Та до къде бях стигнала в предишния пост? Вечеря да готвя и лекции да преписвам. Ами нищо не направих от заплануваното Преди да започна да се занимавам с наука ви нагледах и какво да видя?
Браво ФУРИЙКЕ! Следваща печалба 200 000. А дано! А защо пък не? Правилно го е казала ХУЛИ ( по Христо Стоичков)
ПИПИЛОТА, може и да си права. Сватята ми за последните няколко години я обират 3 пъти. Казва, че това преди никога не се е случвало. Ето я ползата от свободното движение на разни елементи
ДЕБОРАНКА, в разсъжденията относно езика ни, ти подкрепяш МАРИНКА, а аз подкрепям и нея, и теб.
БОРЯНЧИЦЕ, кое момиче на ЯНКА има днес празник
Анжелка ли, Галена ли? Което и да е и аз се прицънцурвам към пожеланията за здраве и късмет. Това никому не е излишно - и на малки, и на големи 
АЙША
разсмя ме. " намазах, разтрих и изпратих"
И в лекциите казват, че "сигурно привързаните в брака са сигурно отвързани"
сиреч-тя на среща с бабите от КГБ, той на мъжко парти, но после се прибират у дома, споделят, пият по още едно вино и им е добре 
ДИДИМИТИ и аз съм от твоя отбор-освен лекцията нищо друго не направих днес. А наздраве

На вас, мили дружки, лека нощ, а аз малко ще поуча. Обещавам да не се заседявам много, че Хули и Деборанка ще ми се карат

ПП ГРЕТИ ме изпревари, но пък ме подсети, че от написаното от Фурийка разбрах само че облича вигарето по нашенски и ляга, ама къде ляга... на пътя
Едва ли.ФУРИЙКЕ, моля, преведи.
Я че почекам ЯЖКА да се Яви, па че й пратим телограм. От ка турИ нОвете зУби,
никде никаква ю нема. Оно бива красота, бива, ама ча па толкова...да не си литнУла по чаршию, да се повалиш на сви ора. Глей да не заапеш комшиюту, оти мЕсо че му откинеш. Яжке, мОме, ако не моеш да сборуеш, па седни та нАпиши -кико си, що си, Арно ли ти е? Моеш ли да ручаш или саде се лендзиш. Све че се нарЕди, ти саде потрай.
Я айде стига съм се замлАтувала, оти мене работа ме чека. Нема ютре да се цЪрвим пред даскало:wavey: