Тромбофилия - тема №5

• 65 964
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • Димитровград
Христос Воскресе момичета.
Бъдете щастливи и изпълнени с вяра за по-добро. Нека Бог чуе молитвите ни.

# 466
Воистина воскресе! Бъдете здрави вие и семействата ви! Нека съвсем скоро и най-големите ни мечти се сбъднат 🍀❤

# 467
  • Sofia
Здравейте момичета, ще може ли някой да ми разясни как протича прегледа при проф.Паскалева, обясниха ми, че годим 4 час след поставяне на инжекцията, там на място ли се взима кръв, веднага ли излизат резултатите, пак ли се връщаш при нея да го разчете, каква е цената на прегледа?

# 468
Добре е за теб самата, ако се върнеш малко назад в темата и поизчетеш, защото има много полезна информация.
Като запазиш час на телефона на регистратурата ги разпитай подробно.
Изследването става готово за около половин час. Отиваш малко по-раничко там и на регистаргурата всичко ще ти обяснят, какви са им изискванията. От теб се иска само да кажеш в калко часа си си сложила инжекцията.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 20:08 от Анонимен

# 469
  • Sofia
Прочела съм темата, ако бях намерила отговор в нея или от дамата, която ми вдигна телефона когато си записвах час, нямаше да си задам въпросите тук и да ви притеснявам, сега вече съжалявам, че го направих!

# 470
Трябва да си нагодиш така времето че между биенето на последната инжекция и взимането на
кръв да е около 4 часа.

# 471
  • София
Малинка, на място се взима кръв, след като излязат резултатите проф.Паскалева ги коментира.

# 472
Прочела съм темата, ако бях намерила отговор в нея или от дамата, която ми вдигна телефона когато си записвах час, нямаше да си задам въпросите тук и да ви притеснявам, сега вече съжалявам, че го направих!

Ама момиче, какъв е този тон?! То всички сме изнервени, но поне хайде форума да не се превръща в бойно поле...
Герда е отговорила толкова точно и ясно, че повече няма накъде. Най-добра информация се получава като се звънне на регистрация, те като разберат за какво става дума, питат и отговарят на въпроси.
А що се отнася до информацията назад, тя се отнася не само до проф. Паскалева, но и много други полезни като цяло страни на така наречената "патологична бременност" и по-тясно- тромбофилията.
Общо взето, не знам какво толкова има да се палим.

# 473
  • Sofia
Благодаря ви момичета за отговорите!

# 474
Заза, момичето е притеснено и заптова пита тук. На най-правилно е да си пита на регистратурата, защото те там си имат изисквания, да не я подведем с нещо.

# 475
  • Sofia
Извинявам се ако съм прозвучала грубо, когато записвах час, ми обясниха само, че трябва 10 дни преди прегледа да поставям инжекцията сутрин и да има 4 часа до прегледа, когато питах друг въпрос ми отговориха ще видите на място и ми затвориха телефона, явно на жената не й е било ден. Притеснена съм от факта, че не съм била до сега на такъв преглед незнам как процедира професорката, също така от факта дали не съм закъсняла 12 г.с.

# 476
Спокойно. Всички бременни са зли  hahaha

# 477
Сигме, радвихри се полемика за вит. К в темата за новородените, искаме да чуем какво мислиш?

# 478
Ми не знам. Ако детето няма някакво носителство на тромбофилия не виждам проблем. Въпросът е,че не се знае дали го носи. При майка тромбофиличка по добре не. Но наистина не съм специалист- Разсъждавам като пълен лаик.

# 479
Ама, като сме вземали нмх, аспирини, не е ли по добре да му го дадат?
Той рискът идвал от това че е синтетичен и имал евентуален канцерогенен ефект за в бъдеще, нещо такова се тиражира.

Общи условия

Активация на акаунт