Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 365 719
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 5 610
Аз пък искам да кажа, че темата има нужда от обсъждане на сериозни въпроси понякога, дори с риск да прелитат стрели. Не може да се кара само на рецепти за манджи, диети и кое дете на какво състезание е ходило. На мен поне ми се струва, че темата понякога се върти в един омагьосан кръг и се пише едно и също до безкрай. Знам кой ще пише за времето и разходките, защото това е много ценна всекидневно поднасяна информация, кой за диети, кой за килограми, кой за тренировки. И аз със сигурност си имам репертоар, който е писнал на някой друг.
Та исках да кажа, че не е толкова зле малко да се разчупят стереотипите и да се излезе от релсите. Понякога.

Съгласна съм. Не виждам проблем да се спори с някой, и въпреки това да го харесваш. Хората са интересни, заради различността си.

# 5 611
# 5 612
Ау, Конти, отивам да си лягам Simple Smile. Мой тип е младежът, ама да остарее с поне 10 години, че иначе ще съм подсъдна.

А на вас и природата ви каза да се омитате от Чукотка (знам, че не сте там). Идвайте и ще си зяпаме пожарникари с кеф.

(да ви споделя, не всички са такива Sad).

Онзи, има го ксанаксът и в зелено, а деанксита в бяло Simple Smile. Не това решава проблемите.

# 5 613
Кате, оциклена, но щастлива, нали?

# 5 614
Даун, You know what I mean Wink

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 03:23 от Анонимен

# 5 615
Съгласна съм и аз с Тонка. Малко спор или изказване на мнение по дадена тема не е излишна. Това не значи, че трябва да се фръцкаме обидено, освен ако не стане много лично.

# 5 616
Даун, само да споделя добре известният факт, че ако дойдем натам ще съм разведена доста бързо. И мм и аз много се разбираме с австралийци. You know what I mean Wink

Всички мъже са все мой тип и явно съдбата си знае работата, че решихме натук да идваме.

Тук има много положителни неща, които търсихме и ни харесват, но пустата зима...

Тая па, аз само един до сега съм намерила за привлекателен. Ти да не мислиш, че всичките са като братята.

Джено, за тебе го пиша, да си туриш червена точка. Нали си купих мултикукър и реших в него домстен сос да правя. Нямам идея, защо реших, че няма да пръска. Е, пръскал си е на воля. Бялата ми кухня беше омазана, ама цялата. Уж за по-лесно...., но поне я измих (наложи се).

От тук насетне, само козметикакупувам, а детето минава на фаст фуд Simple Smile. Няма да споменавам козметиката, докато не получа отзиви Simple Smile.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 22:25 от Down Under

# 5 617
Щото не си мен Simple Smile

Съгласна съм и аз с Тонка. Малко спор или изказване на мнение по дадена тема не е излишна. Това не значи, че трябва да се фръцкаме обидено, освен ако не стане много лично.

+1

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 03:22 от Анонимен

# 5 618
  • Mediterraneo
Ще си кажа. Сега прочетох дискусията между Даун и Веси.
Има нормални бг семейства с нисък доход, които съвсем легално си получават детските, без да мамят, да крият, без различни адреси и пр.врътки. Справка-моето семейство. С брак, 4 човека, 2 заплати и инвалидна пенсия и пак бяхме под прага. Та обобщенията не са общовалидни, колкото и да се струва невероятно на някого.
Детски вземах и тук 1 година. Сега ще ми ги спрат, защот годишният ни доход вече надвишава прага.
Така.
Много работа тези дни, убиха ни. Да минава този уикенд, та да поемем въздух преди юли и август. Децата са ваканция, поне ще се наспивам сутрин като не съм първа смяна.

# 5 619
То, както обясняват в мигрантската тема, Немция вече не била бяла държава, но да кажа , че тук детските са за всички.

Днес се пробвах да снимам едни лютичета в гората, но нищо не стана. Утре си купувам вече макро обектива, ако и да му е скочила цената. Животът е кратък.

Съгласна съм за сериозните теми. Мяукането в темата понякога досажда здраво.

Контесо, споменавала ли съм ти, че когато решихме, че Франция не е нашето място и започнахме да се оглеждаме активно, благоверният получи неустоимо предложение в Саскачуан. Е, тогава наложих вето, животът с белите мечки не ме привличаше.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 22:32 от Анонимен

# 5 620
Тонът в темата е такэв, сладникаво глуповат, и пак много дълго време изкара. Време беше за нещо по-нормално, а не политкоректно държание към един или друг потребител.  
Ако всеки си каже откровено кой го дразни в темата...почти гаранция че ще разпадне или ще останат не повече от 5-7човека да си говорят.  
По тази причина се дискутират и ежедневни неща, като времето,  рецепти и диети.
Аз поне не бих казала нещо по-сериозно по ред причини.

# 5 621
Сбъдваща, не, не си споменавала. Сериозно ли?
Трябваше да дойдете. Нямаме бели мечки тук. Само сух студ..

Ние имахме предложение само за Пърт в Австралия и не го приехме.

Даун, ама той Брок е на почти 30. Колко ще го чакаш да расте повече Wink

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 03:22 от Анонимен

# 5 622
  • София
Ей,това Козуначе  Heart Eyes,ориентиран от малък!
Няма да взема отношение по никаква тема  Naughty Едни разправии сме подхванали и ние, има нещо провокативно във въздуха,явно. Crossing Arms Добре,че синко бди и ни разтървава. Heart Eyes

Въй, и аз го сдъвках моя! Един час се цупи насаме в спалнята.
Ей сега ще отида да му кажа, че от въздуха и аз съм невинна!

# 5 623
Сериозно, да.
И второ вето наложих, за Англия.
Лоша, лоша жена.

# 5 624
На мен пук тонът на темата ми харедва именно защото е лек и неангажиращ. Нямам хора от темата които не харесвам, никой не ме дразни. Тази вечер е изключение и обвинявам  въздуха.  ✌

Общи условия

Активация на акаунт