Бременна съм а бащата не ни иска

• 30 405
  • 333
  •   1
Отговори
# 210
В нашия град преди 2 месеца нашумя случай на бременна ученичка в ШЕСТИ клас и баща в ОСМИ клас. За аборт е късно. Бебето ще се ражда. Знам кое е момичето. Има семейство.  Бащата живее в Дома за деца  без родителска грижа.
Не знам  кой е виновен в случая. Родителите на бъдещата майка едва ли са допускали, че дъщеря им води полов живот само на 12 г. За съжаление, възрастта на ранно полово съзряване драстично падна . Тези случаи  ще зачестяват.

# 211
Родителите трябва да направят каквото им е по силите, за да може детето им да се чувства сигурно и уверено в разговори по подобни теми поне с единия, ако не с двамата.
Скрит текст:
Не става да се купят няколко книжки на Жоселин Робер и да се метнат на детето, както направиха моите родители на 15г., което окончателно ме убеди, че са напълно неадекватни в комуникацията по тези въпроси (бях го наблюдавал вече при брат ми, който е по-голям и доста споделяше) и че няма смисъл да се говори с тях за нищо. И все още съм на това мнение, макар че естествено хората са се държали сравнително прилично, макар и не безукорно в разни кризисни ситуации.  

А защо 9 - ами първия няма да могат да го сложат, втория ще го сложат наобратно и ще трябва да го махат, при 3тия момченцето ще свърши от всички усилия по поставянето (но ще иска да се отсрами естествено), някъде към 5тия може и да се справят Wink Плюс както се отбеляза младо момиче надали ще информира родителите си при всяко свършване на гаджето, така че е добре да има резерв.

Но Вие ако искате пратете дъщеря си на купон само с нейната отговорност и физика на млада майка, подплатени с "дадената" сексуална култура и с надеждата, че въпреки че я е срам да говори по подобни въпроси с родителите си, няма да я срам да иде в аптеката и да каже, че иска презервативи. Или пък ѝ забранете купони и излизания след 8ч. вечерта и вярвайте наивно, че няма да успее да я свърши същата работа в някое храстче в борисовата или в тоалетната на "елитната" гимназия, в която сте я записали. Или в заведението, сервиращо алкохол и на мамолетни, което се намира ДО елитната гимназия. Успех в простото даване на сексуална култура! Simple Smile)

Прекрасно виждам каква точно е сексуалната култура на населението като чета във форум СО. Масово се "предпазват" хората с прекъснат акт и влизат изненадани, че някакси забременли; мъже на възраст да са татковци, някои с по 1-2 развода зад тях, питат жените да им обяснят какви са вариантите за аборт или превенция на нежелано забременяване след половия акт (защото това не е мъжка работа изглежда да се знае) и т.н.

Та както казах - успех със "нужно е само да се даде сексуална култура". Ако липсва ефективна комуникация, никаква сексуална култура няма да се даде, ами ще има "тука старците ми дрънкат някакви тъпотии, ох големи са сухари" или както там е модерно да се изразява жаргонно сега или след 10 години това същото послание.
K.A.G.
Скрит текст:
в основното ми училище в 6, 7ми клас много от децата не бяха вече девствени или бяха технически девствени. Едно момиченце, май беше от ромско семейство, въпреки че беше много бяла, беше правила фелацио на две дежурни момчета по време на час (тогава все още се дежуреше в коридора, където беше директорския кабинет). За повечето момченца беше истинска богиня това момиче. Една съученичка я преместиха в друго училище 3ти или 4ти клас за сексуален тормоз - по-простите момченца я опипваха през междучасието, защото майка ѝ била курва. За тоалетната, храстчето и т.н. казах вече... Хора, Вие не сте били млади? Дори по-късно да сте започнали, няма как да не сте имали "отворени" момченца и най-вече момиченца (тия с гаджетата батковци) в училище. Вярно, че сега до към 12-13г. децата имат по-малка свобода, не си играят безпризорни навън, возят ги и ги взимат от училище, но пак е неизбежно да се стигне до такива ситуации в момента, в който вече знаят какво да правят с половите си органи (а не само да си ги показват), който момент в днешно време идва все по-рано според мен.

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 16:03 от Анонимен

# 212
В нашия град преди 2 месеца нашумя случай на бременна ученичка в ШЕСТИ клас и баща в ОСМИ клас. За аборт е късно. Бебето ще се ражда. Знам кое е момичето. Има семейство.  Бащата живее в Дома за деца  без родителска грижа.
Не знам  кой е виновен в случая. Родителите на бъдещата майка едва ли са допускали, че дъщеря им води полов живот само на 12 г. За съжаление, възрастта на ранно полово съзряване драстично падна . Тези случаи  ще зачестяват.
Добре де, нали бащата беше на 24 г., какъв Дом за деца ? И изобщо, историята същата ли е ?

# 213
И интересно ако например презерватива се скъса както беше при мен ... Аборта носи 70% възможност да не можеш повече да забременееш (мнение на 4 уважавани лекари) ... тогава БГ Татко как да постъпим -зряло ??

# 214
Ако някой пубер го е срам да си  купи презервативи от аптеката пред опашка от бабички и старци, може да си купи от големите супермаркети. Обикновено са изложени на касите.

# 215
  • Варна
70%... Едва ли е толкова.

Като се скъса пиеш хапче, не е кой знае каква философия.

# 216
И интересно ако например презерватива се скъса както беше при мен ... Аборта носи 70% възможност да не можеш повече да забременееш (мнение на 4 уважавани лекари) ... тогава БГ Татко как да постъпим -зряло ??
И Вие ли сте със солидна сексуална култура Chiki90_не_на_18 и с капацитета и финансите да бъдете отговорна и знаеща майка, след като за Вас скъсан презерватив значи аборт или бебе? За постинор/ескапел чували ли сте или може би смятате и тях за аборт? Или Ви е било срам да си купите в аптеката?

Естествено от болести не предпазва постинорът. А презервативи се късат най-често когато са некачествени и неправилно поставени (не е изкаран въздухът от крайчето на презрватива).

Бгтатко ли трябва да ограмотавя сексуално зрелите майки на по 18-19 в бг-мамма? Не, мерси. Ще се фокусирам върху дъщеря си, нямам отговорност към чуждите деца. 

# 217
Не и ако обаркалия се , баща който не е ангажиран с нищо го каже веднага ... много гледни точки повярвайте , когато сте в това полужение Вие или децата ви е друго .. не е като да се правим на морални във форум

# 218
И Вие ли сте със солидна сексуална култура Chiki90_не_на_18 и с капацитета и финансите да бъдете отговорна и знаеща майка, след като за Вас скъсан презерватив значи аборт или бебе? За постинор/ескапел чували ли сте или може би смятате и тях за аборт? Или Ви е било срам да си купите в аптеката?

Естествено от болести не предпазва постинорът. А презервативи се късат най-често когато са некачествени и неправилно поставени (не е изкаран въздухът от крайчето на презрватива).

Бгтатко ли трябва да ограмотавя сексуално зрелите майки на по 18-19 в бг-мамма? Не, мерси. Ще се фокусирам върху дъщеря си, нямам отговорност към чуждите деца. 

Чукайте на дърво ... повярвайте много варианти има , ситуации различни !! Е да явно не съм грамотна като вас сексуално.. просто се надявайте да не се случи ...

# 219
  • Варна
Е, ти няма да усетиш, ако се е скъсал, така ли?

# 220
Ами не не съм и не съм гледала ако трябва да съм честна , не съм и вярвала , че мъж на 36 год няма да ме уведоми ... все пак ние не сме на 18, но както и да е

# 221

Купуваш читави презервативи и четеш в инструкцията как се слагат. Повечето случаи на скъсани, изхлузени, или по някакъв друг начин компрометирани презервативи идват точно от калпаво слагане, щото хората са над тия неща.

# 222
Съгласна съм ама ако почнем и презервативите да слагаме ние Simple Smile) Прави сте за много неща , но всяко правило има изключение ... и аз не съм мислила , че на 27 ще съм в това полужение ... нооо

# 223
  • Пловдив
аборта носи 70% възможност да не можеш повече да забременееш (мнение на 4 уважавани лекари) ...
Т.е. 70% от абортиралите жени след това не са могли повече да забременеят - което очевидно не е вярно.

# 224
Това е лично за мен и моето здравословно полужение казах различни ситуации има разберете не всичко е како трябва да е пише след консултации с лекар .. чете те !! Всяка ситуация е индивидуална за това ви се чудя на всички тук как може само да се заяждате с другите , които явно не сме във вашите норми ... тук се иска съвет , подкрепа ,а вие се правите на велики и все едно не може да ви се случи на вас или децата ви ...

Общи условия

Активация на акаунт