Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 086
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 975
Момичетата са написали в горните постове в колко часа са ги спечелили

# 976
  • при късмета
Ей, много обичам да има много награди от някоя игра в темата. Честити да са ви, със здраве да си ги ползвате!
Аз ще изчакам, имам рожден другата седмица и тогава ще се пробвам за награда през деня, че не мога да стана по нощите изобщо
От представител на нестле разбрах, че се готви игра на кит кат скоро с награди с деклариране, няма да са дребни

Момичетата са написали в горните постове в колко часа са ги спечелили
Затова останалите игнорират потребителката и никой не ѝ отговаря, няколко пъти вече. Не си прави труда

# 977
Честито момичета!
Със здраве да ги ползвате.

# 978
Ех, че хубави новини днес в темата, зарадвахте ме от сутринта.
Честито, момичета, със здраве да си ги ползвате!
Ма ко, да не излезе, че сме в един ден родени? Направо си запазвам и аз по една награда с деклариране от брашното за другата седмица Smile

# 979
Честито на всички..........
Каква е играта с покупка на Шварцкоф?

# 980
  • при късмета

Ма ко, да не излезе, че сме в един ден родени? Направо си запазвам и аз по една награда с деклариране от брашното за другата седмица Smile
В сряда съм аз

# 981
Честито на всички..........
Каква е играта с покупка на Шварцкоф?

Виж пост #926

# 982
  • София

В сряда съм аз

И аз съм другата седмица/в четвъртък🎂/.
Да ми оставите някоя награда... 😁

# 983
  • София
В колко чеса радват най много награди от софия мел

5:23....

# 984
  • Стара Загора
Innocent Прекрасно момичета, че от тази тема печелите хубави награди. Заслужава си труда. Честито! Да си ги ползвате дълго и безаварийно Heartbeat

# 985
Честито и от мен, много се радвам когато прочета, че някой от темата е спечелил желана награда, със здраве да си ги ползвате. Hug

# 986
Освен да си направим график за другата седмица кой какво иска да печели и в колко часа ще регистира
да не си правим нелоялна конкуренция Laughing

# 987
Здравейте,имам код на Туикс, който не мога да прочета, писах им съобщение във Фейсбук,но има ли смисъл според вас?

# 988
Момичета, имам пропуснато обаждане от 02 8092199 - да имате някаква идея чий е този номер ?
А идеята за разпределение на наградите между нас мнооого ми хареса, пишете ме Smile 

# 989
Здравейте,имам код на Туикс, който не мога да прочета, писах им съобщение във Фейсбук,но има ли смисъл според вас?

Във ФБ може и да ти отговорят. Аз им писах в Обратна връзка на сайта на играта и никой не ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт