Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 48

• 63 107
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
А, прави си още секс на задна, прави си.

# 91
  • Варна
Много лично и откровено взе да ми идва темата  за секса... особенно при положение , че откакто ми потвърдиха , че съм бременна секса е само мираж по мед. причини Grinning Grinning Колко са те 36 седмици...

# 92
Ох, не мога Sweat Smile Значи... мога ли да споделя, че на мен пък коремът ми пречи? Smiley Ама това сериозно...

# 93
Много лично и откровено взе да ми идва темата  за секса... особенно при положение , че откакто ми потвърдиха , че съм бременна секса е само мираж по мед. причини Grinning Grinning Колко са те 36 седмици...

Темата направо стана за друг форум 🤣🤣🤣

# 94
Мами моля за помощ. Притеснявам се че бебчо не ака. 3 ден от раждането, акал и веднъж.

# 95
Има тема "За бебета и децаот 0+ месеца ,там ще ги помогнат най добре

# 96
Може ли да е паднала тапата без да забележим?
Може да. Даже в повечето случаи жените не забелязват,, падането й". Също така не е задължително да започне раждане,но Попринцип е предвестник на скорошно раждане Simple Smile

Според мен, при жените, които не разбират за падането й, вероятно пада в тоалетната. Иначе, ако е на бельото, няма как да не се види, нито да се сбърка. Моята падна, когато вече бяха започнали родилните контракции.

# 97
Като топче слуз ли е?

# 98
Цитат на: gerda1 link=topic=1022691.msg36374402#msg36374402 даже=1520102948
Като топче слуз ли е?
При мен беше като кафеникаво зацапване смесено със слуз.

# 99
А зачестяването и засилването на движенията на бебето особено при пътуване с кола повод за притеснение ли са?

# 100
Цитат на: gerda1 link=topic=1022691.msg36374402#msg36374402 даже=1520102948
Като топче слуз ли е?
При мен беше като кафеникаво зацапване смесено със слуз.

И при мен така - слуз с кафяви нишки.

# 101
Дайте съвет как да почистя ел. стерилизатор, по който се е натрупал котлен камък!

# 102
А зачестяването и засилването на движенията на бебето особено при пътуване с кола повод за притеснение ли са?
Според мен, не. Има дни в които е ужасно активен и направо ме наритва, както си трябва, други си е много кротък. Може би усеща люшкане от движението и рита по-активно, но според мен не е нищо особено.

# 103
Дайте съвет как да почистя ел. стерилизатор, по който се е натрупал котлен камък!
Ако е по нагревателя, с оцет. По пластмасата ме притеснява, че оцетът е киселина и може да я повреди. Пробвай на малък участък с разреден оцет.

# 104
А вие мацки имахте ли симптоми след закъснението на цикъла ви? Усещам се ,че избухвам безпричинно и като цяло се чувствам странно 😁

Общи условия

Активация на акаунт