, на клечки, дълга, гадна. Реакцията му беше шокираща и наглото 'за тва си дошла, нали?!' Грр Rage

Много тъпо наистина, цяла серия чаках Марин да звънне на Румен да се видят! Утре пак ще чакам.. Rage

# 253
  • Разпиляна във въображението
Борис наистина изгони Ани. Какво се прави на интересен.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 09:05 от Miriel

# 254

Борис (язък за Орлин) много анти взе да става! Като го дадоха в гръб - косата мазна, на клечки, дълга, гадна. Реакцията му беше шокираща и наглото 'за тва си дошла, нали?!' Грр Rage

Grinning от оня ден се каня да го пиша. И в новия филм на Ники Илиев пак е с такава коса. Що се излага така това момче? Такава хубава коса има.  Съжалявам, че Катето не му отпра шамара с по-голям замах.
Марин ще  звънне явно на Румент, съвсем на сапунка го обръщат.

Общи условия

Активация на акаунт