Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 48

• 63 104
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, правихме секс с мъжа ми в 7ма седмица съм и всичко беше ок, но се изпишках и като се забърсах на салфеткаъа имаше розово петно малко, много ме е страх, точно след секса стана Sad

# 76
Момичета, правихме секс с мъжа ми в 7ма седмица съм и всичко беше ок, но се изпишках и като се забърсах на салфеткаъа имаше розово петно малко, много ме е страх, точно след секса стана Sad
Спокойно, сега матката е по-кръвоснабдена, капилярче може да се е спукало, случва се. Ако е спорадично, това е. Ако и утре продължи отиди до АГ, в тези седмици се случва подобно нещо, може да е съвпаднало, да ти изпише терапия. Само спокойно, всичко ще е наред Simple Smile

# 77
Цяла седмица нищо! И сега правихме секс и точно веднага след секса и се притесних много!

Спокойно, сега матката е по-кръвоснабдена, капилярче може да се е спукало, случва се. Ако е спорадично, това е. Ако и утре продължи отиди до АГ, в тези седмици се случва подобно нещо, може да е съвпаднало, да ти изпише терапия. Само спокойно, всичко ще е наред Simple Smile

# 78

И на мен ми се е случвало същото пак в ранните седмици беше, но наистина само розова капка и толкова, както и Мъ℘♥Мяɣ ти е казала много е кръвоснъбдено мястото и капилярчетата са слаби, ако не чувстваш някакъв друг дисконфорт и не се повтори или засили не мисля, че има място за притеснение.

# 79
И на мен се случи точно 6 или 7 седмица беше,бледа кръв имаше на хартията,притесних се много тогава,но нямаше нищо страшно,искам да кажа,че нито ме е боляло после нито пък се повтори.И на преглед ходих няколко седмици след случката,но нямаше проблем,дано и при теб няма проблеми

# 80
Нищо не чувСтвам само гадене ! Мерсиии исполпойтв ме

# 81
  • Варна
Аз исках момиченце, бяхме говорили само за женски имена, винаги съм се заглеждала само по момичешки дрехи и никога не съм си представяла момче. Но хоп - момченце е. Шокът ми трая по-малко от минута, беше от значение само, че е здрав.
И аз така. Всъщност исках момиче, за да мога да го глезя по-дълго и точно заради момичешките неща, които можем да правим заедно Laughing Момче не върви да мачкотиш като поотрасне, макар че моя още го мачкам и целувам и не го сменям за десет момичета Blush

# 82
Може ли да е паднала тапата без да забележим?

# 83
Може ли да е паднала тапата без да забележим?
Може да. Даже в повечето случаи жените не забелязват,, падането й". Също така не е задължително да започне раждане,но Попринцип е предвестник на скорошно раждане Simple Smile

# 84
Може да ми се смеете на въпроса,нооо какво е тапа? Rolling Eyes

# 85
Тапата служи за да предпази отварянето на канала на маточната шийка по време на бременност.
Слузестата тапа може да е бледо Розова, примесена с малко кръв. Както казах, когато падне-това означава, че тялото се подготвя за предстоящото раждане.
Аз лично въобще не знам кога е паднала, не съм забелязала. При мен имаше изтичане на околоплодни води.

# 86
Благодаря ти за отговора!

# 87
Оф сега видях една малка точка кафяво на бельото ми и като се избърсах пак имаше малко кафеникаво Sad баси от тъпия секс е

# 88
Оф сега видях една малка точка кафяво на бельото ми и като се избърсах пак имаше малко кафеникаво Sad баси от тъпия секс е
Не се навивай, не е задължително да е от секса.

# 89
Сто про съм сигурна, че е от него , правихме го на задна и проникването беше адски дълбоко и по-едно време като тръгнах да свършвам му казах да е по-бързо 😩😩😩 мега куха лейка съм

Не се навивай, не е задължително да е от секса.

Общи условия

Активация на акаунт