Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 926
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 1 905
Случайно дали някой е забелязал последните дни да се е изместил горе долу часа в които се падат големите награди в София Мел 🤔
И часове ли има? Не съм разбрала. Всъщност видях че някои хора стават в 2 да регистрират.
При мен е 3:0 за София Мел. Днес взех един пакет, още не съм регистрирала кода. Даже бях забравила.

# 1 906
  • София
Подадох си декларацията през сайта с ПИК.Сега мога ли да платя в Easypay или става само по банков път?

# 1 907
Подадох си декларацията през сайта с ПИК.Сега мога ли да платя в Easypay или става само по банков път?
Не може в изипей, аз пробвах. По ЕГН нищо не им излиза - става на място или по банков път.

# 1 908
  • София

Блазе ти аз не мога да се оправя...раницата я спечелих на 18 или 19 Декември 2017,  а новата работа почнах на 04.12.2017.
Не знам кое да попълня май ще трява да ходя на място.. Sad

# 1 909
  • Русе
Agnesana, понеже знам, че си от Русе, аз ходих онзи ден,  изключително съм доволна от служителката, а и хора никакви няма. Дори да не си я попълнила, грабвай бележките, карта Маестро и за 15 мин си готова. Аз няма приложение 10, та от там ми го дадоха и попълних за 3 мин.
Не мога да повярвам, че хваля НАП Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 910
A може ли без карта маестро на место в НАП да си платиш

# 1 911
  • при късмета
A може ли без карта маестро на место в НАП да си платиш
Може. Във всеки офис на НАП има банка, че даже и попълнени платежни за всякакви плащания за пример

# 1 912
  • София
Дъвките не трябваше ли да излязат днес?

# 1 913
Не утре са на 28.03

# 1 914
  • София
Мерси. Hug

# 1 915
Аз да се похваля печеля днес от пепси шапка и ключодържател и от 5gum печеля но нз каква е изненадата някой знае ли каква е

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 22:14 от sladyranata_98

# 1 916
Аз да се похваля печеля днес от пепси шапка и ключодаржател и от 5gum печеля но нз каква е изненадата някой знае ли каква е
Жалко, и един правописен речник да беше спечелила! /Не се сдържах просто./ Grin

# 1 917
Ти освен да се подиграваш друго знаеш ли

# 1 918
Agnesana, понеже знам, че си от Русе, аз ходих онзи ден,  изключително съм доволна от служителката, а и хора никакви няма. Дори да не си я попълнила, грабвай бележките, карта Маестро и за 15 мин си готова. Аз няма приложение 10, та от там ми го дадоха и попълних за 3 мин.
Не мога да повярвам, че хваля НАП Stuck Out Tongue Closed Eyes

Колежката от счетоводсто обеща да ми помогне с документите. Искам да си подготвя всичко предварително и така да отида. Така като гледам в петък ще си пусна отпуска, че имам и друга работа да върша из града. И без това имам стара отпуска, дето май до края на март трябваше да използвам и явно ще изгори.
Имам един единствен код на брашното и не знам кога да го регистрирам. То пакета почти свърши Stuck Out Tongue Winking Eye

Сладуранке, не се сърди. Има елементарни правила в българския език. Не всички сме перфектни, но е хубаво поне да се стараем да знаем елементарни правила като точки и запетайки. Аз също правя доста правописни грешки.

# 1 919
Не може в изипей, аз пробвах. По ЕГН нищо не им излиза - става на място или по банков път.
Може по Изипей да се заплатят по банков път с вносна бележка.По ЕГН не може.

Общи условия

Активация на акаунт