Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 365 750
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 5 580
  • Варна
Янче, а на корида ходила ли си?

# 5 581
  • София
Добър вечер!

Никакви петъчнички не сте вие! Не ща да си приказвам на сериозни теми пък!

Правихме прощъпулник на Козуначко Heart Eyes Хвана си портмоненцето Joy На мама момчето, пари ще изкарва! Направо да ражда Дженката едно девойче и да ги сгаджваме от сега, че некой трябва да ги харчи тия пари!

Аз пак цял ден съм по улиците. Ужас, червени сме и двамата, особено той, бузките му са като ябълки. Изобщо не съобразих да му сложа слънцезащита, ама иначе аз си имам в крема. Мама за пример!

Ако никой няма да пуска голи мъжове аз мисля да си лягам, барем един имам в наличност, да не съм съвсем капо.

# 5 582
Идвам да разведрявааааам

Разведряв..разведряв. Ай стига вече. Петък вечер. Почивка. Айляк. Кеф.

# 5 583
  • В Космоса

А иначе...темата не може да е само хахо, хихо.

Може, може. И е такава. Сякаш всеки си подтисва тук мнението в името на един хахо, хихо и лежерен тон. Толкова пъти ми се е искало да кажа нещо сериозно, да изкажа някакво мнение, но не го правя, защото знам, че ще се почне с... това, което стана сега.

Евала на Даун, че си изказва открито мнението. Не съм съвсем съгласна с нея, но я поздравявам.

Както преди малко в една друга тема прочетох, взел е да царства конформизмът и раболепието, не само тук, навсякъде, явно, във форума.

# 5 584
Но за какво и как се разходват, в нормалните държави е уредено отлично и няма подобни кражби.
Това не е вярно.

# 5 585
Аз коала пускам, мекички и сладки са.

https://www.australianfirefighterscalendar.com/calendars/2018-fi … r-animal-calendar

Акаша, благодаря Simple Smile. То и аз не винаги съм съгласна със себе си, а и съжалявам, че се дъвчех с Веси. Принципно пиша, а и самата още търся отговори, къде за себе си, къде по принцип. Защо да не си казваме мнението? Аз най-ценя приятели, с които мога да споря без да се фръцкаме.

# 5 586
Да опитваме да  запазим тона на темата лежерен и приятен, такъв, какъвто е бил досега не прави тона раболепен.
Смятам, че всеки от нас има мнение. По разнообразни въпроси. Както и, че всеки има нещо, което му тежи. Споделяли сме..
Не е нужно да си разваляме настроението с някакви въпроси, като обсъждания, първо, защото няма да го разчепкаме баш в тая тема и второ, защото наистина няма смисъл.

# 5 587
Белинда, честито ви нов финансист у дома! Портмонето каза, а защо не портфейла?
 Дамско портмоне ли му сложихте на детето да избира? Wink

Захир, много липсваше с твоите цветни снимки и настроение!

За сериозните теми има други теми. Memo

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 03:24 от Анонимен

# 5 588
  • Euskal Herria
Янче, а на корида ходила ли си?
Не. И нямам желание. При нас корида има само когато е фиестата Семана Гранде (Голямата седмица). Единствено тогава има гостуващи матадори. Иначе преди да почне коридата, пускат на арената бикове и доброволци, които търчат пред тях. След това почва самата корида.
Най- са ми смешни, като видя "публиката", която е около арената. Викат, ръкопляскат, а реално нищо не се вижда - това си е сграда, дори и нормални прозорци няма. Но запалянковци - подкрепят си любимците Simple Smile.

Снимката е от нета. Около паркинга има парапет и публиката е там. Понеже е терасирано, парапетът идва наравно с тухлените стени.

# 5 589
Много пишете.

50 км днес, пораздвижихме се.  Страшни са ми децата, умора нямат.

Хапнах пилешки сърчица в масло с пресен лук. Много обичам, но рядко ги намирам.

Трябва спешно да почна диета, пак съм качила.

Утре ще плуваме.

# 5 590
  • София
Аз коала пускам, мекички и сладки са.

Коала, му е името на момъка или фамилията? Joy Joy

# 5 591
  • Варна
Хвърлих аз едно око на календара ама не си видях моя месец, септември Simple Smile

# 5 592
  • Sofia
Ей,това Козуначе  Heart Eyes,ориентиран от малък!
Няма да взема отношение по никаква тема  Naughty Едни разправии сме подхванали и ние, има нещо провокативно във въздуха,явно. Crossing Arms Добре,че синко бди и ни разтървава. Heart Eyes

# 5 593
  • Варна
Да хвърлим вината върху, хм, как беше. А, да, ретрограден Меркурий Wink

# 5 594
Аз пък искам хахо хихи, достатъчно ми стъжняват на работа живота от МОН, тъй че тука се разтушвам и ми е ок.
Ех тоя Козуначко беее, хитрушко Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт