Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 365 765
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 5 490
  • София
Аз смятам да пропусна истерията около яйцата и козунаците.  Grinning
Във фейса няма и да припаря поради тази причина.
Много се надявам да не бъда тагвана на снимки с кошници с яйца.
Добре, че близките ми приятелки знаят за тая моя неприязън и се съобразяват.
Дори "Христос Воскресе" не ми е приятно да ми се казва. Обикновено отговарям "Мерси, на теб също".
Мъжът ми е още по-зле от мен.  Mr. Green

Ще се "видим" отново след 10-ина дни, затова ви пожелавам приятен уикенд и весели празници!  Hug Наслаждавайте се на макс на пролетното време.
Болните да оздравяват бързо, а здравите да не се разболяват!

# 5 491
blackcat6, а черни котки за яйцата?

Тц, котки не съм се сетила, а и не намерих как се правят, но ето това черно яйце мисля да направя - https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D1 … spf=1522414780984

Също и костенурки нинджи ще има  Laughing

Близките ми казват - човек без работа, че аз първо ги рисувам с молив, после с четка оцветявам Laughing

# 5 492
  • Бургас
Приятна почивка, Тонка!

Бях убедена, че днес е 29, даже и в документите така попълних. И ще водя аз сега бебето на лекар, че трети ден държи 38 Т, а докторката му е следобед. Като не се наредих пред кабинета, пак добре.

Яйцата сме ги поверили на Вики и братовчедките. Каквито ги направят.

# 5 493
Козунак не мисля да ям изобщо.
Приказката "Без едно мога, с едно не мога" в пълна сила важи за мен по отношение на разни подобни изкушения. По тази причина не припарвам до тях. Simple Smile

Яйца ще боядисват децата с майка ми.

# 5 494
Минавам да ви се похваля, че пролетната ваканция започна при мен.Стягаме багажа и утре дим да ни няма, дано само да е хубаво времето Crazy

# 5 495
Разкошно време днес, направо се находих накъдето ми видят очите. Сега слизам на двора, за да почистя малко ама преди това реших да видя как сте. Не скучаете никак дори.
Тонка напомняш ми на една приятелка, която е същата по отношение на снимки с яйца и козунаци и честитене на Великден.
Аз взимам детски, но с мъжа ми не се водим на един адрес и нямаме брак, така че се класирам по доход. По последни данни са 135 лв за 3 деца. Ами взимам си ги, малко, много толкова.
Помощта за първокласник мисля че беше 150 лв. подава се молба в социалните и ти ги изплащат някъде началото на септември. Не е лоша сума, ако не се разпростираш можеш да си покриеш първоначалните разходи.
Ренко взе ли книжката.

# 5 496
  • Варна
Вече не взимам детски аз. Богата съм за техните критерии.

И аз недолюбвам истерията покрай Великден, а като ми каканижат ритуалните фрази за честитене се изприщвам. Детето ще боядисва яйца с баба си. И в градината. Това трябва да е достатъчно.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 16:22 от HighSpeed

# 5 497
Аз пощурявам пък като чуя, че това било най-светлият празник. Simple Smile
Те го разпънали Христос на кръста, погребали и накрая от зор, взел че възкръснал...обаче светъл празник, та светъл...
Това показва доколко и как се промива съзнанието на хората, като им се набиват определени фрази, традиции в главите...без грам да се замисли масата.

# 5 498
Взе,взе,преди седмица още Joy .

# 5 499
  • Варна
Скъсаха ме от бач днес. И за другата седмица хубави поръчки оставиха. Явно ще имам някаква компенсация за всички сметки, които платих тия дни.

# 5 500
Добър ден:) Аз днес му дръпнах яка разходка - 10 км си навъртях и хем с изкачване бая:) Мнохо хубаво да се пораздвижи човек, лудите ме хванаха 10 дни от спалнята на дивана!
За ваканцията сме оеганизирали 2 пътувания, само време да ни даде:) Жаки си събира личния багаж, пак е помъкнала една чанта гердани и опаковки от червила. Забраних и да се маца и сега само наужким слага истинско, а всъщност се задодолява само с Бейби липса:)
Яйца ще боядисаме колкото за адета, вероятно в чвтъртък. Козунаци ще гледам да не ям, че заседнал живот и въглехидрати не са ми хич показани:)
Пожелавам на всички весела ваканция, който пътува, да е спокойно и леко!

За какво си говорите? За детски? Аз не съм получавала никога. Само еднократна помощ като студентка. Но мисля че всички деца трябва да са на равни начала. Моите да не би да имат по малко права от 9-тото дете на Айшето?! Аз като ги взема мога са реша да ги дам или да купя нещо на хора в нужда, или са ги даря в някоя кампания. Но защо някой ще решава вместо мен?!

Сесил, 7 кг ! Бравоооо! И то само за 2 месеца!
Искам и аз:) 3 само не 7:))
Искам да те видя преди и след снимала ли си се? На лични де не тук:)

# 5 501
Хай, ето, видя ли че ще имаш и приходи. Simple Smile

Жаки, преди не съм се снимала, макар че мисля имам 1-2снимки, но са с много кофти качество. То и "след" не съм, ама ме чакат още толкова все пак. Simple Smile

# 5 502
Не разбирам, защо винаги се намесват ромите. Те са много малък процент, нищо, че не изглежда така. Наистина не виждам логика, някой, който спокойно си издържа децата, да получава 40 лв., колкото и продавачката, която може и да е с висше, но да и се е стекъл кофти живота и за която тези пари са нещо.  Не смятам и, че при дефакто партньорство е редно да се получават помощи за самотен родител. Има омъжени жени, чиито мъже отсъстват напълно, децата им разчитат само на тях, а не могат да получат нито място в градина, нито и тези пари.

# 5 503
Детските се дават на база доход, а не на семейно положение. И като не работиш, нямаш доход , затова взимаш добавки. По закон, ако не живееш с бащата на децата, неговия доход не се взима под внимание. Технически ние изпълняваме това условие, затова и взимам детски.
А ромите се споменават, защото те са изцяло на социал, поне в по-голямата им част.

# 5 504
Вие технически го изпълнявате, но практически не е така, освен ако партньорът ти наистина не живее с вас и не внася никакъв доход.  Това си е измама, не по-малка от тези, които ромите правят.

Съжалявам, но съм крайна, когато се отнася за подобни неща.

Общи условия

Активация на акаунт