Смени жената 2018

• 204 239
  • 1 938
  •   2
Отговори
# 1 830
Даре, точно в десетката, "Търтей, ама чувствителен"!
Жената ще се гърби с всичко, той ще спасява България, пази боже! Представям си какъв е темерут маминият глезанко, нищо че съпругата му го защитава и колко много се разбирали.
Другото семейство ми харесаха повече, мъжът шофьорче , над нещата, колко му трябва на човек, една блага дума и чашка ракия! По народен и земен.

# 1 831
Никой не може да си изгоня кучето ей така. Дошла за седмица и ще ми казва да си гоня кучето.

# 1 832
  • София
Никой не може да си изгоня кучето ей така. Дошла за седмица и ще ми казва да си гоня кучето.
За кучето не вярвам да е за постоянно, шофьорът беше сговорчив и неконфликтен човек и за й угоди го изведе. Жена му е сама цялата седмица, ще си го приберат.

# 1 833
Тази художничка май не осъзнава какъв търтей е мъжът и, че и сръдлив. Съжалявам такива жени които допускат олигофрени да създават деца.

# 1 834
На художничката колко по-добре й е с черна коса. Защо така се е омаскарила с тази руса коса и черни вежди? А и търти е бил симпатичен мъж, сега е ужасен. Ма то с това постоянно кибичене пред компа и нищоправене, така се прави шкембе. Иначе се засегна, че го карат да се движи. Имали перфектни правила - аз не пипам нищо, пари не изкарвам, само ям и дебелея. Наистина са перфектни. За него. Joy

Другият мъж спазваше правилата на предаването и затова махна кучето. Втората седмица новата жена определя условията. Трябва да ги задължават да спазват новите условия, в противен случай да дължат неустойки. Какви са тези фасони и претенции?

# 1 835
Тоя чрез фейсбук групите, в които виси по цял ден ли спасява България, че не ми стана ясно?

Иначе всичко сте казали - сухар, инфантил и търтей! Толкова пък тънкообидчив, смях JoyJoyJoy Не можа да изтърпи няколко дни да живее по различни правила, то цупни, то сръдни ... JoyJoyJoy Как го търпи горката му жена, не знам.... Че и 4 деца й направил, ужас! Дано й се отворят очите, но мисля, че едва ли, вече е късно.

# 1 836
Леле, четири деца?! Това съм го пропуснала. Този като във вица, в който един кандидатствал за работа и имал седем деца. Интервюиращият го питал: А нещо с ръцете умеете ли да правите?

# 1 837
Леле, четири деца?! Това съм го пропуснала. Този като във вица, в който един кандидатствал за работа и имал седем деца. Интервюиращият го питал: А нещо с ръцете умеете ли да правите?

Четири, да. Големите две избрали да останат в Канада.

# 1 838
  • София /Абсурдистан
И как точно ще спасява БГ, някой разбра ли?

# 1 839
  • София
При Ненчеви положението е страшно - пророчества, мисии, божествени аури
http://www.nenchev.com/
https://m.facebook.com/BulgarianSovereign/posts/1450571451704506

# 1 840
Тези са си откровено луди, нямам нерви да ги гледам. Но е много жалко, че им се дава трибуна, и се моля да са си само те последователите. Нямам фейс и не видях какви коментари има под глупостите им.

# 1 841
Пълен мухъл и тюфлек е този Николай. Супер много се ядосах докато гледах ooooh!
Какво толкова му направи Катя така и не разбрах? Да си прибере децата от училище и малко да си размърда дебелия задник.
Не бих изтърпяла такъв инфантилен мързел и 5 минути.

# 1 842
Пълен мухъл и тюфлек е този Николай. Супер много се ядосах докато гледах ooooh!
Какво толкова му направи Катя така и не разбрах? Да си прибере децата от училище и малко да си размърда дебелия задник.
Не бих изтърпяла такъв инфантилен мързел и 5 минути.
Не е виновен той,като има кой да го дондурка що да се напъва Angry

# 1 843
  • София
При Ненчеви положението е страшно - пророчества, мисии, божествени аури
http://www.nenchev.com/
https://m.facebook.com/BulgarianSovereign/posts/1450571451704506

Това са откровено болни хора, защо телевизията е решила да се изгаври с тях не знам. Те са си за лекар.

Иначе много типично за съсела, цялото му есе призовава разни хора да му се обадят, за да им каже какво да правят Joy  Интересно дали винаги е бил такъв, или нещо му се е случило.

# 1 844
Псевдо канадецът си е за освидетелстване,само не разбрах защо искаха да искарат шофьорът че е пияница

Общи условия

Активация на акаунт