Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 48

• 62 789
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Тези анти колик шишета са си реклама... Бебетата и само на кърма пак имат колики... явно и циците трябва да се подобрят.Joy

# 16
Ще си ги ъпгрейднем, ако трябва Sweat Smile

# 17
Вместо запис Simple Smile Момичета в кой месец започнахте да пазарувате за бебето?
7 -ми

# 18
Аз купих комплект шишета за новородено ТОми Типи, защото има и биберони и четки ! Вече съм в 36+3 и съм готова със всичко плюс мебелите!

# 19
 Ние количката 3 в 1 взехме в 4 месец още, защото я бяхме избрали, а пуснаха 25% намаление. Шишета взехме на Нук стъклени малко и голямо и 2 големи пластмасови, които изпаднаха на промоция. До края на 7 месец бяхме взели всичко, малки неща ми остават. Но бях набелязала неща предварително и от промоции спестих много сериозна сума, да кажем, че ми покрива раждането. Много от бодитата, чорапки, гащеризончета поръчах от Али, страхотни неща дойдоха, предиволна съм. Купих доста неща, които са маркови, но с намаление от аутлет. И така Simple Smile

# 20
Може ли линк за Али? Доста обяви прерових и още не съм се спряла на нещо конкретно, защото всичко ми харесва Grinning

# 21
Утре ще пусна линковете с магазините, че от телефона ми е по-трудно Simple Smile

# 22
Количката я купихме в началото на 8ми месец, а всичко останало след като излязох в 45-дневен болничен. Шишета поръчах на Авент от амазон, на доста по-изгодна цена от тук.

# 23
Може ли линк за Али? Доста обяви прерових и още не съм се спряла на нещо конкретно, защото всичко ми харесва Grinning

От тези бодита съм много доволна:
Скрит текст:
Линк Магазин - KAVKAS Official Store
Линк бодита - къс ръкав - взех ги за $ 8.22 - 3 бр. (две комбинации взех);
Линк бодита - дълъг ръкав - $ 8,14 за 3 бр. (3 комбинации взех);
Линк Гащеризони - $ 13.56 - 2 бр.

Линк Магазин - Mother nest Official Store
Линк бодита - дълъг ръкав - $ 8,50 за 3 бр. (1 комбинации взех);
Линк Гащеризони - $ 16,57 - 2 бр.

Ориентирам ви в цените, защото сега май са различни, но те постоянно ги мърдат.
Неща, които са добри, без да са "уау":

Скрит текст:
Чорапки - днес ще си ги взема, не знам как са. Взех различни номера.
Ръкавички, против надраскване - изпращат обаче на случаен принцип, но са доста 10 чифта, може да се сменят, меки са, колко ще си ги задържа по ръцете не знам, но понеже много ги лигавят и взех да има.
Панталонки - по $ 3,99 за бр. ги взимах

Други неща, както казах си взех тук от Фешън галери, много добри оферти имаше, дрешките са маркови и са качествени, последния път всичко беше много намалено за бебешоци, но поопоскано, но ще заредят пак предполагам добре, има какво да се намери.

# 24
Полезно за всички бременни и вече станали родители.

http://events.puls.bg/?gclid=EAIaIQobChMI_K7I25DL2QIVg4x3Ch0fPgd … EYASAAEgLlA_D_BwE

# 25
Мър Мяу, благодаря много за изчерпателната информация Heart Ще ги разгледам от лаптопа по-късно.

# 26
Как е възможно, на ФМ в 16та седмица, да не могат да ми кажат пола на близнаците? Той това ако не вижда, какво вижда изобщо? Не бил 100% сигурен и нищо не каза. Не че много ме бърка какъв пол ще са точно, ама това - не, не мога да кажа със стопроцентова сигурност ме притесни какво изобщо може да каже със сигурност...

# 27
На мен ми казаха, че на втората ФМ ще ми кажат 100% пола - това беше 21 г.с. Преди това пак ми казаха, но бяха на 70-80% сигурни. А при близнаци е по-сложно, даже самата ФМ се прави по-сложно.

# 28
На мен ми казаха, че на втората ФМ ще ми кажат 100% пола - това беше 21 г.с. Преди това пак ми казаха, но бяха на 70-80% сигурни. А при близнаци е по-сложно, даже самата ФМ се прави по-сложно.

Да и на мен това ми каза - на следваща в 20 г.с. ще се види с точност, но все пак ...

# 29
В София ли си? Кой не успя да види? На мен наблюдаващата още в 11 седмица изказа предположение за пол, в 13 беше почти на 100%, в 20 вече Стратиева потвърди. Може да е една идея по-стара апаратурата, а и аз знам че при близначета е по-сложно. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт