Ина4е нататък си мисля, 4е е добре режима.
И как така гъби4ки, от къде са дошли? Малко се ужасих като го про4етох, ве4е съм паранои4ка на тая тема.

Казва си като има пиш и ако. Вече почти не ползва гърнето, а предпочита в тоалетната с поставката. Много съм щастлива, бях се отчаяла, че никога няма да ми каже и че няма да махна скоро памперса
Пие предимно вода, сокове по рядко. Пие си от обикновенна чаша, като сме навън от сламка или направо от бутилката
От няколко дена започна да повтаря почти всичко което чуе. Непрекъснато е в движение и ако аз случайно съм се заприказвала с някой той ме дърпа и вика "айде тао"
Не се спира на едно място за повече от 5 минути. Преди поне рекламите успяваха да му привлекат вниманието, сега това не се случва
Вчера пак се удари в ръба на вратата и сега челото му е синьо
Ами това е от нас
Поздрави и целувки

от чаша за деца.

С играчки не играе, а със всичко друго което му падне в ръцете. Играчките са му интересни само когато ги е счупил до неузнаваемост и е останала някаква част само, обикновено колелата на колите. 

Направих боба ( като го накиснах предварително, изхвърлих първата вода и без запръжки ) и му дадох само соса с надробено хлебче в петък за вечеря. Понесе го добре
В събота пак му дадох соса с хлебче за обяд. Всичко беше О'К. НО вчера към обяд започна силно да се превива, да плаче и се държеше за коремчето.
Попитах го корема ли те боли и той каза да. Боля го доста дълго и вдигна температура. Дадох Panadol и заспа. Като стана след 3 часа, нищо му нямаше и беше забравил, но имаше лека температура.
и й даваме често - примерно през ден риба, направо умира за нея!

) За първи път в събота яде сладолед (от МсДоналдс) и й хареса много. Избягвам да й давам шоколад , защото преди време имаше тежка алергична реакция от нещо (или шарка
) , тако и не се разбра какво точно стана, но педиатърката й каза, че може да е от шоколада (ако й давам, гледам да е черен) 
. Направиха и последния прием на полиомиелита и засега май няма повече ваксини.

За лекарите, просто ще замълча... 

, скоро мисля и аз да и взема една седалка за тоалетната.
. Има Т и много я боли гръбчето и е доста зачервено, сигурно защото мръдна докато и я слагаха
, след обяд плодово мляко или пюре, или кроасан, вечеря пак от нашата- супа или друго. Саламчета не отказва никакви, кебапчета и кренвирши също, а види ли маслини пощурява.
От плодовете яде банани, ябълки и ягоди, черешите нещо не одобрява.
Представям си какво му е на душичката, а и не може да си каже
Kali, дано мине по-бързичко този неприятен период 
С тези постоянни хреми ме побърква, а най-лошото е, че не се влияят от никакви лекарства и капки...... Заведохме го и се оказа, че има страшно уголемена и удебелена трета сливица. Вчера дадохме секрет и във вторник ще излязат резултатите, ще ни изпишат антибиотик, за да се позакрепи положението, докато дойде време да я махаме