КГБ = Клуб на Готините Баби - 187.

• 69 833
  • 606
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз пък да кажа Добро утро Simple Smile Та до къде бях стигнала в предишния пост? Вечеря да готвя и лекции да преписвам. Ами нищо не направих от заплануваното Embarassed Гаджето рече, че ще кара на сандвичи и понеже много ми се спеше - легнах, та до сега.
Преди да започна да се занимавам с наука ви нагледах и какво да видя?
Браво ФУРИЙКЕ! Следваща печалба 200 000. А дано! А защо пък не? Правилно го е казала ХУЛИ ( по Христо Стоичков)
ПИПИЛОТА, може и да си права. Сватята ми за последните няколко години я обират 3 пъти. Казва, че това преди никога не се е случвало. Ето я ползата от свободното движение на разни елементи Mr. Green
ДЕБОРАНКА, в разсъжденията относно езика ни, ти подкрепяш МАРИНКА, а аз подкрепям и нея, и теб.
thumbsup
БОРЯНЧИЦЕ, кое момиче на ЯНКА има днес празник newsm78 Анжелка ли, Галена ли? Което и да е и аз се прицънцурвам към пожеланията за здраве и късмет. Това никому не е излишно - и на малки, и на големи Simple Smile
АЙША  hahaha разсмя ме. " намазах, разтрих и изпратих" Joy И в лекциите казват, че "сигурно привързаните в брака са сигурно отвързани"  Joy сиреч-тя на среща с бабите от КГБ, той на мъжко парти, но после се прибират у дома, споделят, пият по още едно вино и им е добре Joy
ДИДИМИТИ и аз съм от твоя отбор-освен лекцията нищо друго не направих днес. А наздраве Drunk
На вас, мили дружки, лека нощ, а аз малко ще поуча. Обещавам да не се заседявам много, че Хули и Деборанка ще ми се карат Wink
ПП ГРЕТИ ме изпревари, но пък ме подсети, че от написаното от Фурийка разбрах само че облича вигарето по нашенски и ляга, ама къде ляга... на пътя newsm78 Едва ли.
ФУРИЙКЕ, моля, преведи.
Я че почекам ЯЖКА да се Яви, па че й пратим телограм. От ка турИ нОвете зУби, newsm47 никде никаква ю нема. Оно бива красота, бива, ама ча па толкова...да не си литнУла по чаршию, да се повалиш на сви ора. Глей да не заапеш комшиюту, оти мЕсо че му откинеш. Яжке, мОме, ако не моеш да сборуеш, па седни та нАпиши -кико си, що си, Арно ли ти е? Моеш ли да ручаш или саде се лендзиш. Све че се нарЕди, ти саде потрай.  spoko Я айде стига съм се замлАтувала, оти мене работа ме чека. Нема ютре да се цЪрвим пред даскало:wavey:

# 226
.....
Я че почекам ЯЖКА да се Яви, па че й пратим телограм. От ка турИ нОвете зУби, newsm47 никде никаква ю нема. Оно бива красота, бива, ама ча па толкова...да не си литнУла по чаршию, да се повалиш на сви ора. Глей да не заапеш комшиюту, оти мЕсо че му откинеш. Яжке, мОме, ако не моеш да сборуеш, па седни та нАпиши -кико си, що си, Арно ли ти е? Моеш ли да ручаш или саде се лендзиш. Све че се нарЕди, ти саде потрай.  spoko Я айде стига съм се замлАтувала, оти мене работа ме чека. Нема ютре да се цЪрвим пред даскало:wavey:

Оксфордският клон на Брезнишкия университет ми даде сили да продължа да домакинствам, че утре от 9,30 пак съм на тръстиката, та сега шетам.

Съвсем се оклюмах, спи ми се,  но този свеж език ми даде гориво и сега като една ракета поря куФнята и готвя и гладя. Този бисер струва колкото три дни спа: "Моеш ли да ручаш или саде се лендзиш...." - есенцията на живота, здравето и красотата...... Simple Smile.

Сладки сънища и утре - добър нов ден!

# 227
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добро утро , девойки!
Гледаме мача на Гришо и готвя. Simple Smile Simple Smile Луд умора нЕма , само се пОти! Wink
Да отменя Янчето и други ранобудни девойки. Wink

Слънчев и усмихнат неделен ден , момичета!

# 228
  • в малка спретната къщурка
Добро утро, Жабче. Ти не си ли лягала, бе жено? Ле, лейййй. Огън си.
Деборанка, колко малко ни трябва да запалим и метнем къщите.Приятно тръстичене.
КАГ , точна в превода, а на коженото елече се казва  кептарче.
Превода е: Слагам елечето на закачалката и лягам на леглото.
Фло, навсякъде има мошеници. Стадо без мърша, може ли? Някой са свикнали наготово, а как се чувства окрадения? Сам се знае.
Заемам се с кафето и по- късно ще ви нагледам.

# 229
Добро утро!
Да се разпиша и  да отплувам по задачи,почва се по нещо все да мърда,стига седене.
Фури, поздравявам те с късмета,ама нека повече да бъде,то е  късмет на начинаещия.Не  ми се получава с него и не купувам билетчета,но веднаж може да се опитва късмета,ще взема да пробвам.Дано има за един банкет.
Фло ,Галените имена имаха имен ден вчера.А тво я късмет  да е на изпита,няма се излагаме,нали си заради нас всичките студентка.Представителна извадка.
Хубав да   е денят ви!

# 230
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Кафе си имаме, аз пък предлагам чайче:

Борянке, благодаря за поздрава към щерката! Тя си е заплюла Гергьовден, но поздрави и пожелания не връщаме! Тя е кръстена на баба си Гана  свекървата , а тя пък - на дядо си Георги. Та може би от там.. newsm78
Билетчета си вземам на всяка пенсия: едно на седми и едно след три дена, като вземам тази на детето. До сега съм спечелила на веднъж 56 лв  за първи път си бях взела два - пирамиди и детелинки . Та от детелинките са 6те Joy Иначе - все празни #2gunfire

# 231
Къде сте, бре? Аз се наработих, работа има още, но трябва и да се почива.
Борянка, дано с едно теглене, нацелиш хубава сума.
Янче, чудно ми стана, от къде го изкараха вчерашният празник.За мен празнуват на Гергьовден. Както са я подкарали, ще се сдобием всички с по пет шест празника годишно.
Кари, връщах се назад да намеря линка от вчера за Р. Гиър. Много е вярно това, даже си го хвърлих във ФБ.

# 232
  • Кубрат/ Пишурка

Ами времето е чудесно и всички сигурно са някъде. Аз ходих само до магазина и това ми беше излизането.
 Фури, то и миналата година го имаше този празник. Да не казвам, че мен ме пишат на св. Ана, на Ивановден, на още един, ама забравих кога беше...А истинският е на Еньовден! Оказах се с 4 имени дни Joy

# 233
  • София
Момичета прекрасни, два пъти пиша и двата пъти не знам какво се случва, ама нищо не стана. Е не мога да  се не Явим. Те ви едно писмо, дека съм писала до Яжка. ПисАла  съм га бавно, оти четите бавно. Ако ви се не четИ, па немойте. Нема да ровем.
Здравсте убавице ЯЖКЕ! ПолучИ писмото, дека си ми написАла. УгАджамо се ние двете. Еве две нЕделье сЕ чЕкам и се углЕдуем, нема ли да дойде пайтонът да донесе я писмо, я телограм, дека че дойдеш. Па да те сретнем кико я си знаем-че разточим зелник, че напраим прОвирна, гУста мУтеница, а от шарЕнио петъл, че напраим чорбицу. А киква Урда съм направИла - пръсти че си изядеш... Па ка си седнемо, па ка се разшереметимо, па ка заручамо, па ка засборуемо, целу Долну  Секирну че превърлимо. Помниш ли га оня помочко Мито Ганин - меана е направИл, та свите пиандури там се сбираю. Напию се, а после се сбию и кому глава строшена, кому зуб изкарАле. А Ганча, бабин Цанин-Шмекер и полвина. Търчи-лъжи. Че га чантАрим, кига га сретнем. А дода Сремка, да знаеш е излудела-оче снауту помада да вой купи, та да вати Око на селскио падарин. И ошче можем да ти расказуем, ама те старъцът се врАти, беше у поятуту, па сака да му сипем да руча. Че струпам кое шчо, па после че турим леб у пОдницуту, па че напраим вАриво-те останула е една сУшена рибица и нема повече. Све изЕдомо - работимо ма се и ранимо.
А ти секак си си убава. Че си напраиш зуби, и не бой се-нема ти клапчу. Тигай не можем те отлепим от пЕнджерът-баш те видим кико се ребетиш на секи кой как мине, та сви да ти виду нОвете зУбе. Я Петка Йованчина да не е по-убава. Мяза на рАсук, а и щърбА. Саде едни кокалье остали, ма и она се смета за нешчо големо. И я напоследък притурИ некое и друго кило, та са кига се натАврим у новио литак, съм баш кико у кюстек.
Айде стига съм се замлатила, ка се видимо, тъгай че си повревимо.
Целивам те по образьете, убавице!

# 234
  • София
Верно го четох бавно  smile3532
Къде разбрала, къде не, но горе-долу схванах Joy Joy Joy
При мен нищо особено не се случва. Водата в мазето е около един метър. Плуват бидони, буркани и каквото се сетите, че има в едно мазе. Вчера включихме помпа. Снощи я спряхме и сутринта водата се беше върнала. Днес включихме по-рано помпата и като, че ли се поотточи малко. Ще видим утре сутринта как ще е.

# 235
Четох, като първолаче. И аз като Хули, от тук- от там разбрах, ама по смисъл си уйдурдисвах.
Фло, ако трябваше тУй нящу да го пиша втори път, направо се отказвах от раз.
Сега остава Яжка да отговори, че да повлече крак и другите дружки, дето не са се обаждали скоро и те да се пУявят.
Янче, ако не беше  да отида за хляб, нямаше да изляза никъде. То достатъчно тъках напред-назад в къщи и из двора.
Хули, ужассссс. Подпочвени води ли са това?

# 236
Фло ,разсмя ме вечерно.
Ни е сме търновски говор,дето съм родена,то от там се тръгва с навика.Ама да пиша се  развалих,забравих правилата,а  бях добра.
Твоето четох бавно,че ако забързам - нищо няма да разбера.Ако пък заговориш  бързо,ще те гледам като трактор.
Иде пролет....и  работа.
 и  аз писах два пъти ,забравих ,че трябва да сменям ,като се самоизключи компа по некое  време разбута настройките,иначе става веднага както му е ред.

# 237
  • София
   Фло,евЕ ме евЕ!
   ПолучИ писмото за мУтеницата и зелникът и до отОчка  се надАх некой да ги донесе.Па се върнУ и дочЕто,дека ти си ме чекАла мене. Лелеее,убавице! Я,ка ми зборУю за зелник и мУтеница,нишчо друго не повним. Надам се,дека е остало от урдата и от чорбицуту от петлАтога.
    Я немам време ни да ти дойдем,ни телиграм да ти пушчим.Млого луням и млого ошче ми остае за лунянье. До дека нема мУе,да ми улАзу у уста,варкам да обикольим секуде.ВирнУла съм глАву,оцрЕпила съм Уста и сАде се лЕндьзим на сви стрАне-зУби да ми виду.Млого ме арЕсую.ЮчЕра едън старъц млого ме разпИтува одека су ми зубите .И он сакАл теквИье.Че Очеш ли да му напрАиш и ньЕму?
    Да ти кажем нешчо,ама никому да не казуеш-да ми се не подграваю.От търчАньето комай мешината ми спада.ОлабИла съм и пантОлете ми падаю.ОтОчка млого ме изложИше.ОтидО да видим кръчмуту на Миту Ганин,дека ти ми каза за ню. Имаше там двоица пиянице,пию ракию и се замлатую,за вутбол да зборую.Ка ми паднуше пантолете и сви ка врекнуше да се смею!Леле,леле...Па гледм на Миту зубете-они ич ги нема.Ошчърбел,погрознел,а и подкуцуье.Вани,му напраи некикви зубета,да не излага селото!
     Айде,целивам те по двете образе и че търдзьиням,оти сакам да обиколим и каде Мешчицу.

Забоварих да ти кажем дека Дода сопольивата се оженила за Васу бабин Станин.

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 20:10 от Яжка

# 238
 smile3532 smile3532 smile3532
Минах на старата версия, заради емотиконите.
СтраОтни сте Вий от Пернишкия Оксфорт. #Crazy #Crazy #Crazy

-Защо тоалетната хартия е трипластова?
- Единият /първи/ екземпляр отива в НАП.

Joy Joy Joy

# 239
  • Кубрат/ Пишурка
  Joy Joy Joy Joy Joy Не! Няма такъв смях! Четох и двете писма на Анжелка - каза, че под половината е разбрала! После й ги "превеждах", ама и аз някои думи не разбрах Joy Превеждах по смисъл, ама... Това е голямо богатство! Пазете го!

Ето думите, които не разбрах:
От Фло:
Провирна -
урда-
помочко.
чантарим -
поятуту -
нема та клапчу -
расук -
кюстек -
От Яжка: луням

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 20:43 от Янче-то