Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 017
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 150
Записвам се и ви благодаря за пожеланията. От както започнах работа за нищо нямам време. Имам кодове за регистриране и на каменица, и на калиакра и на София мел и не мога да стигна до тях. Grinning

Дай ги ние имаме време. 😂 Шегувам се! Късмет и да се похвалиш с награди.
Аз още нямам кодове за нито една игра,утре ще търся пак. 🙈

# 151
А къде мога да намера с промо кодове в кауфланд има ли

Аз от Билла си взех.

# 152
Някой иска ли да участва в домакинския панел?
Скрит текст:

# 153
Младежът е прав,  във Фейсбук не е безопасно. Има толкова много хора с по няколко фалшиви профила, толкова обиграни, че изобщо няма да им е трудно да се вмъкнат в групата. Пък и нека организаторите на игрите да ни четат, все пак обратната връзка е много важна. Нека знаят какво се харесва или не на потребителите. Затова ще си позволя да кажа на всички фирми и най - вече на тези от НАП с касовите бележки - мен мъжки и тинейджърски джаджи не ме вълнуват, помислете и за жените. Наградите на Калиакра и София Мел са супер, само дето трудно се печелят Wink

# 154
  • Вестерос
Къде във Варна има брашно на СофияМел с кода? В кауфланд няма заредено такова.

Пишете ми за групата, моля Simple Smile

# 155
  • София
Влизам да се похваля с  Bluetooth колонка от Туборг и чаша от Банкя (от игра със скреч карти във Фантастико). Simple Smile

# 156
Къде във Варна има брашно на СофияМел с кода? В кауфланд няма заредено такова.

Пишете ми за групата, моля Simple Smile
Гледах в Била на Колхозния и в СБА Тракия в началото на седмицата, обаче имаше по 2-3 пакета и не от всеки вид.

# 157
Влизам да се похваля с  Bluetooth колонка от Туборг и чаша от Банкя (от игра със скреч карти във Фантастико). Simple Smile

Ехеее честито! И на мен ми свърши водата и ще си взема тази вечер Банкя да видя какъв ще ми е късмета Smile Колежка ми каза че чашите били хубави.

# 158
  • при късмета
Според мен е много добре, че четат организатори. И принципно изобщо не виждам на какво можем да ги светнем, което те не знаят. Проблема е, че не четат точно организаторите, а моето усещане е, че четат от рекламните агенции, които провеждат играта. Особено, като някоя игра е много оплескана. Затова и вече при проблем, провеждащия играта ти казва "ще получите на СМС имейл на който да пишете" (ако уж не могат да решат проблема), а получаваш имейл за връзка пак с тях, а не с организатора. И обикновено няма нужда да се оплакваш на същото място, за същия проблем. И е много добре, че четат, защото добре си знаят гафовете. А аз се светнах, че се оплаквам от тях, на тях в играта на якобс миналата година. Накрая толкова се ядосах, че се свързах с якобс на контакти от продукт, а те хал хабер си нямаха, че играта имаше проблеми. Увериха ме, че агенцията която я провежда ще си понесе последствията, защото си направиха лична проверка. Та е хубаво да знаят, че са прекалили с издънването а някоя игра, а май няма откъд9е другаде да го разберат. Оплаквания във ФБ често не помагат.

Аз лично съм против група във ФБ. Мисля да излизам и от тази за размяната на награди. Едно се мисли първоначално, в друго се превръща после. Мисля, че имаше и такава за размяна на гласове и там някой каза, че станали някакви скандали.
Разни досадници никак не ми пречат, просто не ги отразявам. Ако има група то създалия я отначало ще има време да модерира и да се занимава с нея, после ще му писне, контрола ще стане по-слаб и като станат много хора ще е същото като тук.
А по-добре тук да досаждат, отколкото на личните ви профили във ФБ. Или поне според мен

# 159
  • Сандански
За първи път получих смс от куриерска фирма и то на Вайбър, интересен метод за пестене на пари. Simple Smile

# 160
За първи път получих смс от куриерска фирма и то на Вайбър, интересен метод за пестене на пари. Simple Smile
Рапидо така правят понякога. За мен не е проблем. От началото на годината за нито една пратка на Спиди нямах съобщение. Наложи се скоро да им пиша. Обадиха се само да ме питат на кой оператор съм. Не съм получавала нищо за да видя дали си оправиха проблема. Според мен и те икономисваха от съобщения.
Относно провеждането на игрите,  аз също пиша директно на фирмите. Мениджърката на Монделийз сигурно вече ме е сложила в черния списък, но поне не съм глас в пустиня.

# 161
Имоти нет дават награди фотоапарат, вино и бонбони, ако се гласува в класация

http://emarket.ibg.bg/display.php?M=18392276&C=b9f7ee071e20e … ;L=413&N=5689

# 162
Магдалена, дете невежо , така ли работите в МВР-то на село? 
Дано ви спрат тока,че да спреш да досаждаш на всички ни.
Чау!

А по темата  дали бележка от К.  за калиакра за 1,99 ще важи?  Нали над 2 лв е описано в Правилата... И не е като в Била касовия бон. Купих аз одеве и сега се засилвам да регвам и се въздържах.
Аз им писах преди по същия въпрос, защото сестрата беше купила маргарин за 1.99 лв. Отговориха ми, че трябва да е над 2.00 лв. Една стотинка обърка работата.

# 163
Изтървах ви, какви са тези епитети! И аз я докладвах

Аз не мога да преценя дали съм за друпа или не. Ако има постоянен контрол може би да...

3:0 за София Мел.

мрън, мрън, мрън искам хлебопекарна

# 164
Изпуснах ви три страници и се потресох от прочетеното.
Аз също нямам ФБ. Confused

Общи условия

Активация на акаунт