Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 575
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол
По телевизията всичко може.

# 211
  • Варна
Такива кръвосмешения наистина напомнят на турски или латино сериал.
Аз пък никога не съм гледала/чувала за турски/латиносериал с кръвосмешение. Shocked
Ама нямам претенции да ги знам всичките.
И български досега не знаех, но в този вече е налице.

# 212
Е, български веднага се сещам Забранена любов.
За латино се сещам едни много древни от 90-те, оттогава не съм следила сериал. Имаше едни Три сестри, Чиста кръв, Просто Мария, Черната перла, там бая оплетени отношения бяха. Но накрая все излизаше, че роднините не са баш роднини и може да се вземат.

# 213
  • Варна
Е, български веднага се сещам Забранена любов.
За латино се сещам едни много древни от 90-те, оттогава не съм следила сериал. Имаше едни Три сестри, Чиста кръв, Просто Мария, Черната перла, там бая оплетени отношения бяха. Но накрая все излизаше, че роднините не са баш роднини и може да се вземат.

Освен че не са били съвсем роднини, са нямали отношения докато са си мислили, че са.

Забранена любов не е точно български, европейска идея е.

# 214
.....Освен че не са били съвсем роднини, са нямали отношения докато са си мислили, че са.
Забранена любов не е точно български, европейска идея е.

Нищо чудно ,че това са поредните европейски "ценности" , в няколко държави официално си придвижват документите за узаконяване на кръвосмешението
https://offnews.bg/sviat/debati-za-uzakoniavane-na-kravosmesheni … zhavi-219045.html

# 215
  • Варна
Относно кръвосмешенията - в турската сапунка, която въртят БТВ в праймтайма, главният герой е първи братовчед със съпругата си и имат и дете, и изобщо не са го поставяли като проблем. Отделно  друг техен братовчед е безумно влюбен във въпросната дама, та така.  #Crazy Нищят безброй други драми, но това не. Доколкото знам, в някои райони там, това е нещо често срещано. Във въпросния сериал ми се струва, че по-скоро искат да прокарат за нормална идеята за многоженството, или поне за двуженство. Thinking

# 216
  • Варна
Относно кръвосмешенията - в турската сапунка, която въртят БТВ в праймтайма, главният герой е първи братовчед със съпругата си и имат и дете, и изобщо не са го поставяли като проблем. Отделно  друг техен братовчед е безумно влюбен във въпросната дама, та така.  #Crazy Нищят безброй други драми, но това не. Доколкото знам, в някои райони там, това е нещо често срещано. Във въпросния сериал ми се струва, че по-скоро искат да прокарат за нормална идеята за многоженството, или поне за двуженство. Thinking
Ужас..

# 217

Ами да,напомнят ми на бащата на Фики и съпругата му,те са братовчеди./за турската сапунка по БТВ/  SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 218
  • Варна/Филаделфия
Значи деня ми развалихте, хора!
Първо с тез кръвосмешения и второ с фалшиви резултати на ДНК теста!
Не може толкова малоумно да се постъпи! Ще им кажат, че не са сестри, наново Ани ще се сърди на Снежа, тя ще знае, че нещо не е наред, но никой няма да и вярва..
Не, не, не, дано бъркате! Стикам палци да не е толкова плоско.
То ей така става - смени резултатите! - Готово, щом е за теб!
Дано не е така! Confused

# 219
  • Варна
То ей така става - смени резултатите! - Готово, щом е за теб!
Дано не е така! Confused

Достатъчно е Румен да подмени пробата на Ани с такава на друга жена. не е толкова сложно за него.
Дори няма нужда да замесва никой друг.

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 16:55 от Хексе

# 220
Аз не мисля,че Марин е толкова умен,че да се досети за случващото се зад гърба му.Освен ако самият Румен не му сподели за това.Но защо му е да го прави,след като май отношенията му се затоплят с Катето?Но пък всичко е възможно.

# 221
  • Варна
Аз не мисля,че Марин е толкова умен,че да се досети за случващото се зад гърба му.Освен ако самият Румен не му сподели за това.Но защо му е да го прави,след като май отношенията му се затоплят с Катето?Но пък всичко е възможно.

Смятам, че Марин е  умен и още преди Катя да се сети да прави ДНК тест, той вече е предупредил Румен.
Освен това баба Злата подметна на Иван да не оставя Снежа на вълците, т.е. не я чакат леки дни Снежето, може и всички да се обърнат срещу нея включително Ани и Ванката.

Разбира се, може и да не стане така, но ако всичко стане ясно в началото, нямам идея с какво ще ни занимават още 130 епизода.

# 222
Той Иван иска да е до Снежа. Но тя дали иска това? Все ми изглежда отегчена и дразнеща се от присъствието му.

# 223
Според мен Ани ще се окаже бременна. След това няколко епизода ще се тюхка кой е бащата и накрая ще каже на Станислав. Ще направят ДНК тест и ще се окаже, че не е от него. Докато излязат резултатите, обаче Милица и Станислав ще потъркват доволно ръце. Накрая Ани ще каже на Борис, че е бременна и ще се съберат заради детето. Борко тайно ще си копнее по Катето, но ще се прави пред Ани, че няма нищо. През това време Катя ще се върне при Румен и ще си страда за Борко. Накрая, обаче Катя и Борко ще се съберат

# 224
  • Варна/Филаделфия
Достатъчно е Румен да подмени пробата на Ани с такава на друга жена. не е толкова сложно за него.
Дори няма нужда да замесва никой друг.

Иииии Expressionless дано не си права Хексе!
А какво мислите за Диди и Васил? Ще ги бъде ли? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт