Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 365 723
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 5 595
Та от коя диета казахте, че се сваля бързо, лесно и много, не се мерят грамове, не се смятат калории и не се гладува?

# 5 596
Аз не знам такава Laughing

Днес ядох картофи и парче торта Rolling Eyes за свое оправдание ще кажа, че съм оциклена.

# 5 597
Контеске...

Всичко минава. И това ще мине.

Специално за теб значи малко снимки.

Тези са от един лежерен уикенд с приятели в Гърмен и обиколки в Лещен и Ковачевица:

Малко домашен дзен:

И един поглед отвисоко с пожелание да сме над нещата:

# 5 598
Аз коала пускам, мекички и сладки са.

Коала, му е името на момъка или фамилията? Joy Joy

Drop bears са това Simple Smile https://ganggangtours.com.au/australian-geographic-drop-bears-ta … rists-study-says/

Австралийците си умират да плашат народа с какво ли не. Не че нямат достатъчно, но и си съчиняват.

Ти Хай си я мятай на Меркурий, аз на прозаична причина. Ей, спирам да го лоча това прим роуз, че вече втори път съм с ПМС, а преди нямах.

# 5 599
Ние обядвахме дюнери.
Преди може би 15 години ходихме на корида, издържах до 3 бик и си я изчаках отвън. Публиката имаше право да спаси 2 бика, та един победи, спасихме 2 и си тръгнах. Повече не бих си го причинила, но пък искам да гледам коридата по улиците. Лично според мен има огромен адреналин в това.

# 5 600
  • Варна
Аз всъщност идея си нямам какво значи ретрограден Меркурий ама народа все се шашка Simple Smile

# 5 601
Силно месоядна съм, но подобни неща са ми извън силите. Гледах Скъпи наследници и сцената с гоненето на прасето ме потресе. Знам, че е лицемерно и да... ама, не мога да гледам подобни неща.

Хай, като ПМСто е, да си оправдаем криволъка Simple Smile.

# 5 602
Захирче, страхотни снимки! Стоплят те направо с това зелено, котешко, винено и уютно настроение! Благодаря ти!

Сбъдваща, и аз я търся тази диета. Само на хартия Simple Smile

Хай, не знам за Меркурий, но при нас е пълнолуние с огромна облещила се Луна и -29 пак. Направо нямам думи за тазгодишната зима..

# 5 603
  • Mediterraneo
Ох, сигурно отдавна избяга темата от детските, ама да ви вметна, че в Испания няма детски за всички, критерият е доход, някъде към 11 хиляди годишно. Та не говорете наизуст, че в белите държави има за всички деца.
Извинете за неадекватното включване, ама много трудно ви следя последните дни.

# 5 604
Та от коя диета казахте, че се сваля бързо, лесно и много, не се мерят грамове, не се смятат калории и не се гладува?
Ако я намериш непременно ми я кажи оотдавна я търся😂

# 5 605
  • В Космоса
Да опитваме да  запазим тона на темата лежерен и приятен, такъв, какъвто е бил досега не прави тона раболепен.

А какъв? Смирен, по-добре ли звучи? Не го казвам непременно в най-лошия отенък, но за мен си е факт.

Има и тъга, и мрънкане, и нехаресване дори, но всеки се опитва да си трайка. Една своего рода политкоректност, здравословно лицемерие, за общото благо. Ей това е солидарност.

# 5 606
Ох, сигурно отдавна избяга темата от детските, ама да ви вметна, че в Испания няма детски за всички, критерият е доход, някъде към 11 хиляди годишно. Та не говорете наизуст, че в белите държави има за всички деца.
Извинете за неадекватното включване, ама много трудно ви следя последните дни.

Мълчи бе, че пак ще се сдъвчем Simple Smile. Гледай коали.

# 5 607
  • София
Аз пък искам да кажа, че темата има нужда от обсъждане на сериозни въпроси понякога, дори с риск да прелитат стрели. Не може да се кара само на рецепти за манджи, диети и кое дете на какво състезание е ходило. На мен поне ми се струва, че темата понякога се върти в един омагьосан кръг и се пише едно и също до безкрай. Знам кой ще пише за времето и разходките, защото това е много ценна всекидневно поднасяна информация, кой за диети, кой за килограми, кой за тренировки. И аз със сигурност си имам репертоар, който е писнал на някой друг.
Та исках да кажа, че не е толкова зле малко да се разчупят стереотипите и да се излезе от релсите. Понякога.

# 5 608
  • Варна
Ооо, аз обичам пълнолуние. Не ми пречи да спя. За минусовите температури мога да изкажа само съчувствие. Тук таман започна да се усеща, че зимата свършва, кефя се да ставам по светло и да се прибираме по светло. Днес разни гадове и моторетки разтикваха край офиса ми. Единия чак ми се дощя да го сваля от мотора и аз да врътна няколко кръгчета, караше хонда, разбира се, ама по-мощна от мойта Simple Smile

# 5 609
Даун, къде ги тези коали? Аз само пожарникари пак виждам. Аман значи!
Няма ли друга професия готини мъжкари? Ей сега ще станем на кълбета/въргал, та поне да ни олекне. Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=JdEzCzaYCBQ
Ето. Пак от вашите ширини. Heart

Общи условия

Активация на акаунт