Смени жената 2018

• 204 250
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 120
Привет момичета, следя темата с интерес Simple Smile
Здравей.
Разказвай.

Разказвам. Дай конкретно Simple Smile Какво те интересува?

# 121
Понеже и друга участничка преди време/ май една с магазин за сирене, не помня/ вярно ли се снимате по седмица?

Иначе всичко ме интересува  Mr. Green Надявам се, не си гепила снимката на участничката  Peace

# 122
Вержиния, здравейте. Как успяхте да запазите добрия тон във финалния разговор със Снежи?

# 123
Понеже и друга участничка преди време/ май една с магазин за сирене, не помня/ вярно ли се снимате по седмица?

Иначе всичко ме интересува  Mr. Green Надявам се, не си гепила снимката на участничката  Peace

Общо към 10 дни с визитките, престоя и последната среща. Примерно аз бях в абсолютна изолация. Без телефон, лаптоп, никакви други контакти извън предаването.

# 124
Verginia, без да подозирам, че ще се включите, бях задала ей този въпрос в единия от постовете ми:

"Разбирам защо никому незнайно обикновено семейство от порутена панелка в "Надежда" се е съгласило да участва в това предаване, но не разбирам защо семейства с добро социално положение и имидж в работата си позволяват личният им живот да бъде на показ, че и в леко изкривена форма. При други обстоятелства Виржи би ми била наистина приятен събеседник."

# 125
Снежа не нападаше, искаше да си обясни как според нейните критерии за щастлива жена (да е в ролята на майка), другата се е отказала от това. 

От нейната визитка изобщо не останах с впечатлението, че е щастлива жена. Скъса се да мрънка, че мъжа й не й дава да работи, че постоянно е с децата, а иска да започне работа и т.н. Изобщо не останах с впечатление, че критериите й за щастлива жена е домакиня, която стои само вкъщи и си гледа децата. Но, когато попадна на мястото на работеща жена /нещо, което според думите й й липсва/ рязко "смени плочата" и започна да обяснява, че това не е за нея, че й липсват децата, че не можело само да се работи и т.н. Ами, ако започне работа пак ли по цял ден ще си мрънка за децата? Според мен доста си противоречеше тази жена.
Другото, което ми направи впечатление - децата й са на възраст, на която спокойно може да ги прати на градина/ясла. Не е задължително да работи с мъже - може да си намери работа и с жени, а може и да си стои вкъщи и да продължава да се грижи за домакинството. Защо не го направи?
И това, което най-силно ми направи впечатление - когато на Вержи мъжа й влезе при нея в заведението и я прегърна, Снежина ги изгледа със страшна завист. Вижда се перфектно на записа. Като цяло смятам, че на нея живота на Вержи й харесва и с радост би живяла по същия начин, но просто с този съпруг до нея няма как да станат нещата. Затова и се чудеше за какво да мрънка и да хейтва.

Вержи здравей. Би ли споделила /ако прецениш, че е удачно разбира се/ с какво впечатление остана за съпруга на Снежи? Питам, защото на мен ми се видя не лошо момче, а го изкарват някакво жестоко чудовище.

# 126
Verginia, без да подозирам, че ще се включите, бях задала ей този въпрос в единия от постовете ми:

"Разбирам защо никому незнайно обикновено семейство от порутена панелка в "Надежда" се е съгласило да участва в това предаване, но не разбирам защо семейства с добро социално положение и имидж в работата си позволяват личният им живот да бъде на показ, че и в леко изкривена форма. При други обстоятелства Виржи би ми била наистина приятен събеседник."

Аз ще ти отговоря. Редакторите на предаването няколко месеца ни ухажваха да участваме с абсолютното уверение, че ще бъде с положителен епизод, със социална насоченост. Ще се фокусира върху това колко е важно човек да учи, да се развива. И ние сметнахме, че е добра кауза. Да се даде на хората идеята, че има шанс да успяват с живота. И аз и Светлин сме от много обикновени, даже бедни семейства, нашите приятели също, но има доста успешни сред тях. Те са го постигнали с труд и правилни насоки. Ние сме си супер обикновена, средностатистическа двойка, без нито домът ни, нито колата, нито дрехите са особено претенциозни. Те и семейсвто Рангелови са доста свестни. Имайте едно предвид, когато гледате нещо на запис. Това е моят съвет.

# 127
Снежа не нападаше, искаше да си обясни как според нейните критерии за щастлива жена (да е в ролята на майка), другата се е отказала от това. 

От нейната визитка изобщо не останах с впечатлението, че е щастлива жена. Скъса се да мрънка, че мъжа й не й дава да работи, че постоянно е с децата, а иска да започне работа и т.н. Изобщо не останах с впечатление, че критериите й за щастлива жена е домакиня, която стои само вкъщи и си гледа децата. Но, когато попадна на мястото на работеща жена /нещо, което според думите й й липсва/ рязко "смени плочата" и започна да обяснява, че това не е за нея, че й липсват децата, че не можело само да се работи и т.н. Ами, ако започне работа пак ли по цял ден ще си мрънка за децата? Според мен доста си противоречеше тази жена.
Другото, което ми направи впечатление - децата й са на възраст, на която спокойно може да ги прати на градина/ясла. Не е задължително да работи с мъже - може да си намери работа и с жени, а може и да си стои вкъщи и да продължава да се грижи за домакинството. Защо не го направи?
И това, което най-силно ми направи впечатление - когато на Вержи мъжа й влезе при нея в заведението и я прегърна, Снежина ги изгледа със страшна завист. Вижда се перфектно на записа. Като цяло смятам, че на нея живота на Вержи й харесва и с радост би живяла по същия начин, но просто с този съпруг до нея няма как да станат нещата. Затова и се чудеше за какво да мрънка и да хейтва.

Вержи здравей. Би ли споделила /ако прецениш, че е удачно разбира се/ с какво впечатление остана за съпруга на Снежи? Питам, защото на мен ми се видя не лошо момче, а го изкарват някакво жестоко чудовище.
Николай Рангелов е изключително момче. Има неща, които съм им обещала да не разкривам публично и затова няма да изпадам в детайли. Много, много свестен човек, който поема срама да го покажат в такава светлина, но да не казва неща, които биха отворили рани в семейството им (говоря в по-големия смисъл на семейство).

# 128
Благодаря за отговора!
Лично мнение е, че това участие Ви злепостави и представи в недобра светлина
(може би сте прочела, че съм от тези, които критикуват поведението Ви спрямо Снежа).
Но пък изпитвам уважение към професионалната Ви реализация (на вас и съпруга Ви).

# 129
  • Тра-ла-ла
И от мен въпроси - До каква степен предаването отразява реалните живот и характер на участниците? Има ли преувеличаване, сценарий, прекалено много монтаж с цел да има сеир?

# 130
Благодаря ти за отговора. И на мен ми се видя добро момче, което е готово на промени у себе си, а и не само. Мисля, че определено успя да им помогнеш да излязат от собствения си семеен кръг и да погледнат семейството си извън него. Надявам се да съумеят да изгладят дребните различия и да продължат щастливи напред Simple Smile

# 131
Хммм, ей сега вече нещата имат съвсем друга визия. Мислех, че това е собствен избор на семействата, т.е. те сами се записват за участие, без някой да ги кани. Така представени нещата, вече имат съвсем, съвсем друг смисъл.
В тази връзка, имам познати, учещи медицина и двамата, не спират да се развиват, не спират да учат, не спират да специализират. Но какво да направят, че медицината не е толкова добре платена, колкото новите технологии...(и в тях е абсолютен батак Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 132
Вержи, домът ти е хубав. Спор няма.
Аз лично те критикувам, че си присвояваш родителство, което не ти прави чест. Поне за мен.
Но пък си мечтая  да вземеш за седмица дъщеря ми и да я научите на вашия ред  Joy

# 133
И от мен въпроси - До каква степен предаването отразява реалните живот и характер на участниците? Има ли преувеличаване, сценарий, прекалено много монтаж с цел да има сеир?
До голяма степен е много истинско. Няма сценарий, със сигурност. По време на снимките се появяват някакви сюжетни линии и според мен редакторите решават коя да покажат в последствие. За жалост - тази, която ще провокира сблъсъци и различни менния. Една седмица с Ники, само за любов и отношения си говорихме. Това момче колко критика е изяло от мен на живо в разговори за отношението му към жена му. И той наистина разбра, защо тя не се чувства щастлива. То се започнаха едни планове как да оправи дома, как да я изненадва, как да й помага и т.н. Демек, една седмица любовна психология. Затова накрая имаше този катарзис и сълзи, и момента с букета. Но избраха да покажат друга линия в предаването. Според мен, това щеше да е много по-полезно за зрителите. До колкото разбрах от Снежи, имало е много неща, които и при тях не са показали. Малко ми е тъжно, че продуцентите така са подценили българския зрител.

# 134
Оф, така като се появяват в темите, след участията си в разни предавания, и започнат да се обясняват... Славата Ви свърши, Накова. Толкова беше - два-три дни обсъждане в бг-мама и след седмица ще са други. Вече няколко дами, дори и мъже, от предаването се включваха в темите - ненужно, неуспешно.

Общи условия

Активация на акаунт