Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 365 770
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 5 475
  • Бургас
Тонка, промените са от мин.година.
Али97, ние с ММ се водим на различни адреси според личните карти, нямаме брак и реално мога да мина за самотна майка. Бъзикахме се, че като тегля чертата, тогава ще решавам дали да го „прибирам” при нас. Иначе такива случаи могат да бъдат изловени само при случайна проверка или ако те издаде някой, няма май друг вариант.
Ние сега вземаме заради годината майчинство, преди това минаваме за богати. Сутринта, докато им изписвах с думи всичките суми, бях на път да се откажа. Но пък в края на годината има едни пари в картата за якета и обувки, та си струва.

# 5 476
  • София
Селесте, благодаря за отговора!
А на жените, които са разведени, полагат ли им се надбавки за децата? Тоест само техния доход ли се взима или и на вече бившия мъж?

# 5 477
Текат теми във форума за добавките.

Джен, не съм съгласна с теб. Ти и аз с тези 35  или 40 лв., какво точно ще направим?  С тях, или без тях ми е все тая, а има деца, които се обличат с тези пари.

# 5 478
  • София
blackcat6 забравяш помощите при раждането на децата. WinkЗа другото същото е и у наше село.
Хубаво е парите да се дават на семейства,които реално не са добре финансово.Това при положение,че няма пари за всички деца.Ама спирам,че не обичам несправедливостите.

# 5 479
Ауу, Али, забравила съм наистина Peace

# 5 480
Наложи се детето да носи ортопедични обувки,за които държавата плаща,стига да имаш протокол от ортопед.Та помъкнала съм аз сума ти документи,плюс фактурата за обувките,за колосалната сума от 120 лв.След месец отивам за решение,а те ме пращат на ТЕЛК Flushed (детето де) .Оказало се,че обувките стрували тавана на отпусканото от държавата,и се съмнявали,че точа пари от хазната Rage .Та чакахме си писмо,после още доста време до датата на прегледа,следва ново редене по опашки при социалните...Колко майни им теглих не е истина.И винаги,когато чаках,имаше тумба от роми,на които работния им ден минава,в попълване на документи за квот мине номера—детски,отопление,за интеграция и какво ли не още.Ай сиктир,повече там кракът ми не искам да стъпи.Като се сетя вдигам кръвно вече Triumph .

# 5 481
  • Варна
Всеки ден минава поне по една ромка през офиса ми с молба да й попълня формулярите за всякакви видове помощи, които подават към социалните. Всеки ден. Ами да се научат поне да четат и пишат бе! Избеснявам просто.

# 5 482
Всеки ден минава поне по една ромка през офиса ми с молба да й попълня формулярите за всякакви видове помощи, които подават към социалните. Всеки ден. Ами да се научат поне да четат и пишат бе! Избеснявам просто.

Идея за бизнес - попълване на документи за всевъзможни помощи  Laughing Може на почасово време да ги пускаш, че то с техните казуси  Laughing

# 5 483
Попълването на документи си е сериозен бизнес и с увеличаване на неграмотността ще процъфтява.  Пред всяко държавно учреждение има минимум две-три гаражчета за целта.

# 5 484
  • Варна
А, то с милион деца, на които и майките и бабите взимат детски, майчински и куп още помощи то човек трябва поне с адвокатско образование да бъде, че да им оправя бумащината.

# 5 485
 За детски добавки нищо не мога да кажа, при нас няма такива.

Мари, тази вашата даскалица много ме подразни, че яде мъфини само по Коледа. Сигурно е доста слабичка, ако не е прати я при Джена Twisted Evil

Стиснати палци на всички помолили.

Абе, защо тази година никой не си показва яцата? Скучна работа, а е петък и е празник Crossing Arms

# 5 486
  • София
Другата седмица са ни яйцата, Соу-че, една седмица след вас Simple Smile

# 5 487
Яйца и козунаци другата седмица. Сега венци за Лазаровден.

# 5 488
Защото е рано за нас Соу, но си свалих картинки които да нарисувам на тазгодишните яйца. Ще ги правя миньони, енгри бърдс, емотчета и т.н., само дано успея да купя бели яйца Laughing
Миналата година ми се получиха много добре, поради тази причина не ги ядохме, че им се радвахме и накрая ги изхвърлих Laughing

# 5 489
Другата седмица са ни яйцата, Соу-че, една седмица след вас Simple Smile
ееее,ама  как се обърках  Embarassed Съвсем оплесках празниците. Аз купух само шоколадови яйца и зайци за тукашния Великден, а ще боядисвам другата седмица за нашия си. Козунаци както знаете няма като нашите, но ще си купя един френски брьош и ще си го хапна. Ако имаше козунак, щях да хапна два, така че в режим съм  Joy
Нешките да кажат колко трбва да скачам за да изгоря тестото дето съм плнирала да погълна.  Laughing

blackcat6, а черни котки за яйцата?

Общи условия

Активация на акаунт