Тромбофилия - тема №5

• 66 095
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
и аз съм с дефицит, вземам по 4 до 6 капки

# 301
  • София
Благодаря, Дидито. А има ли значение сутрин/вечер и преди или след храна?

# 302
  • Варна
ами не съм прочела някъде да има аз лично си ги разделям на две дози сутрин и вечер, и за 4-5 дена прием вече имам резултат, защото имам дерматологичен проблем в резултат от дефицита и той е почти на изчезване

# 303
  • София
ами не съм прочела някъде да има аз лично си ги разделям на две дози сутрин и вечер, и за 4-5 дена прием вече имам резултат, защото имам дерматологичен проблем в резултат от дефицита и той е почти на изчезване

Много благодаря Kissing Heart

# 304
Mileneira ти на каква доза клексан си,колко ти излиза като цена?Аз тук го взимам на 6.60 лв за брой от Марешки,но много скъпо идва.Става въпрос за доза от 0.4

Купувала съм го преди 6 м.,чак сега почнах да го поставям. Определено ще е по- евтино от България.

# 305
Момичета, може ли някой да ми каже по колко капки вигантол се пият. Изследването ми показа дефицит на витамин Д. В описанието пише 1-2 капки, според вас достатъчно ли е?

Извинявам се ако въпросът не е за тук.
Взимала съм по 10 к след като стигнах 50 по 5 кп и док така ми предписа по 5.
До 15 ч се взима най добре.

# 306
Аз взимам по 6 капки от 6, 7 месеца и още не съм стигнала горната граница.

# 307
  • пазарджик
Аз пия по 20 капки седмично разпределени на два пъти.Д-р Начев ми е казал да го взимам вечер.

# 308
  • Sofia
А тези 6 капки дневно, нали?

# 309
  • София
Бътерфлай, ако пиеш хормони за щитовидната, гледай приема на вигантола да е поне 4 часа от еутирока/л-тироксина.
Взимай го с нещо мазничко.
Другото, което знам е, че витамини не се пият вечер - пречат на съня.

# 310
На мен пък имунолозите ми бяха казали вит. Д, омега, кю 10 вечер.

# 311
  • На север
Въпросче имам. Нормално ли е при инжекция на другия ден да има голяма синка и да сърби там кожата? За втора вечер слагам инжекцията под пъпа от ляво и става синка и сърби. Странното е че там пак е най-безболезнено.

# 312
Здравейте, момичета! Питах в друга тема, ще питам и тук.

Искам да потърся второ мнение относно терапия с фраксипарин и АП, която ми беше назначена. Към кой специалист в София ще ме посъветвате да се обърна? Проблем е и че не живея в София и нямам възможност да пътувам до там. Дали има възможност да се консултирам с въпросния специалист като изпратя имейл и заплатя за консултацията, разбира се?

Видях, че на първа страничка сте изредили доста имена на специалисти, но ще съм ви благодарна ако можете да ме насочите към конкретен, който би бил най-отзивчив и най-добре би помогнал.

# 313
А тези 6 капки дневно, нали?

4, 5 месеца взимах по 6 капки всеки ден. Сега разредих малко, през ден.

# 314
  • На север
Здравейте, момичета! Питах в друга тема, ще питам и тук.

Искам да потърся второ мнение относно терапия с фраксипарин и АП, която ми беше назначена. Към кой специалист в София ще ме посъветвате да се обърна? Проблем е и че не живея в София и нямам възможност да пътувам до там. Дали има възможност да се консултирам с въпросния специалист като изпратя имейл и заплатя за консултацията, разбира се?

Видях, че на първа страничка сте изредили доста имена на специалисти, но ще съм ви благодарна ако можете да ме насочите към конкретен, който би бил най-отзивчив и най-добре би помогнал.
Доц. Русев

Общи условия

Активация на акаунт