Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 499
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Тя Дидка се мери по различна скала на тъпомера , живее си в света на розовото пони .Явно майка и е починала отдавна и  тате и бате  доста са я разглезили -каква си ни хубава , умничка и добричка ...

# 496
Много ми хареса тази серия.
Умрях от смях, когато баба Злата стресна Станислав с този странен поглед Joy
Също много се смях, когато казаха на Венета, че са готови за интимната й прическа Laughing

Венета в бара много ми хареса - беше много красива и стилна жена. Само можеха малко по-атрактивен мъж да намерят за срещата в бара

Сцената с Катя и Румен в Икеа ми хареса. Румен беше приятен там Simple Smile

Милица ми е малко смешна вече - само ходи и се перчи пред хората от село, плаши ги и се прави на велика, а до сега нито една интрига не й се получи. Нито пък някой й се връзва на заплахите

Ани започва все повече да ме дразни. Нещо много й се вдигнаха акциите и стана много нагла в отношението си дори и с хора, които могат да й бъдат родители. Неприятно впечатление ми прави

Борис няма какво да му коментирам - пълна смешка. Май само си търси повод да се напива от сутринта

Чочо и Любчо са единствените нормални, разумни и здраво стъпили на земята млади хора. Много ми е приятно да ги гледам

Дидка - стана ми жал за нея. Много предадена се почувства след това, което видя в кръчмата. Но то и за мен си беше така - абсолютно предателство от страна на Ани. Това, че в сценката с Васко косата й беше ту вързана, ту разпусната дори няма да го коментирам Simple Smile

# 497
  • София
Аз за Дидка съм сигурна, че Чочи е виновен, че си е легнала с Васил и нищо чудно даже и да му се разсърди за това Thinking

# 498
Семейството на Борис разбраха ли защо Ани постъпи така? Имам спомен, че срамежливо сподели с Косьо, но той каза, че не е вярно и Борис не бил такъв и се прибра. Изслушаха ли нейната версия?

Е, каква е толкова нейната версия, изревнува няколко пъти, без реално кой знае какво да се е случило или поне тя да е видяла/чула и си легна със Станислав. Няма оправдание за това. И да я изслушат, какво, едва ли ще и оправдаят постъпката, те си гледат първо за детето, друга реакция би ми била нереална.

# 499
  • Варна/Филаделфия
Lady Cassiopeia Duval, абсолютно съм съгласна с всичко написано! Hands V

Венета страшно много ми хареса и на мен! Много красива жена! Simple Smile

Аната много нагла! Тя какво си мислеше, че ще си остане тайничка само между Косьо, Неда и нея?

Диди горката.. всички си имат проблеми, но от чисто приятелска гледна точка не бива никой да се чувства пренебрегнат. Още повече да категоризираш нещата "моите проблеми са по- големи и по- важни от твоите". Приятелите не правят така. Дидка имаше нужда от разбиране и внимание и си го получи при Васил.

Поля ми хареса как не се впусна в драмите на Диди.

Много тъпо беше Зорица как защитаваше Станислав от Борис.
Той пиян от 3 дни, Стани можеше да го накара и сняг да яде даже Joy

# 500
  • тук, на мястото си
Косата на Дидка не я видях, защото бях заета през цялото време да гледам червилото на Васко. Grinning Grinning Grinning

# 501
  • София
Добре де, ама тя Венета трябва да е вън от завещанието?
Фръцна се и избяга в София и е много повече от 12 ч. извън Бели вид.

п.п. Моя грешка, тя не е пряк наследник на Дочев, а само като съпруга на Марин.

# 502
  • София
Оф, до гуша ми идва този мач вече, много ми е глупаво и излишно.

# 503
  • Разпиляна във въображението
Семейството на Борис разбраха ли защо Ани постъпи така? Имам спомен, че срамежливо сподели с Косьо, но той каза, че не е вярно и Борис не бил такъв и се прибра. Изслушаха ли нейната версия?

Е, каква е толкова нейната версия, изревнува няколко пъти, без реално кой знае какво да се е случило или поне тя да е видяла/чула и си легна със Станислав. Няма оправдание за това. И да я изслушат, какво, едва ли ще и оправдаят постъпката, те си гледат първо за детето, друга реакция би ми била нереална.

Реално, физически, нищо не се е случило, но Борис все пак изпитваше/изпитва привличане към Катя. Говореше за химия и т.н. Както и Катя все едно постоянно ходеше по него и приятелите му, въпреки че бе невинно. Така че, Ани не ревнуваше съвсем без повод. Тя няма опит с други мъже и връзки, живяла е основно на село, не е разтропана и очевидно й беше малко самочувствието. Затова и онзи успя с някакви свалячески номерца да й завърти главата, докато онзи се засичаше с Катето.
Не оправдавам по никакъв начин изневярата на Ани. Трябваше да каже на Борис, пое си вината. Какво да направи - да отиде при него и да се остави да я обижда, ругае и т.н., за да се почувства той добре?

# 504
Епизодът беше страхотен! От кога чакам един такъв - от начало до край да е интересен.

Футболният мач не е изшишен, много им се смях, а и само драмите на Дочеви и сие да гледаме не върви.

Вече сте коментирали и за Венета, Румен, Дидка, Ани - няма да повтарям. Имам чувството, че тези младите само чакат една стъпка в криво, реална или имагинерна, и веднага търсят утеха в чужди обятия. Ясно, че искат да пренаредят двойките, но поне един да изпитваше угризения, а те все другият им виновен

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 10:08 от shark

# 505
  Количеството в онази оранжерия няма изпушване от тази шепа хора така че стана ясно как си допълват дохода хора като Ленин в това затънтено място за да могат да си плащат промишлените количества алкохол които изпиват. За този час на излъчване не е никак подходящо акцентирането толкова дълго на тези пороци.
Трева и алкохол, алкохол и трева. Подготвят развитието на действието в затвора. Внушения, че това е ежедневието на българина ли? Предлагам да броим на епизод по колко пъти се вадят бутилките или  се надигат чашите. Задачка за съсредоточване. Щото иначе от време на време гледам, от време на време  чета и пиша в бг мама докато върви сериала в бтв плюс.

# 506
  • София
Аз казвам, че на мен ми е излишно и никак не ми е смешно.  Simple Smile

# 507
  • София
Аз казвам, че на мен ми е излишно и никак не ми е смешно.  Simple Smile

Изгледа ли следващата серия, която трябва да е днес? Предполагам shark я е изгледал/а и за това казва, че много се е смял/а. Аз също много се смях с мача, даже май на нищо не съм се смяла така както на този мач. Няма да издавам повече за серията, понеже много хора не са я гледали.
Също като не ви харесва, че по цял ден се пие... има тооооолкова много турски сериали, в които героите са си съвсем трезви Smile предполагам ще ви допаднат повече.

# 508
Какво да направи - да отиде при него и да се остави да я обижда, ругае и т.н., за да се почувства той добре?

Не, разбира се, но разбирам редакцията му. Вероятно я е обичал, въпреки залитането по Катето, щом сега е толкова наранен. Все още не му е минало, среща я всеки ден сигурно, така че го разбирам, но не го оправдавам. А това пък съвсем не оправдава наглото поведение на Ана към всички.

# 509
  • Разпиляна във въображението
Много неизказани неща има между тях. Истината най-малко. Тя отиде при него, но той я изгони. И продължава да я гони. Да се спре, да си кажат нещата. Мисля, че когато изговорят нещата между себе си и двамата ще продължат напред, защото и тя не е щастлива и това избива в отношението й към останалите.

Общи условия

Активация на акаунт