Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 48

• 63 487
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Върви да ти погледнат кръвното и албумина. Оттоците не са за подценяване, особено в късни месеци. Не знам в кой си. Може и да е сериозно. Може и нищо да не е.

Днес посетих гинеколога си и тя ми каза, че това се дължи на бременността ми.......Наистина се бях уплашила, но тя ме успокои...Оказа се, че това са обикновени явления за жени в 5-6 месец.

# 541
И що не пусна кръв и урина тая гинеколожка?

Мами, знаете ли  кога и защо пускат на новороденото за изследване  фениланин?

А на новородените бебенцата ТСХ изследват ли?

# 542
А на новородените бебенцата ТСХ изследват ли?

Моята ендокриноложка обясни, че се мери ТСХ на всички бебета и информацията се подавала в министерството на здравеопазването чак.

# 543
Фортуна, да са ти здрави рибките Simple Smile На 16.03 и една приятелка роди момиченце Simple Smile Бързо възстановяване!

# 544
  • В света на диска
Момичета преносвам, откачам вече, признаци малката да излезе... Никакви... По лошото е че сме малка община, забутана,тонове не мерят... След 2 дена, чак преглед... Вече съм кълбо от нерви, всичко, което изчетох го правя и беба си стои... Съвети, да я предизвикам да тръгне

# 545
# 546
Щом преносваш си взшмаш бягажа и отиваш в болница.
А дават ли инфо на майкта за тсх?

# 547
Момичета преносвам, откачам вече, признаци малката да излезе... Никакви... По лошото е че сме малка община, забутана,тонове не мерят... След 2 дена, чак преглед... Вече съм кълбо от нерви, всичко, което изчетох го правя и беба си стои... Съвети, да я предизвикам да тръгне
С колко преносваш?
Иначе, да, препоръчват секс, както и да не се залежаваш - повече разходки, домакинстване.

# 548
  • В света на диска
С колко преносваш?
Иначе, да, препоръчват секс, както и да не се залежаваш - повече разходки, домакинстване.
С два дена, то даже никой не очакваше, серклаж, вардене, стигни тая седмица и накрая, преносвам, цяла бременност напрежение, АГ ме вика вторник, да спестя стрес от болница, някви такива... Дано до тогава родя, бебчо слабо го усещам, по леко, някак... Иначе домакинстване, разходки, стълби, ананаси... Ко ли не пробвах

# 549
Щом преносваш си взшмаш бягажа и отиваш в болница.
А дават ли инфо на майкта за тсх?

Може би зависи от болницата, на мен не ми дадоха и в епикризата не пише също, но би трябвало да уведомят педиатъра при проблем. Явно при нас няма проблем, затова не пише нищо в епикризата.

# 550
Аз приемам лекарства за щитовидната, пропицил, и за това ми е важно колко ще е тсх на бебчето.
И левкоцитите да не са му ниски. Та за това разпитвам взимат ли кръв на бебенцата, на кой ден, и казват ли на майката резултатите. Обаче навсякъде е пълна неинформираност.

# 551
green, успокой се, че то всеки момент ще дойде Simple Smile ако имаш чувството, че нещо не е наред, обаче, по-добре отиди до болницата или пък в тази на съседен по-голям град. успех! Simple Smile аз си мечтая да го добутам до термин.

# 552
С колко преносваш?
С два дена, то даже никой не очакваше, серклаж, вардене, стигни тая седмица и накрая, преносвам, цяла бременност напрежение, АГ ме вика вторник, да спестя стрес от болница, някви такива... Дано до тогава родя, бебчо слабо го усещам, по леко, някак... Иначе домакинстване, разходки, стълби, ананаси... Ко ли не пробвах

Заминавай в болница, какъв стрес ... дори трябваше вече да си там. Как няма да мерят тонове при преносване? Ужас ...

# 553
Съгласна съм с последното мнение. След като мине термина, тоновете са направо задължителни и то всеки ден. На някои места явно си карат по-примитивно. Щом усещаш бебето по-слабо, направо отивай в болницата да те прегледат. Изобщо не си губи времето тук.

# 554
Грийн, ако не го усещаш както нормално - бяягай в болницата. Опита ли да го събудиш с побутване, шоколад, кола?

Герда,
Аз също приемам еутирокс. Бяхя правили изследвания на детето на тсх. Обсъдихме каква  ще е дозировката по време на кърмене. Казаха ми от неонатологията, че дози от 100 и надолу са ок при кърмене. Това в Токуда болница.

Общи условия

Активация на акаунт