Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 258
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Благодаря!
Жив или мъртъв беше играта.Даде ми 12 бонус завъртания и от тях спечелих 122лв. Simple Smile
С какъв залог?

# 226
  • при късмета
Обаче съм много завеяна. Във Фантастико бисквити на Милка са на много добра цена, при това тези, които хареса детето. Взех бисквити е де, но взех и шоколад, че да стане сметката над 6лв. А от миналата седмица знам, че свърши играта Joy Даже на отделна бележка ги взех, че взех и на Зева продукти и прецених, че не може в двете игри с една бележка
Във Фантастико вече и обикновенното брашно от 1кг. с кодове, до сега имаше само на екстра. Има и на брашно за кекс. Но пък за козунак изобщо нямат като асортимент, а ми се иска да си взема с кодове и такова и сега издирвам

# 227
  • София
Благодаря!
Жив или мъртъв беше играта.Даде ми 12 бонус завъртания и от тях спечелих 122лв. Simple Smile
С какъв залог?

0.90лв

# 228
Аз регистрирах един код на СофияМел,не спечелих.
Намерих и Каменица-регнах и него. И Туикс намерих,но взех само два,че не знаех до кога е промоцията,да не е свършила,че сладки неща вкъщи бол. 😂

# 229
  • при късмета
Напомням да не изхвърляте непечеливши кодове на София мел. Миналия път нямаше допълнителна томбола за друга награда, сега има при 5 непечеливши кода

# 230
  • Стара Загора

Туикс намерих,но взех само два,че не знаех до кога е промоцията,да не е свършила,че сладки неща вкъщи бол. 😂
До 19 .04 е

# 231
Ма-ко,в нашето Ф.има и за козунак с кодове,но ти е далечко...сигурно и при вас ще заредят.Направи ми впечатление, че от всички видове брашна има омешани пакети със стикери за играта и такива с лепенка нещо за Ф.Б.червена(т.е.ако поръчвате на някой да взима-уточнете,че стикера е син,а не червен).До тук съм регнала 2кода на Каменица и 3 на Софиямел,но резултат ...мрън,мрън...

# 232
Има раздадени тигани скоро, някой да е видял кога?

# 233
Вчера получих раницата от кока кола. На служебната бележка пише, че е издадена на 08.01.2018 и е предоставена на 09.01.2018, а по-надолу пише, че през 2017 години сме придобили облагаемия доход по член 35. На снимката със син цвят са оградени датите. Значи тази година (до април месец) ли трябва да подам бележката в НАП?

# 234
  • Монтана
И аз си получих раницата от 08.01. Само че са ми объркали презимето, вместо Ангелова са ме писали Рангелова. Въпреки всичко си я взех и на бележката която е тяхно копие я поправих. Предполагам като видят сигурно ще ми се обадят. 🤔 все още нямам късмет със София Мел, но този път не мисля и да взимам куп брашна.

# 235
  • при късмета
От кока кола просто не са си сменили бланката, за коя година е дохода. Датата на издаване, в случая е по-важна. Всичко, което сте получили от там, трябва да декларирате догодина. Продължава да ме учудва некадърността на счетоводството на такава голяма компания. Пак да кажа, пазете си и товарителницата от куриера, за да е видно кога сте получили наградата. Не може платец да ти издава документ за придобит доход за миналата година през март. Длъжни са да издадат документа до края на данъчната година.
Дори за тегленето на 27 или 27.12 беше, са абсолютно задължени да раздадат документите до края на годината. Как ще го направят, проблема е техен, а в конкретния случай дори имаха толеранс, първата работна седмица НАП не приемаше нищо на гише заради архивиране.
Ако те изпуснат срока, то дължащия данъка има пълното право да иска компенсация от тях за забавянето, в размер на отстъпката по закон, защото тя е до края на януари.

# 236
Здравейте и честит празник днес!
За тези, които се записват във ФБ  - да не ни забравите тук Simple Smile
В Кауфланд има намаление на продуктите на Нивеа - само на част от тях шампоани, мицеларни води, кремове. Всичко друго си е на стандартна цена. От брашната на София Мел има промопакети по около 2,30 лв - Екстра + Класик от 1 кг и малко от 0,5 кг не запомних какво), ама нямат кодове.
Има и Туборг с кодове за играта - понеже ММ не искаше Каменица му пробутах 6 бири от Туборг. Сега ще трябва да го "напъвам" да ги изпие, за да взема капачките... Едва се прибрахме и го питам дали иска бира, а той ще ме превърнеш в алкохолик за дребни награди Simple Smile
В Лекси Пещерско също има намалени продукти на Нивеа - грабнах 3 дезодоранта (само тях ползваме на тази марка). Мислех да взема по нещо за 8ми март, но набързо се усетих, че няма да съм в България.
В Лекси всички видове брашна на София Мел са кодове, но са умесени с такива без. Все още е валидна и играта с касова бележка и кутия - купуваш 2 кг и пускаш бележката. Запомних, че е до 07,03.
В Лекси има и игра с бебешки пелени, но мъжкото тяло вече сумтеше и се изнесохме на бързо.

# 237
И аз на опашка за одобрение в групата. От кодовете в София мел-една студена вода.
Както и аз. Не се надявам особено на награда, защото си има абонирани, намерили са начин да разбият алгоритъма. На единия късмет става трудно, да не кажа, че въобще не става.
И аз с тези игри с покупка досега все на камък удрям, но все си мисля, че е до късмет. Миналата година, когато много рядко се включвах в някоя игра излезе тази на Милка с пъзела. Играх я аз две седмици и нищо. Идва ми сестрата на гости и се оплаках. Тя ми каза, че играла само два пъти и нищо. "То нагласено" ми каза. "Дай да играя от твое име" й викам. Имах до десет опита на ден, на втория опит спечелих шоколадите! Тогава се зарибих и почнах да играя активно в игри с награди. Та не всичко е нагласено, макар че за някои игри има чалъми. Като предната на Якобс, в която нищо не спечелих, защото спазвах правилата,  а други не. Но пък ми беше за урок и си взех поука.

# 238
Миналата година спечелих шоколади от пъзела на Милка и миксер от брашното. Съвсем случайно и чист късмет.
Изпуснала съм защо ще ходите във фейсбук и кое му е по-хубавото, но аз ще си стоя тук, въпреки че отскоро имам фб. Във форума ми харесва много повече.

# 239
Мерси,видях в сайта,че е до 19 април Туикса,ще се купуват още,видяло се е. 😃 Само не погледнах кой ден ги теглят?

Общи условия

Активация на акаунт