Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 48

• 63 488
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Благодаря, но не мога да намеря къде е посочен класа на неонатологичното отделение (1, 2, 3) Thinking

# 527
Разгледай целия сайт, спомням си, че имаше подробна информация, за съжаление ми е невъзможно в момента да я открия къде е и точно да ти я посоча. Виж тук

http://www.premature-bg.com/polezna-informacia/medicinski-standa … neonatologia.html

# 528
  • Blondeville
Мисля с най-висок клас в София са неонатологиите на Майчин дом и Токуда. Само там май приемат преди 34 седмица. В Токуда помня, че спасиха и пребитото от акушерка бебе.

# 529
За съжаление никъде не откривам такава информация.
За МД и Токуда съм чувала, в търсачката излизат като клас 3 и Надежда в София и Селена в Пловдив, дали са само тези 4 в цялата страна и дали последните 2 наистина са клас 3?
Някой ако открие инфо нека сподели.

# 530
  • Blondeville
Честно казано не знам, аз съм раждала в Надежда, но не съм убедена, че неонатологията е от класа на Токуда и Майчин дом и може да обгрижи родени в 27-ма седмица например.

Ако се търси добра неонатология за недоносено бебе в София, бих се спряла на Токуда.

# 531
  • Варна
За източна БГ е АГ Варна !
Мисля, че имат най-висока оценка (нз как се води 1,2 или 3) .
Работя с недоносени и тези, който са раждани в София са все от Майчин дом.
В нашата неонатология в АГ Варна има деца, родени и в 25гс . Какво остава за София и техните отделения. Провери къде са Д-р Ралица Георгиева , д-р Слънчева - едни от най-добрите неонатолози в София.
За Пловдив - д-р Аргирова Wink

# 532
Мили момичета,
влизам на бързо, за да споделя с вас хубавата новина, че вече станах мама на своите две девойки. Родих на 16.03/ секцио, точно последният ден на 34г.с.
И аз, и бебчетата сме добре. След като ни изпишат ще се завърна с подробен разказ за случката ! Сърдечни поздрави от мен ! ♥

# 533
Честито, фортуна! Да сте живи и здрави! Бързо възстановяване!

# 534
Fortuna_85 Честито! Живи и здрави да сте цялото семейство и много да ви радват малките принцеси! Flowers Sunflower Flowers SunflowerFlowers Sunflower

Ох, момичета, благодаря ви, успокоих се за кърмата:heartpulse:. Аз съм с рискова бременност заради аномалия, с хормоните не съм в ред и пия лекарства. След като си въобразих, че и кърма няма да имам и беба пак ще страда заради мен много се депресирах. Ще се опитам да мисля по-позитивно.Sweat

# 535
Абе как ще страдат бебетата бе момиче, спокойно Simple Smile Ще си вземат коластрата, после, ако може да кърмим повече от чудесно! Ако не - АМ е вариант, формулите им вече са много добри, живи и здрави деца ще отгледаме при всички положения, така че бъди спокойна - както дойде Simple Smile

Аз също много искам да кърмя, но осъзнавам, че може и да не се получи и със сигурност няма да се самообвинявам, каквото зависи от мен ще го направя, ама ако не стане - АМ и ще си се радвам на бебето без да губя време в какво можеше да е и защо не е.

# 536
Fortuna_85, честито! Бъдете живи, здрави и много щастливи! Simple Smile

# 537
Честито и от мен! Ще очакваме разказ, мен лично ме вълнува също и заради това, че и аз ще съм със секцио. Желая много позитивни емоции да имате заедно! Simple Smile

# 538
Честито!! Нека растат с късмет и бъдат живи и здрави!!!

# 539
Честно казано не знам, аз съм раждала в Надежда, но не съм убедена, че неонатологията е от класа на Токуда и Майчин дом и може да обгрижи родени в 27-ма седмица например.

Ако се търси добра неонатология за недоносено бебе в София, бих се спряла на Токуда.

Надежда имат вече най-високото ниво на компетентност(3то ниво). Мисля, че е от сравнително скоро.

Общи условия

Активация на акаунт