МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 12

• 86 042
  • 787
  •   1
Отговори
# 615
Gabriela,

И на ММ вуйчото няма деца и аз съм си мислила , дали не са наследствени тези неща, но по-скоро едва ли. Simple Smile

Мерси, че така ме успокоявате. Всъщност логиката е ако има фактор на наследственост тя да е по-скоро по мъжка линия, а не по майчина. Но знам ли? А пък от моя страна в родата имаме близнаци. Те пък нали се определяха по майчина линия? Та, ако при нас се наложи инвитро, току виж се извъдят близнаци.

# 616
За съжаление правилно е дадена пробата-на място в клиниката,ще видим другата седмица какво ще излезе,но вече губя надежда.Благодаря ви момичета за подкрепата.

# 617
Не се отчайвай, за всеки проблем има решение - важното е да имате точна диагноза и да попаднете на правилния лекар..

# 618
Бих искала да взема на ММ пчелен прашец, но в аптеката ми предлагат над 5 различни марки и комбинации от добавки....бихте ли ми препоръчали нещо конкретно и изпробвано....и сигурно има значение, че ММ е с диабет тип 2.

# 619
  • Бургас
Не се купува от аптека, а най-добре от пчелен магазин и внимателно следи да е ПЧЕЛЕН прашец , а не ЦВЕТЕН.....има много голяма разлика, писах по-назад в темата. Проверете се и за алергии с мед примерно.

Аз да помрънкам, тъкмо влезнахме в процедура и ни свърши прашеца, отивам да купувам, а магазинчето затворено........само дето не ревах на пътя. Извадих и му давам пчелна пита, имаме домашна, че нали баща ми гледа пчели, ама не толкова, че да вади прашец. Той ми казва, че в тези пити имало и прашец, ама едва ли е толкова концентриран. Стискайте палци днес да работи, че.....

ПП. Пчелният прашец дори повлиява добре диабета, но се убедете с производителя, че няма примеси и наистина е прашец....Успех!

# 620
Пчелен прашец аз купувам на две места от София- едното е в магазин Зелен- http://zelen.bg/?s=%D0%BF%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D … post_type=product
Има в началото на женския пазар- на ул.Екзарх Йосиф- магазинчета за ядки и био неща. Там продават насипен, 100гр мисля че беше 3лв

# 621
Благодаря момичета,аз съм от Пловдив...ще проверя в биомагазините (не се сещам тук за специализиран пчелен магазин)....има ли особености в начина на прием...сутрин,вечер..на гладно или няма значение...и по колко на ден ?

# 622
От Пловдив аз купувам от едно малко магазиче, специализирано за пчелни продукти. Като тръгнеш от Военна болница в посока към кръговото на Петко Д. Петко и Богомил, уличката (не знам как се казва). Има една кръчма При Сандо, подминаваш и още 50м. от дясно след гумаджийницата. Дано си разбрала 😀

# 623
Сутрин на гладно се приема.
Сега видях, че има и в Зоя: https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BF%D1%87%D0%B5%D0%BB% … _88_D0_B5_D1_86-s
https://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%86%D0%B2%D … _88_D0_B5_D1_86-s
И Зоя и Зелен имат доставка извън София, ако не можеш да намериш от Пловдив

# 624
благодаря много, ще обиколя и ако не намеря ще поръчам по интернет, тъкмо сега е леко настинал ММ и ще му го пробутам за вдигане на имунитета, защото на тема добавки е много скептичен и освен трибестана в момента нищо друго не взима, а е с астенозооспермия по последна СГ.

# 625
Не се купува от аптека, а най-добре от пчелен магазин и внимателно следи да е ПЧЕЛЕН прашец , а не ЦВЕТЕН.....има много голяма разлика, писах по-назад в темата. Проверете се и за алергии с мед примерно.

Аз да помрънкам, тъкмо влезнахме в процедура и ни свърши прашеца, отивам да купувам, а магазинчето затворено........само дето не ревах на пътя. Извадих и му давам пчелна пита, имаме домашна, че нали баща ми гледа пчели, ама не толкова, че да вади прашец. Той ми казва, че в тези пити имало и прашец, ама едва ли е толкова концентриран. Стискайте палци днес да работи, че.....

ПП. Пчелният прашец дори повлиява добре диабета, но се убедете с производителя, че няма примеси и наистина е прашец....Успех!
Пробвай да вземеш на фермерския пазар в неделя Simple Smile.

# 626
  • Бургас
До неделя ще ме пунктират вече и мъжът ще е дал материал за ИКСИ-то

# 627
Чери, ти от доста време пишеш, че ТМ приема прашец, та вероятно има натрупване в организма и прекъсването на приема няколко дни едва ли ще се отрази крайно негативно.
Пък и спермата се обновява на три месеца, така че за ИКСИ-то ще си му е все още под това положително влияние на прашеца.

# 628
Здравейте,днес го купих този прашец от пчеларски магазин...и момичето там ми каза,вечер да разтварям една лъжица от прашеца в кисело мляко и на сутринта да се изяжда...така се усвоявало от организма най-добре...това ли е правилния начин,защото някъде из форума пък четох, че се приема директно...
За какъв период от време се приема и след колко време ще има подобрение в показателите?!

# 629
  • Бургас
Аз го пия директно, с мед, мъжът ми с една лъжица мляко. но не го разтварям предварително. Ние имахме подобрени след 2-3 м.

Общи условия

Активация на акаунт