Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 200
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 180
 Моля пратете ми линк на лични към групата.

# 181
  • София
Днес получих раницата от Кока Кола спечелена на 08.01.2018, куриера ми се обади и като разбра че несум в града и немога да попълня документите ми каза че ще остави всичко и утре ще мине да вземе попълнените документи, явно ще работи въпреки че е празник. Като се прибрах и видях че на служебната бележка пише: дата на издаване 08.01.2018, дата на предоставяне 09.01.2018, ..... в уверение на това , че през 2017г е придобила облагаем доход ......
Аз съм я спечелила тази година, а се води доход за миналата, при някои получил раница спечелена през януари какво пише в бележката? По този начин написано трябва тази година да подавам децларация.

От същото се възмущавах и аз. Дойдоха след като подадохме декларациите. Още се чудя какво да правя.

# 182
  • Телиш/Плевен
Ще се радвам да се включа в групата, макар че винаги съм предпочитала форума и ще продължа да пиша повече тук. Hug

# 183
  • Сандански
Е то и ще сме си тук няма да бягаме толкова Simple Smile

# 184
  • Монтана
Ще се радвам да се включа в групата, макар че винаги съм предпочитала форума.Simple Smile

# 185
Тази седмица ще има доста намалени неща на Нивея в Кауфланд и Лидъл, за който иска да се включи в играта. Аз все още не съм сигурна дали ще играя, че само млякото за тяло на детето е тази марка, може за подарък да взема нещо.
И аз нямам ФБ не спирайте да пишете и тук.

# 186
Днес получих раницата от Кока Кола спечелена на 08.01.2018, куриера ми се обади и като разбра че несум в града и немога да попълня документите ми каза че ще остави всичко и утре ще мине да вземе попълнените документи, явно ще работи въпреки че е празник. Като се прибрах и видях че на служебната бележка пише: дата на издаване 08.01.2018, дата на предоставяне 09.01.2018, ..... в уверение на това , че през 2017г е придобила облагаем доход ......
Аз съм я спечелила тази година, а се води доход за миналата, при някои получил раница спечелена през януари какво пише в бележката? По този начин написано трябва тази година да подавам децларация.
Аз чакам от 14.01 май беше. Ако и на моята бележка пише, че е доход за 2017 година ще им звъня да ми пратят такава за 2018, щото вече съм подала декларация.

# 187
  • Вестерос
Мерси, че ми пратихте линк както помолих...

# 188
  • Пловдив
Ивайло го даде преди 2 страници.

# 189
  • София
Изтрит е.

# 190
Много се извинявам, но не виждам линка към фейс групата. Ще съм благодарна, ако някой го сподели, за да се присъединя. Благодаря!

# 191
  • in Wonderland
 И аз бих искала да се включа във Фб групата.

На мен и Спиди и Рапидо ми пращат смс във вайбър.

# 192
      коментари е изтрит. ......моля за линк Благодаря

# 193
  • София
Може и да го е давал, но цялата дискусия е махната и почти не става ясно за какво става дума, освен че е създадена фейс група.

За фирмата с почистването- още лятото бяха звъняли на ММ, идея нямам откъде са му взели номера. Уж спечелил почистване, ама не било баш така. Колежката се била объркала по телефона, само демонстрация било, та го бяха зарибявали да си купи машина за 4000+ лв. Аз не бях у дома, та пропуснах веселбата.

# 194
  • Велико Търново
Не намерих линк от Ивайло. И аз мога да се включа макар че предпочитам тук май май ☺ Заради тази тема преди месеци започнах да посещавам всеки ден форума Grinning В началото се притеснявах да пиша, но вече май съм по- активна 😊 Та ако плащате линк на лични, ще помоля и аз

Общи условия

Активация на акаунт