Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 158
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Взех си най-накрая колите от Фантастико.  Касиерката първо ми каза ,че нямат коли ,но след нахалство от моя страна ми даде Simple Smile

Пазите ли касовата бележка или стикера с кода от брашното ?

# 871
А сега,де. Пазя само стикерите. ..

# 872
  • София
В avon ме няма,в София Мел няма да участвам - имам около 8кг. брашно и не ми се рискува да трупам още.

Отново започва чакането на Калиакра за тегленето от вчера.

# 873
Взех си най-накрая колите от Фантастико.  Касиерката първо ми каза ,че нямат коли ,но след нахалство от моя страна ми даде Simple Smile

Според правилата не е нужно да се пази касовата бележка, а само стикера с кода.

# 874

Такава не се иска.

Вчера ми донесоха тоал.х-я от Зева, днес получих смс че ще ми донесат пак от тях въздушния барбарон..що не наведнъж Rolling Eyes

Очаквам от милка 2 одеала+възглавница и престилка от софия мел..

# 875
  • София
От Милка чакам одеяло, но то е от последния ден на играта, та ще си почакам. В Avon ме няма.

# 876

Такава не се иска.

Вчера ми донесоха тоал.х-я от Зева, днес получих смс че ще ми донесат пак от тях въздушния барбарон..що не наведнъж Rolling Eyes

Очаквам от милка 2 одеала+възглавница и престилка от софия мел..

МОЖЕ ЛИ ЛИНК КЪМ ЗЕВА?

# 877
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И мен ме няма в Avon  Crossing Arms

# 878
# 879
И мен ме няма в Айвън Sad
Честито на печелившите Simple Smile
Иначе и аз чакам възглавница и одеало от Милка Simple Smile но ни вест, ни кост.
Чакам и една настолна игра от радио the Voice и Мастъркард, която трябваше да ми доставят преди 2 седмици или повече.
Има ли други, които не са я получили?

# 880
Поради невъзможност да установим контакт с две от печелившите, се наложи да бъдат изтеглени нови потребители, които ще получат комплект HiPPiS. Това са:

Астера
Oфeлия

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 15 март на e-mail: igra@bg-mamma.com като напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт). Не забравяйте да отбележите дали желаете чашка за пиене за момче или за момиче.

# 881
Чакам и една настолна игра от радио the Voice и Мастъркард, която трябваше да ми доставят преди 2 седмици или повече.
Има ли други, които не са я получили?

Настолната игра на мен ми я доставиха още преди 3 седмици, но тъй като бях болна и не бях на работа, а бях дала служебния си адрес, се разбрах с куриера на спиди да я остави в офиса до вкъщи. На следващият ден получих смс, че я е оставил в някакъв офис в града, който дори не знам къде е и много се ядосах и не отидох да я взема. Когато ми се обадиха казах, че я отказвам заради грешката на куриера и не ми се занимава. А и тук четох, че не била каквато бяха показали в сайта и не е хубава, не си заслужавала, така че не ме е яд.

# 882
  • Вестерос
Публикувани са печелившите на Avon  :  https://avon.womansday.bg/open/

Ehaa, има ме, печеля някакъв гел Shine 😀😀😀 Благодаря за линка.

Да попитам за Нивея- регистрирах си вчера касовия бон и на мейла ми пратиха само потвръждение, че успешно съм се регистрирала за бюлетина им и да си потвърдя мейла. А че успешно съм се включила в играта- не. При вас как беше? Дали да не пробвам пак да си регистеирам бележката??
хаха помислих в първия момент,че съм аз 😂 после се сетих, че май не играх 😂😂😂

За нивеята всяка касова бележка ли ставаше? Днес си купих туй онуй от Елетиса

# 883
Аз съм пас от Ейвън.
София мел участващите с една кръгла лепенка отгоре върху пакета ли са? Май мярнах такива в Кауфланд, но не бях сигурна и не взех. Рядко ползвам брашно, но евентуално ако са от промоционалните може да взема един пакет.
това е за играта,иначе има и едни червеникави лепенки с реклама да видиш рецепти във ФБ-вчера в нашия К.половината видове брашна бяха с такива,но това голямото на промо-с лепенки за играта.
Благодаря! Добре че не съм взела, че се засилих да взимам точно от това с рекламната лепенка.

# 884
Снимаш к.б. с продукти за поне 10 лв.и я пращаш( бележката ...и я пазиш)За Нивеа

Общи условия

Активация на акаунт