Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 48

• 63 133
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Ясно, благодаря ви! Значи ще си следя кръвното налягане и ще помоля следващия ми АГ да ми пуска по-често изследвания, за да хванем навреме ако има проблем. Макар че аз продължавам да се надявам повишеното кръвно налягане, заради което ме приеха в Шейново да е единичен случай (да живее свекървата!), Тъй като откакто съм нямам повишено кръвно налягане, а изследванията са ми добри. Simple Smile

Здравей феичка, аз също бях вдигнала ненадейно високо кръвно в 17-18 седмица. Ти в коя седмица си. За щастие от тогава не съм го вдигала, следя го всеки ден. Беше инцидентно. Не съм правила изследвания, реших ако се повтори да започна с прегледи при кардиолог и нефролог. За щастие на този етап не съм го вдигала повече, пия магнезий.

# 121
  • София

Здравей феичка, аз също бях вдигнала ненадейно високо кръвно в 17-18 седмица. Ти в коя седмица си. За щастие от тогава не съм го вдигала, следя го всеки ден. Беше инцидентно. Не съм правила изследвания, реших ако се повтори да започна с прегледи при кардиолог и нефролог. За щастие на този етап не съм го вдигала повече, пия магнезий.

Здравей! Точно в 17-18 г.с. съм. Изследвания ми направиха в Шейново, но не знам какви, всичко ми е наред, с изключение на повишените левкоцити, които са така от началото на бременността. Иначе, магнезий (магнерот 3*2) пия откакто съм в Шейново, тъй като моето АГ преди 4 седмици каза, че нямам нужда от повече количество от това, което се съдържа във витамините Pregnacare.

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 16:31 от Феичка13

# 122
Момичета може въпроса да ви се стори тъп,но зависят ли околоплодните води от количество течности,които премаме всекидневно?

# 123
Момичета може въпроса да ви се стори тъп,но зависят ли околоплодните води от количество течности,които премаме всекидневно?

Не, няма връзка едното с другото..

# 124
Здравейте,правих секс на 19.02 (по време на цикъл-третия ден от него) без презерватив,но не свърши в мен.Направих си тест на 25.02 ; 27.02 и на 2.03-ден на овулация и трите бяха отрицателни.Според вас има ли начин да съм бременна ?

# 125
  • Някъде там
Мале понякога ми идва и аз нз какво 😂

# 126
Има ли проблем да ядем моцарела?

# 127
Герда, до колкото знам няма проблем, стига да е от пастьоризирано мляко. Но аз лично избягвам всякакви обявени за избягване сирена, дори от пастьоризирано мляко.

# 128
  • Някъде там
Аз никъде не съм срещала, че е забранена моцарелата! Синьо сирене да ама моцарела...

# 129
  • София
Здравейте,правих секс на 19.02 (по време на цикъл-третия ден от него) без презерватив,но не свърши в мен.Направих си тест на 25.02 ; 27.02 и на 2.03-ден на овулация и трите бяха отрицателни.Според вас има ли начин да съм бременна ?

Рядко тъп въпрос.  Предполагам,че треди ден от цикъла ти означава трети ден от менструцията ти. Сама си отговори, щом на 2 март ти е била овулацията как точно ще забременееш по време на менструация, пък и НЕ Е СВЪРШИЛ В ТЕБ...

Мисля, че сме големи хора и не вярваме  в непорочното зачатие или в научна фантастика, забременяване чрез осмоза и тн...

# 130
Има тема Бременна ли съм. Там ще й помогнат на девойката най-добре.

# 131
  • София
Аз никъде не съм срещала, че е забранена моцарелата! Синьо сирене да ама моцарела...

Може да се хапва моцарела. Всичко пастьоризирано може.

# 132

Може да се хапва моцарела. Всичко пастьоризирано може.
И което все пак няма плесен по него Joy а аз избягвам също така всички меки сирена и кашкавали, просто се презастраховаме

# 133
  • София
Моцарелата е ок.

Аз един глупав въпрос - кога се появяват стриите? Знам, че сме ги бистрили много...ама все пак в кой месец да ги очаквам. Всеки ден се гледам с ужас в огледалото и чакам да ме изненадат. Grinning

# 134
  • Blondeville
Може и да не се появят изобщо, може в последните месеци, може и след раждането, може и рано рано през бременността. Основно зависи според мен от гена. Аз след първото раждане нямам нито една, ще видим как ще е сега.

Моцарелата е ок.

Аз един глупав въпрос - кога се появяват стриите? Знам, че сме ги бистрили много...ама все пак в кой месец да ги очаквам. Всеки ден се гледам с ужас в огледалото и чакам да ме изненадат. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт