Бременна съм а бащата не ни иска

• 30 397
  • 333
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Това е лично за мен и моето здравословно полужение казах различни ситуации има разберете не всичко е како трябва да е пише след консултации с лекар .. чете те !! Всяка ситуация е индивидуална за това ви се чудя на всички тук как може само да се заяждате с другите , които явно не сме във вашите норми ... тук се иска съвет , подкрепа ,а вие се правите на велики и все едно не може да ви се случи на вас или децата ви ...
То хубаво, че си бременна, ама хвани малко се ограмоти, че правописа ти е под всякаква критика,  пунктуацията е нещо чуждо за теб - на какво ще го научиш това дете? Иначе си много хай!

# 226
Аборта носи 70% възможност да не можеш повече да забременееш (мнение на 4 уважавани лекари) ...

абсолютно невярно! Абортът, морален или не, е по-безвреден и безопасен от износване и раждане на дете. А в днешно време рисковете са минимални.

Не смятам, че момичето е трябвало да абортира, но нека да не лъжем публиката!
Хубаво е да се спомене, че има и лекарства стил постинор.

# 227
Е явно неграмотните имаме повече успех в бизнеса .... жалко колко злобни хора сте

# 228
Аборта носи 70% възможност да не можеш повече да забременееш (мнение на 4 уважавани лекари) ...

абсолютно невярно! Абортът, морален или не, е по-безвреден и безопасен от износване и раждане на дете. А в днешно време рисковете са минимални.

Не смятам, че момичето е трябвало да абортира, но нека да не лъжем публиката!
Хубаво е да се спомене, че има и лекарства стил постинор.

Явно няма смисъл да се пише тук ... Както казах на мен до 26 год не ми даваха шансове да имам деца !! И да имах голям процент да нямам след това !! Вие сте ужасно лоши хора .. жалко , че пишете тук !! Не виждам вашето място след като сте толкова идеални при невежи като нас !! Успех на всички

# 229
  • София
Е явно неграмотните имаме повече успех в бизнеса .... жалко колко злобни хора сте
И ти дойде в темата на момичето за да: се похвалиш колко си успяла в бизнеса си /какъвто и да е той/; да й натриеш носа; да плашиш част от читателите как 70% от абортиралите са осакатени полсле; или??? Thinking

# 230
И ти дойде в темата на момичето за да: се похвалиш колко си успяла в бизнеса си /какъвто и да е той/; да й натриеш носа; да плашиш част от читателите как 70% от абортиралите са осакатени полсле; или??? Thinking

Четете бе хора и другото ДА ПРИ МЕН БЕШЕ ТАКА !!!!   Вие момичета давайте правете аборти всичко е наред майките тук знаят всичко !!

# 231

Четете бе хора и другото ДА ПРИ МЕН БЕШЕ ТАКА !!!!   Вие момичета давайте правете аборти всичко е наред майките тук знаят всичко !!

В какъв бизнес си успяла пък ти, като не може да напишеш едно изречение правилно и от 18 годишна те работят 36 годишни чичковци? Да си жрица, не е бизнес, ако това имаш предвид. Да родиш от чичака и да го точиш после 18 години също. Бизнес имала. Сигурно и самата дума Фактура не може да напишеш или изговориш правилно.

# 232
  • Пловдив
Абортът, морален или не, е по-безвреден и безопасен от износване и раждане на дете.
И това ми се струва, че поизкъртва мивките, ама айде.

# 233

В какъв бизнес си успяла пък ти, като не може да напишеш едно изречение правилно и от 18 годишна те работят 36 годишни чичковци? Да си жрица, не е бизнес, ако това имаш предвид. Да родиш от чичака и да го точиш после 18 години също. Бизнес имала. Сигурно и самата дума Фактура не може да напишеш или изговориш правилно.

Е това е да си прост !! Първо на 27 съм !! Да успяла съм след като имам собствен бизнес и мога да кажа съм уважавана в доста среди !! Немога да пиша от моб. тел да рядко се налага !! Писах тук мислейки , че има норнални хора .. Извинете ме моля за глупостта ми .. Успех на всички

# 234
  • Пловдив
Не знам за бизнеса, обаче е вярно, че правописът ти е зле, и това едва ли е от телефона.
Поначало рядко се заяждам за правопис по форумите, но тук стана дума.

# 235

Е това е да си прост !! Първо на 27 съм !! Да успяла съм след като имам собствен бизнес и мога да кажа съм уважавана в доста среди !! Немога да пиша от моб. тел да рядко се налага !! Писах тук мислейки , че има норнални хора .. Извинете ме моля за глупостта ми .. Успех на всички

Извинена си. Като родиш следващото, вземи от чичкото един лаптоп.

# 236
Последно на чичкото аз му купих !! Благодаря все пак !!

# 237
В нашия град преди 2 месеца нашумя случай на бременна ученичка в ШЕСТИ клас и баща в ОСМИ клас. За аборт е късно. Бебето ще се ражда. Знам кое е момичето. Има семейство.  Бащата живее в Дома за деца  без родителска грижа.
Не знам  кой е виновен в случая. Родителите на бъдещата майка едва ли са допускали, че дъщеря им води полов живот само на 12 г. За съжаление, възрастта на ранно полово съзряване драстично падна . Тези случаи  ще зачестяват.
Добре де, нали бащата беше на 24 г., какъв Дом за деца ? И изобщо, историята същата ли е ?

Историята е друга. Дадох я за пример, че възрастта  за полов живот пада.

Скрит текст:
Това, което разказах го знам от учителки в училището, където учи момичето. Аз съм била за кратко по заместване в същия клас преди 4 г. и си спомням момичето.

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 19:57 от K.A.G.

# 238
Е, как ще е същата история, като тук имаме момиче на 18 и момче на 24-25, а в историята на КАГ са 12 и 14-годишни. Тя просто разказва още една в същата тема.

# 239
Chiki90, никой не ѝ е казал да прави аборт, освен нейните собствени родители. Ако ВИЕ сте наясно за какво точно се иска съвет с тази тема - просветлете ни, защото аз още не съм сигурен за какво е темата.

Съчувствие от мен ми момичето има. Никое момиче/жена не заслужава да бъде изоставено бременно от таткото. Дори да не иска да е с нея, би трябвало да поеме пълна отговорност за детето си. 2 пъти повече съчувствие имам за  нейните родители, а 4 пъти повече - за бъдещото ѝ дете.

Апропо Вие като авторката сте ефективно неграмотна, как точно от долното се разбира, че говорите за Вашия конкретен случай а не за аборта по принцип? Което във втория случай е пълен нонсенс, а в първия е крайно лаическо използване на проценти, ако наистина с проценти са Ви го казвали, защото не вярвам някой доктор да е сметнал вероятностите за Вашия конкретен случай, а най-вероятно не е и чел статия с вероятности през живота си, както е с повечето доктори в България. При това положение да се изхвърля с проценти - не ми се вярва.
Аборта носи 70% възможност да не можеш повече да забременееш (мнение на 4 уважавани лекари) ... тогава БГ Татко как да постъпим -зряло ??
така че сериозно Ви питам според Вас за какво точно се търси съвет с темата - може би като комуникирате на една честота, сте се разбрали по-добре?

Иначе не разбрах какъв точно Ви е проблемът със скъсаният презерватив на Вас точно, че спамите по темата. На 27 сте, с успешен бизнес (и аз няма да питам какъв, но ще Ви кажа, че в България е пълно с неандерталци и мошеници, и съвсем откровено казано - престъпници - които правят "успешен бизнес", затова у мен поне уважението към един човек не е правопропорционално на пачката, която прави), трудно можело да имате деца, но добрата съдба се е погрижила да се скъса презервативът и Вие да не усетите (поне усетихте/погледнахте ли, че е имало полов акт или партньорът и за това Ви уведомява)? Какъв точно е проблемът, не разбирам. И да, няма нищо странно или неприятно в това жената да постави презерватива, на мен са ми слагали (не защото аз не съм знаел как) на възраст близка до тази на авторката на темата - явно момичето е било подковано добре от мама как не трябва да се доверява на момчетата за подобни работи. Нито го приех за странно, нито пък ми беше неприятно, напротив.

Общи условия

Активация на акаунт